Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

- Mistä tunnistaa salaisen miljonäärin ?

- Katsomalla televisio-ohjelman hänen toiminnastaan.

Ei kun oikeasti, hyvä sarja on ollut. Tänään klo 20.00. Yllättävän helpolla tämänpäiväinenkin kouluja käymätön britti sai 200 miljoonaa.

Kommentit (8)

Tuntemiani miljonäärejä on kahta tyyppiä:
1. Hipit.
2. Työnarkomaanit.

Ykköstyyppi on työelämässä vain nimellisesti mukana, ei koskaan puhu omaisuutensa määrästä tai tuloistaan. Hippi-miljonääri käyttää mielellään fraaseja "raha ei ole todellista" yms.

Hippimiljonäärin erottaa tavallisesta hipistä siitä, että HM ei koskaan valita, että on köyhä, ja hänet bongaa monesti kulttureilleista smoothie-baareista, sushi-ravintoloista ja kahviloista syömässä hyvin rauhalliseen tahtiin ja keskustelemassa väliinpitämättömään sävyyn taloustilanteesta. Hän on yleensä 30-50 vuotias ja kysyttäessä mitä hän tekee työkseen hän on joko eläkeläinen tai opiskelija.

Työnarkomaanimiljonääriä tavallinen ihminen ei yleensä näe. TM:t ajelevat yksityisjeteillä, kiitävät puvut päällä laukut heiluen ja kännykät päristen. Lomaa TM pitää kerran vuodessa jolloin hän lentää esim. Fidzille tai Antigualle vaimonsa tai mikä parasta tyttöystävänsä kanssa. TM puhuu mielellään omaisuudestaan ja tuloistaan ihmisille joihin luottaa, ei ikinä tuntemattomille eikä todellakaan ikinä "tavallisille" ihmisille. Kun TM on lomalla, silloin rahaa palaa koska onhan kyse "laatuajasta".

Monesti hippimiljonäärit ovat työnarkomaanimiljonäärien lapsia tai valaistuksen (tai sydänkohtauksen) saaneita entisiä työnarkkareita.

Tällä banaanisaarella jossa itse asun törmää ykköstyyppeihin aika useasti, kakkostyyppeihin törmää kun he ovat viettämässä vuoden ainoaa lomaansa jossain saaren resortissa. Ja siis sattuu olemaan saman resortin listoilla viettämässä lomaa samaa aikaa

Edit: Ai niin, ja yksikään oikea miljonääri ei käytä itsestään termiä "miljonääri". Oikea termi on esimerkiksi "taloudellisesti riippumaton" tai "taloudellisesti vapaa". Jotka tosin voivat tarkoittaa, että hän elää rahastostaan saamalla verovapaalla tulolla joka voi olla kymmeniä tuhansia kuukaudessa mutta varsinaista omaisuutta ei välttämätt ole lainkaan. Pätee lähinnä hippimiljonääreihin.

Boysen
Testataan hänen näyttelijän kykynsä. Jos on huono, niin tuskin osaa näytellä salaista miljonääriäkään.Paitsi jos näyttelee myös huonoa näyttelijää.

Dredex
Mistä tunnistaa henkilön, joka on köyhä, mutta teeskentelee olevansa salainen miljonääri?Siinähän kuvailit täydellisesti suomalaisen asuntovelkaisen.

Boysen
- Mistä tunnistaa salaisen miljonäärin ?

- Katsomalla televisio-ohjelman hänen toiminnastaan.

Ei kun oikeasti, hyvä sarja on ollut. Tänään klo 20.00. Yllättävän helpolla tämänpäiväinenkin kouluja käymätön britti sai 200 miljoonaa.
Sitä seuraa kamera, ja se käyttäytyy kuin maanikko, mutta sillä on väärä lääkitys.

Tuo 200 miljoonaa omistava britti sanoi eka päivän jälkeen että "probably my best day ever".

Hän oli vieraillut sokean erakon kämpässä, siivonnut kissanpaskat viiksekkään mummon talosta ja laittanut ruokaa vammaisille.

Yritä tässä nyt sitten motivoitua rahan ansaitsemiseen.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat