Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Helsingin Sanomat uutisoi:

RKP JÄRJESTÄÄ SALAISEN TULEVAISUUSKONFERENSSIN

[size=85:323zo46i]16.9.2009 15:36[/size:323zo46i]

Ruotsalaisen kansanpuolueen tulevaisuutta pohtiva kokous pidetään suljetuin ovin. Puolue päätti toukokuussa järjestää lokakuussa tulevaisuuskonferenssin, jossa pohdittaisiin puolueen olemassaolon tarkoitusta, visiota ja keinoja, joilla vaaleja voitettaisiin.

Nyt puoluesihteeri Ulla Achrén on ilmoittanut, että konferenssiin kutsutaan puolueen luottamushenkilöitä mutta ei toimittajia, eivätkä puolueen työntekijätkään ole tervetulleita. Asiasta kertoi ensimmäisenä Ylen teksti-tv.

Ruotsalaisen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ulla-Maj Wideroos lausuu Ylelle, että konferenssissa pitää voida puhua vapaasti tulematta lainatuksi.

http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/R ... 5249367930


Mielenkiintoista todellakin. Miksi RKP:n poliitikko ei halua tulla lainatuksi? Pelkäävätkö kenties äänestäjiensä kaikkoavan, kun sanat voidaan sijoittaa oikeisiin kasvoihin? Selityksiä pyydän ja mielellään järkeviä sellaisia. Ottakaa huomioon, etten itse vielä tarjonnut selitystä asian tiimoilta - ne olivat vain johdattelevia kysymyksiä.

EDIT1: Tietysti kokouksen sisällöstä voi myös esittää huikaisevia visioita.

Sivut

Kommentit (76)

Jospa tässä on poliitikoille keino välttää julkisen keskustelun kohteeksi joutumista, aletaan salata kaikki asiat kasvavassa määrin tavalliselta kansalta. RKP pienempänä eliittipuolueena voi avata pelin ja muut katselevat miten siihen reagoidaan.

"Ruotsalaisen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ulla-Maj Wideroos lausuu Ylelle, että konferenssissa pitää voida puhua vapaasti tulematta lainatuksi."

On se pelottavaa joutua lainatuksi ihan, mistä sitä tietää vaikka kansa ei olekaan kaikesta aina samaa mieltä poliitikkorassukan kanssa.

Tvomas
Seuraa 
Viestejä2371
Liittynyt24.3.2009

Moses Leone, ruotsin kieli ei ole virallinen kieli Ruotsissa niin miksi sen pitäisi olla virallinen Suomessa? Ruotsin kielen virallisuus tullaan poistamaan Suomesta.

Pakkoruotsi on yleissyövyttävä aine.

Moses Leone kirjoitti:

Tuo kuvahan ei liity mitenkään tuohon Hesarin uutiseen, eihän?
Liittyy, se on edellisestä RKP:n salaisesta kokouksesta, jonne rohkean ja nimeltämainitsemattoman toimittajan onnistui kameroineen soluttautua. Kyseinen kuva on yksi monista valokuvaajan napsimista ja sarjaan kuuluu myös paljastava taltiointi, jossa vastasyntynyt suomalaisvauva uhrataan länsirannikon ja saariston pakanajumalille paremman vaalituloksen toivossa - tämän jälkeen vauva paloiteltiin ja syötiin hapankorpun kera. Kuvaaja kieltäytyi vauvanlihan maistamisesta, jolloinka kaapuihin sonnustautuneessa joukossa heräsi epäilys tämän suomenruotsalaisuuden aitoudesta. Hänen onnistui kuitenkin paeta ilmastointikanavia pitkin RKP:n poliitikkojen vielä raapiessa tämän nilkkoja pitkillä, terävillä kynsillään. Arvatenkin on selvää, että kuvaajan henkilöllisyyden paljastuttua tämä katosi perheineen epämääräisissä olosuhteissa jälkiä jättämättä.

Jotuni
Seuraa 
Viestejä9534
Liittynyt31.8.2006
Sakarias

Mielenkiintoista todellakin. Miksi RKP:n poliitikko ei halua tulla lainatuksi? Pelkäävätkö kenties äänestäjiensä kaikkoavan, kun sanat voidaan sijoittaa oikeisiin kasvoihin?Kiihotuspuhetta ugrien kansanryhmää vastaan ei haluta päästää julkisuuteen.

-

Tämä on nykyisen puheenjohtajan mainostamaa uudenlaista avoimuutta; pitää olla avoin ajatukselle järjestää myös suljettuja kokouksia, missä keskustellaan miten saadaan ruotsinkielistä pääomaa Nallelta, Liliukselta, Handelsbankenilta ja kumppaneilta jatkossa, ilman että kukaan saa tietää.

Pitää olla avoin kaikille mahdollisuuksille, myös laittomille sellaisille.

Cargo
Seuraa 
Viestejä979
Liittynyt27.8.2007
Moses Leone
Tuo kuvahan ei liity mitenkään tuohon Hesarin uutiseen, eihän? Se on ihan eri pavelimellakin:

http://hyperstition.abstractdynamics.or ... mption.jpg

[size=150:hp7gdbep]Vedä oikeesti vaikka vittu päähäs![/size:hp7gdbep]

" sähkö (se sähkö, jota tuotetaan mm. voimalaitoksissa) ei ole energiaa "
- Vastaaja_s24fi

“Jos et ole kaksikymppisenä vihreä, sinulla ei ole sydäntä. Mutta jos et ole nelikymppisenä perussuomalainen, sinulla ei ole aivoja.”
- Cargo

Moses Leone
Suomalaisuuden liitto aikoo karsia Suomesta muut kielet paitsi suomenSaako kysyä, että oletko syntyperäinen "valkoihoinen" suomenkielinen suomalainen? Ei muuten, mutta kiinnostaa mistä yletön vihasi suomalaisia ja suomalaista kansanryhmää vastaan ja tätä kansanryhmää vastaan kiihottamisesi oikein kumpuaa.

fatbastard
Moses Leone
Suomalaisuuden liitto aikoo karsia Suomesta muut kielet paitsi suomenSaako kysyä, että oletko syntyperäinen "valkoihoinen" suomalainen?

Kyllä olen.

fatbastard

Ei muuten, mutta kiinnostaa mistä yletön vihasi suomalaisia ja suomalaista kansanryhmää vastaan ja tätä kansanryhmää vastaan kiihottamisesi oikein kumpuaa.

Ei se mitään vihaa ole, yritän vain kääntää asian 180 astetta siinä toivossa, että osuma omaan nilkkaan saisi edes jonkun tajuamaan kuinka typerää on parjata ja syrjiä muita kielen, kansallisuuden, etnisyyden, uskonnon, ihonvärin tms. perusteella. Taitaa olla turha toivo.

Moses Leone

Ei se mitään vihaa ole, yritän vain kääntää asian 180 astetta siinä toivossa, että osuma omaan nilkkaan saisi edes jonkun tajuamaan kuinka typerää on parjata ja syrjiä muita kielen, kansallisuuden, etnisyyden, uskonnon, ihonvärin tms. perusteella. Taitaa olla turha toivo.Ok, nyt ymmärrän sinua paremmin. Mielestäni olet asettanut kuitenkin raja-arvon sille, mikä on parjaamista, huomattavasti liian alas.

SamBody
Seuraa 
Viestejä6212
Liittynyt3.5.2008
fatbastard
Moses Leone

Ei se mitään vihaa ole, yritän vain kääntää asian 180 astetta siinä toivossa, että osuma omaan nilkkaan saisi edes jonkun tajuamaan kuinka typerää on parjata ja syrjiä muita kielen, kansallisuuden, etnisyyden, uskonnon, ihonvärin tms. perusteella. Taitaa olla turha toivo.Ok, nyt ymmärrän sinua paremmin. Mielestäni olet asettanut kuitenkin raja-arvon sille, mikä on parjaamista, huomattavasti liian alas.Mitämitä - joko kannatat pakkoruotsia tai kansanmurhaa. Eihän tuossa ole mitään epäselvää.

http://www.vapaakielivalinta.fi/
http://www.sananvapaudenpuolesta.fi/
Tunnustan poikkeavuuteni: perustan näkemykseni enemmän omaan ajatteluun kuin auktoriteetteihin.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat