Seuraa 
Viestejä2371
Liittynyt24.3.2009

[size=150:1wdsz6i9]Moraaliton fasisti Suomessa vuonna 2009![/size:1wdsz6i9]
[size=150:1wdsz6i9]Gustav Hägglundin fasisti luonteiset kommentit![/size:1wdsz6i9]

"Moraali on sana, jota Puolustusvoimien entinen komentaja, kenraali Gustav Hägglund käyttää perustellessaan, miksi Suomen pitäisi kumota jatkosodan jälkeiset sotasyyllisyystuomiot. Hägglundin mukaan Risto Ryti, Väinö Tanner ja muut tuomitut eivät syyllistyneet yhteenkään rikokseen, siksipä heitä ei ollut mitään oikeutta asettaa syytteeseen."

lähde: http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/kenraali-hagglund-vetaisi-suomen...

[size=85:1wdsz6i9]Muuta: Hägglund on opiskellut kahteen otteeseen Yhdysvalloissa, US Army Command and General Staff Collegessa Leavenworthissa ja Harvardin yliopistossa. Hägglund on toiminut Euroopan unionin sotilaskomitean ensimmäisenä puheenjohtajana. Hägglund on myös ottanut myönteisen kannan Suomen liittymisestä pitkällä tähtäyksellä Naton jäseneksi. Alexander Stubb esitti Hägglundia Kokoomuksen presidenttiehdokkaaksi vuoden 2006 presidentinvaaleihin.

lähde: http://fi.wikipedia.org/wiki/Gustav_H%C3%A4gglund[/size:1wdsz6i9]

[size=150:1wdsz6i9]Sergei Markov -
Venäläinen politiikantutkija ja kansanedustaja:[/size:1wdsz6i9]

"Me tiedämme, että kukistimme natsi-Saksan, joka oli 1900-luvun suurin kauheus. Nyt jotkut väittävät, että se ei ollut venäläisten ansiota ja että venäläiset ovat itse yhtä pahoja kuin Hitler. Eivätkä Hitlerin kanssa yhteistyötä tehneet olleet kovin pahoja. Pahimpia olivat ne, jotka tukivat venäläisiä. Meidän mielestämme se on russofobiaa, joka on kuin antisemitismi, mutta suunnattu venäläisiä vastaan. Jos russofobia leviää Eurooppaan, siitä seuraa hirvittävä sota."

lähde: Ylen moraaliton Toinen maailmansota jatkuu dokumentti

[size=85:1wdsz6i9]Moraaliton tuki Yleltä Hitlerin ihailijoille.
17.09.2009

Ylen eilinen dokumentti, toimittaja Marko Lönnqvistin tekemä Toinen maailmansota jatkuu oli moraaliton ja vaatii siksi muutaman kommentin. Toimittaja Lönnqvist ei kertakaan maininnut, että Virolle miehitysmyytti on elintärkeä tekosyy venäläisen vähemmistön kansalaisuuden riistolle. On toimittajan ammattitaidottomuutta jättää niin oleellinen asia kertomatta. Historian tulkinta vaikuttaa suoraan tähän päivään. Toimittajan tulisi uskaltaa kertoa tällainen asia, vaikka kuinka haluaisi pitää virolaisten puolta.

Toinen huomautettava asia on virolaisten haastateltavien suojelu. Jos sellaisen virolaisen neuvostoaikaisen suuruuden kuin Väino Väljaksen kaivaa esille, täytyy uskaltaa tivata, ratkaisiko Väljas Nicaraguan kiistoja Mihail Gorbatsovin nimeämänä erityissuurlähettiläänä konepistooli ohimollaan? Toimittaja ei ollut aiheensa tasalla, koska hän ei tiennyt sitä, että Virossa käytetään miehityssanaa synonyyminä Neuvosto-Viron sosialistiselle tasavallalle. Jos Väljas erehtyy puhumaan miehityksestä, toimittajan tehtävä on uskaltaa paljastaa haastateltavansa takinkääntö.

Ohjelmassa esiintyi myös Marju Lauristin puhumassa Venäjän orwellilaisesta historiankirjoituksesta. Käsittääkseni televisiodokumentissa vuodelta 1940, jossa virolaiset kommunistit vaativat Viron liittämistä Neuvostoliittoon, toinen lavalla olleista oli Johannes Lauristin, Marju Lauristinin isä. En uskalla vannoa, mutta toinen saattoi olla Neeme Ruus, entisen presidentti Arnold Rüütelin vaimon, Ingridin isä. Tekstitys olisi ollut paikallaan, koska se olisi voinut paljastaa suoran yhteyden kommunisti-Virosta tämän päivän johtajiin. Marju Lauristin itse ei koskaan antanut toimittajien haastatella äitiään, Olga Lauristinia, joka myös kuului Neuvosto-Viron perustajiin. Olen itse todistanut, miten Viron filmiarkistossa kirjoitetaan neuvostoaikaisia kuvatekstejä uusiksi, joten intelligentsian edustajana Marju Lauristinin olisi kannattanut puhua vain itsestään.

Epäeettisimpiä olivat kuitenkin Viron Joseph Mengelen, opetusministeri Tõnis Lukaksen lausunnot Stalinista virolaisille pahempana kuin Hitler. Se on lause, josta opetusministeri sivistyneessä maailmassa eroaisi. Virolaiset selittävät itselleen, että saksalaiset tappoivat heidän juutalaisensa. Viroon tuotujen 20 000 Euroopan juutalaisen tuhoamisen virolaiset laittavat myös saksalaisten piikkiin. Toimittajien tehtävä on olla ajan tasalla, mitä Natsimiehityksen aikana Virossa tapahtui, jotta tällaisia pöyristyttäviä lausuntoja ei menisi televisioon. Virolaisille tulee tällaisissa yhteyksissä aina muistuttaa siitä, että Stalinin kyydityksissä kuoli virolaisia murto-osa siitä, mitä he itse tuhosivat juutalaisia Natsimiehityksen aikana. Suomalaiset eivät voi loputtomasti antaa virolaisten esittää täydellisen viatonta omissa rikoksissaan. Jos opetusministeri on näin tietämätön, toimittajan kunnia on paljastaa juuri hänen fasistiset näkemyksensä.

Tõnis Lukas kuuluu Isanmaa-puolueeseen, jonka puheenjohtaja Mart Laar on tunnettu natsimielisyydestään. Hän rehabilitoi metsäveljiä ja SS-upseereita vapaustaistelijoina. Ehkä tämäkin kytkentä olisi pitänyt mainita. Nyt Lönnqvistin dokumentti kiitettävästi paljasti Hitlerin viimeisen bunkkerin löytyvät Virosta.

Leena Hietanen

lähde: http://www.vunet.org/kotimaa/moraaliton_tuki_ylelta_hitlerin_ihailijoill...

Pakkoruotsi on yleissyövyttävä aine.

Sivut

Kommentit (29)

Miksi tästä tiede palstasta on tullut historiaa vääristelevien kommareiden propakanda paikka. eikö tiedonantaja riitä?

jousa
Miksi tästä tiede palstasta on tullut historiaa vääristelevien kommareiden propakanda paikka. eikö tiedonantaja riitä?Totta, tällä palstalla tulee keskustella vain Helsingin Sanomien ainoasta ja oikeasta historiasta! Painukoot tuollaiset vasemmistovääristelijät hiiteen, ja opetelkoot että ainoa, ja vain vain ainoa oikea historia on se mitä meille kerrotaan tänään! Unohtakoot myös ne harhaiset historian käsitykset joita koulussa aikaisemmin osoitettiin, lukuunottamatta Suomen, tämän jalon isänmaamme, joka jopa kaikkia köyhempiäkin jotka eivät yhtään osakkeita omista ja asuvat vuokralla eivätkä ole sairastuneet tahi invalisoituneet, etuuksia aja, historiankirjoitusta edellisistä sodista jotka ovat kiveen hakattua totta, eivätkä lainkaan kansakunnan itsetunnon nostattamiseksi väritettyä! Tällä palstalla ei tule esittää vastapuolen propagandaa, sillä se on turmollista meidän, nykyisin länteen kolme kertaa päivässä kumartavien, sekä lännestä kaikuvalle propagandalla, joka on se ainoa ja oikea josta täällä sopii keskustella. Amen.

Lainaus:
"Meidän mielestämme se on russofobiaa, joka on kuin antisemitismi..."

Niin. Rasistit käyttävät usein samaa terminologiaa noiden termien sisältämistä kohteista.
Jokin on kuitenkin muuttunut historian saatossa.
Sitä terminologia mitä natseilla ja fasisteilla oli ja on edelleenkin vähenemässä määrin käytössä juutalaisuutta ja juutalaisia vastaan, käytetään nyt pääasiassa venäläisiin ja venäläisyyttä vastaan.

Russofobiaa käytetään poliittisien tarkoitusperien saavuttamiseksi.
Viime vuosisadalla Suomessa russofobia valjastettiin palvelemaan oikeistolaista kansankiihkoilua. Lievemmässä muodossa sitä käytetään edelleenkin "polttoaineena" kansan mielipiteen hilaamiseksi NATO myönteiseksi.

Kuinka vanhat perinteet russofobialla on länsimaisessa kulttuurissa?

Ainoat fasistit täällä löytyvät kyllä russofiilien keskuudesta.

Kohaon
Kuinka vanhat perinteet russofobialla on länsimaisessa kulttuurissa?

Oletkos tullut ajatelleeksi, että "russofobialle" voi ihan oikeasti olla hyvät syyt? Kuten Venäjän harjoittama naapureidensa kiusaaminen, yleinen öykkäröinti, kuvottava rasismi kaikkia ei-venäläisiä kohtaan, yhä enemmän kohti diktatuuria siirtyvä poliittinen järjestelmä, jossa toisinajattelijat hiljennetään väkivalloin, veljeily Iranin ja P-Korean kaltaisten rikollisvaltioiden kanssa ja arveluttava energiapolitiikka, joka tähtää Euroopan tekemiseksi riippuvaiseksi venäläisestä kaasusta, puhumattakaan neuvostoajan rikoksista, joista vaietaan ja joiden toteuttajien (esim. Stalin) arvostelu varmuuden vuoksi kielletään lailla? Vain henkisesti ja moraalisesti täysin sairas tai vaihtoehtoisesti täysin sivistymätön ja niin historiasta kuin nykypäivästäkin tietämätön ihminen voi vaatia suhtautumaan Venäjään varauksetta. Russofobiaa aiheuttaa edelleen eniten Venäjä itse.

Fëanor:
"Oletkos tullut ajatelleeksi, että "russofobialle" voi ihan oikeasti olla hyvät syyt?"

Ei rasismin tarpeellisuuteen ole yhtään hyvää syytä.

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615
Liittynyt18.10.2007
Kohaon
Fëanor:
"Oletkos tullut ajatelleeksi, että "russofobialle" voi ihan oikeasti olla hyvät syyt?"

Ei rasismin tarpeellisuuteen ole yhtään hyvää syytä.
On se vaan niin väärin, että vapisevia stalinisteja, jotka vaan sattuvat tykkäämään kovasti Stalinista, joka vain perusti lomaleirejä alamaisilleen ja oli muutenkin ihan mukava hemmo, kohdellaan niin rasistisesti! Pian joku varmaankin alkaa kohtelemaan vanhoja natsejakin ihan rasistisesti!

On se vaan niin epistä! Epistä, en muuta sano!

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

Tvomas
Seuraa 
Viestejä2371
Liittynyt24.3.2009

Seppo Pietikäisellä taitaa olla "stalinfobia". Poikaparka näkee Stalineita joka paikassa.

Kohaon
Kuinka vanhat perinteet russofobialla on länsimaisessa kulttuurissa?

Muiden kuin ortodoksien ristiretket Venäjälle. Rotuopin mukaan suomalaiset ja venäläiset ovat itempää alempaa rotua joka joutaa joukkotuhota. Russobioaa lietsottiin suomalaisiin itsenäistymisen jälkeen. Ruotsalaiset lietsoivat russofobiaa suomalaisiin "sortovuosilla" jotka historiassa tarkoittavat suomalaisia sortavien ruotsalaisten etuoikeuksien poistamista.

Pakkoruotsi on yleissyövyttävä aine.

Tvomas
Seuraa 
Viestejä2371
Liittynyt24.3.2009

Nimeän tämän Seppo Pietikäisen logiikaksi.

Fasismin, rasismin ja russofobian vastustaminen on stalinismia.

Jonka seurauksena stalinismi on sivistyneisyyttä.

Pakkoruotsi on yleissyövyttävä aine.

Tvomas
Nimeän tämän Seppo Pietikäisen logiikaksi.

Fasismin, rasismin ja russofobian vastustaminen on stalinismia.

Jonka seurauksena stalinismi on sivistyneisyyttä.
Paitsi että aito stalinisti ei vastusta noista kuin russofobiaa. Hän kun on itse fasisti ja rasisti.

Olisi mukavaa kaikien kannalta, että Tvomas ja ralf64 perustaisivat keskinäisen ketjun, jossa kumpikin julistaisivat omaa historiaansa ja ideologiaansa.

Olen ennenkin huomannut, että vastakkaiset trollit jättävät toisensa rauhaan. ralf64, tule sanomaan Tvomakselle suorat sanat

Luuttu

Olen ennenkin huomannut, että vastakkaiset trollit jättävät toisensa rauhaan. ralf64, tule sanomaan Tvomakselle suorat sanat

Onhan täällä Fëanor, jonka ylettömälle jenkkifilialle ei voi olla hyvää syytä. USA:llekin tyypillisiä ovat yleinen öykkäröinti ja kuvottava rasismi kaikkia ei-amerikkalaisia kohtaan. Naapureitaan he eivät Kuubaa lukuunottamatta tosin paljoa kiusaa, vaan ovat keskittyneet kiusaamaan kansoja toisella puolella maapalloa.

sigfrid
Seuraa 
Viestejä8692
Liittynyt20.7.2007
OzziXX
jousa
Miksi tästä tiede palstasta on tullut historiaa vääristelevien kommareiden propakanda paikka. eikö tiedonantaja riitä?Totta, tällä palstalla tulee keskustella vain Helsingin Sanomien ainoasta ja oikeasta historiasta! Painukoot tuollaiset vasemmistovääristelijät hiiteen, ja opetelkoot että ainoa, ja vain vain ainoa oikea historia on se mitä meille kerrotaan tänään!Nomutta, tuo Tuomaksen totuushan on meille kaikille yli 40 vuotialle juuri se historiallinen totuus, jota opetettiin vuoskymmenet ja Hägglund esittää siitä poikkeavaa näkemystä. Kuinkas tämä nyt sinulla kääntyi toisinpäin

Takuutestattu suomalainen. Aboriginaali Finlandian asukas.

Blogi: http://terheninenmaa.blogspot.fi

Seppo_Pietikainen
Pian joku varmaankin alkaa kohtelemaan vanhoja natsejakin ihan rasistisesti!

On se vaan niin epistä! Epistä, en muuta sano!


Tämän palstan vuodatuksia lukiessa saa sen kuvan, että ainakin jo uudemmat natsit kokevat tulleensa kohdelluiksi rasistisesti.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat