Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Tottakai ehdokkaita on tuettu, mutta Nova Groupille tulisi tehdä erikoistilintarkastus. Sen verran sekavalta tuon yritysryppään toiminta vaikuttaa.

Minua ihmetyttää myös se, että liittojen rahaa syydetään vaaleihin. Nehän pitäisi olla jäsenten hyväksi talletettua rahaa.

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1731786

Sivut

Kommentit (18)

Pirta
Seuraa 
Viestejä506
Liittynyt15.1.2008

[size=150:2crxbxb7]Nilkki Niinistö paljastui[/size:2crxbxb7]

Ei ole minkään pisteiden laiton aika vaaliraha-asioille, vaan päinvastoin. Koko eduskunta ja kansanedustajat on tutkittava mukaanlukien vanhaparta-osasto eli talossa yli 20 vuotta olleet (esim. Väyrynen), joiden on totisesti jo aika väistyä, jotta terveemmälle politiikan teolle ja tekijöille on tilaa.

Viestimien tulee kertoa kansalle 'Ei korruptoituneet' ja Korruptoituneet. Tehtävä ei ole ylivoimainen.

Kuinka sinä Nilkki Niinistö voit kuvitella jatkaa istuvasi edelleen puhemiehen paikalla ja olla muka edelleen edustavanasi arvosetetusti Suomen kansanedustuslaitosta ja Suomessa asuvia ja vielä ulkomaille asti? Ymmärrä lähteä itse ennenkuin sinut pannaan pellolle. Äläkä tee juhantaloja ja palaa enää koskaan takaisin.
 
Kuinka sinä kehtaat esittää jotain suoraselkäistä suomalaista 90 000 epärehellistä euroa tileilläsi, joista et ole tietävänäsi mitään. Se summa vastaa monen suomalaisen 10 vuoden! tuloja. Älä elä ja rahoita elämääsi euroilla, joiden alkuperää et tiedä.

Puhemiehen paikalla ja koko yhteiskunnassa sinä heijastat umpikorruptoitunutta, vinoutunutta persoonaasi muihin kansanedustajiin ja kansaan. Sinusta ihmiset peilaavat takaisin omaa käytöstään. Tajuatko vastuusi? Ymmärrätkö heijastamisesi merkityksen ihmisten toimiin ja kanssakäymiseen muiden kanssa? Tajuatko sen seuraukset ihmisissä, kodeissa ja kaikkialla yhteiskunnassa?  
 
Älä puhu maan tavasta mitään koskien näitä väärin vastaanotettuja rahoja. Kaikki eivät ole toimineet sinun tavallasi. Kaikki eivät toimi jonkun muka yleisen maan tavan mukaan. Suuri osa ihmisistä erottaa oikean ja väärän. Sen tuntee kyllä omassatunnossaan, jos sellainen on vielä jäljellä.
 
Sinä olet ostanut itsellesi työpaikan muiden rahoilla. Työpaikkaa ei osteta. Se saadaan, jos ollaan haetulle paikalle paras vaihtoehto. Siinä ei kuulu kulkea mitään rahoja tileiltä toisille. Kuinka sinä kuvittelet olevasi jotain ylempää sakkia, joille on jotkut omat sääntönsä yhteiskunnassa?
 
Myös kaikki muut rahalla itsellensä eduskuntapaikan ostaneet, tajutkaa lähteä vinouttamatta mallikäytöksellänne enää yhtään enempää tämän maan ihmisiä.
 
Kelmi Kanerva juhlikoon seuraavia synttäreitään ihan omilla rahoillaan. Niin mekin tavalliset ihmiset teemme, jos meillä on siihen varaa.
 
Teittepä mitä ratkaisuja tahansa, niin teidän molempien urat ovat viemäristä ja viemärissä ihmisten silmissä.
 
Toivon, että ehditte vielä elämänne aikana kohdata itsenne ja päästä sujuiksi itsenne kanssa. Se on kova duuni, jossa ei oikoteitä tunneta.

Mr Bauglir
Seuraa 
Viestejä1715
Liittynyt10.4.2005

Huvittavaa että joku tosissaan luulee urapoliitikoiden joukossa olevan yhtään rehellistä yksilöä, kuinka pihalla voi olla

Oikeiston ja vasemmiston erohan on nykyisin taantumuksellisuus ja uudistusten halu.-Puuhevonen-
Verkkomedia ja Venäjän ääni ovat asiallisia ja antavat oikeata tietoa. -pinklin1-
Huumekauppaa ei säätele mikään lainsäädäntö -:)lauri

Leuka
No kyllähän työläisten maksamissa rahoissa on mukava kylpeäTietty sillä lisäyksellä, että AY-jäsenmaksut ovat verovähennykselpoisia - joten siis kaikkien veronmaksajien rahoilla kylpemistä...

Pitäisikö pressanvaalit uusia?

Ovatko suomalaiset niin tyhmiä ja sinisilmäisiä, että luulevat politiikan olevan ihan puhtoista

Eihän maailmalla moisesta kohuta lainkaan. Senteistä ja pelleilystä kyse. Saahan siinä media aiheita lööppeihin.

LAPSELLISTA JA TÄYSIN TURHAA

John Carter
Seuraa 
Viestejä9881
Liittynyt17.2.2006

Astridia ei ikävä kyllä tulla valitsemaan, koska presidentin edellytetään pysyvän hereillä työtehtävissään.

" Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys. " Albert Einstein

Socrates
Seuraa 
Viestejä8971
Liittynyt26.3.2009

Niinkö ? Tämän viikonlopun Iltasanomat kertoo, että Tarja Halonen sai vaalikamppanjaansa yli 400 000 ammattiyhdistysliikkeen rahoja. Kun läheskään kaikki ay-jäsenmaksuja maksavat eivät ole sossuja ja noista ei makseta verojakaan, niin jos Niinistö on nilkki, miksi pitäisi lähes viisinkertaisen summan saanutta (ei ole palauttanut,,
kuten Niinistö teki oitis) Halosta kutsua ? Katsokaas sosialistit peiliin, ennenkuin rienaatte vastustajianne !

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat