Seuraa 
Viestejä6251
Liittynyt20.6.2009

Täällä tuntuu olevan paikalla melkosia alkoholisteja...

Miten usein muuten käytte Alkossa?

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Sivut

Kommentit (22)

TERÄS NALLEPUH
Seuraa 
Viestejä5662
Liittynyt31.1.2008

Eipä tule käytyä, kun ei ole kuvallista henkilöllisyyskorttia, niin ei voi ostaa.

Eipä pahemmin muutenkaan tule juotua, muutakuin pikkaisen aina välillä.

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

Saw
Seuraa 
Viestejä6251
Liittynyt20.6.2009

Mä en oo koskaan ostanu mitään Alkosta... piti käydä silloin kun tuli ikä täyteen, mutta se sitten unohtui kun oli parempaa tekemistä...

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Lopetin alkoholin juomisen keväällä kokonaan. Kaikin puolin paska huume, pienilläkin annoksilla aiheuttaa vain vittumaisen olon. Pidätän mieluummin vaikka hengitystä ja pyörin paikoillani.

Viina pitää hakea ulkomailta. ALKO on vain hätätapauksia varten, joita sattuu vain pari kertaa vuodessa, onneksi. Bonuksena voi tutustua paikalliseen kulttuuriin.. Periaatteena on jotta vodka Venäjältä, muu roska Virosta tahi Ruottista. Laivat lasketaan ALKO:n kanssa samaan hätätapaus kastiin, joita ei ole tarvinnut hyödyntää kuin kerran.

Kulutus olutta voi ostaa suomesta. Matkamuistooluet on sitten erikseen.. Siitäpä tulikin mieleen jotta jääkaapissa on yksi kylmä Césu vielä 15 sek..

Edit.. ei ole enää..

Edit2, Césu premium näkyy olevan. Césu special oli parempaa..

Edit3, niin Latviassa tuli autoiltua heinäkuussa.

Toope
Seuraa 
Viestejä24855
Liittynyt23.7.2006
TERÄS NALLEPUH
Eipä tule käytyä, kun ei ole kuvallista henkilöllisyyskorttia, niin ei voi ostaa.

Tarvitseeko supersankari kuvallista henkilökorttia?

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

petsku
Seuraa 
Viestejä1473
Liittynyt6.6.2009

Alkosta tulee lähinnä lonkeroa ostettua. Ruokakauppojen kiljulonkerot eivät pärjää alkuunkaan Sinebrychoffille ja A. Le Cogille — taisivat olla kalliimpiakin? Viinat virosta, kalja Alepasta.

Euphemos
Seuraa 
Viestejä793
Liittynyt16.3.2005

Vakavana (ja toisinaan myös hilpeänä) olutharrastajana käytän Alkon palveluja useinkin, tosin nykyään kun harvemmin uusia kiinnostavia oluita ilmestyy vakiovalikoimaan, niin pari kertaa vuodessa pitää matkustaa Helsingin Arkadian lippulaivamyymälään... sekä luonnollisestikin samalla paikallisiin olutravintoloihin, Pikkulintu etunenässä.

Massateinilitkuihin en juurikaan koske, sillä elämä on liian lyhyt kehnojen oluiden nauttimiseen. Mikäli juhlissa tai baarissa on tarjolla sokerinen perussiideri, lonkero sekä bulkkilager, valitsen lähestulkoon aina lonkeron, mikäli se ei ole käymismenetelmällä valmistettua. Viskit ja viinitkin kelpaavat paremman puutteessa.

Käyttöoluina suosin Alkon nykyvalikoimasta Ayinger Bräu-Weissea, Nils Oscar God Lageria, Slottskällans Imperial Stoutia sekä St. Bernard Grottenbieria.

Nervus rerum

Vaari
Seuraa 
Viestejä3331
Liittynyt22.3.2005

Kertaakaan en ole käynyt, enkä käy. En kule kaikkia polkuja. Ei millään ehi.

"Jos sanon olevani väärässä siinä että Jumala on olemassa, väitän samalla Jumalan olevan väärässä, mitä hän taas ei voi olla. Olen siis oikeassa m.o.t." (LivingHeart)

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432
Liittynyt4.3.2008

Minä käyn ehkä kerran kuussa. Ostan punkkua, lonkkua tai viinaa. Yleensä halvinta viinaa koska lanttaan sen kumminkin niin se on se ja sama miltä se maistuu.

Hämmentää.

Ruksasin pari kertaa kuussa + juhlien edellä.

Me pidetään Pol Remystä saunajuomana ja muutenkin kun huviksemme juopotellaan.

Yksin - itselleni - riittää kaupan III- kalja.

En asioi muuten kuin poikkeustapauksissa. Alkoholi nyt sattuu olemaan näin Suomen puolella niin pirun kallista, että kallistun itse tekemään omat juomani.

Pari kertaa vuodessa taitaa olla lähinnä ja väkeviä ostan kun käyn. Makunautintoihin ostan täytekeksejä, mutta en minä väheksy oluen ja viinin maistelijoita.

Aweb
Seuraa 
Viestejä41238
Liittynyt16.3.2005

Tuleehan tuolla käytyä pari kertaa viikossa. Puolen litran viinapullo riittää minulla yleensä 2-3 viikkoa, koska en ota kuin naukun silloin tällöin, mutta viiniä menee muutamia pulloja viikossa, 2-3, ja pari portteria tai vahvaa lonkeroakin tulee vetäistyä. Nyt ostin isomman lastin kerralla (koko laatikollisen käyttöviinejä), joten ei välttämättä tarvitse vähään aikaan käydä. Ei kun hetkonen, huomenna taitaa olla kalareissu, ja kyllä se edellyttää pienen potun hakemista...

En ymmärrä marmatusta Alkosta. Sehän on hyvä alkoholikauppaketju, jossa on laajat valikoimat laadukkaita juomia. Ei ulkomailla ole juurikaan missään niin paljon valinnanvaraa. - on tietty kivaa kun ruokakaupasta saa viinaksia, mutta niitähän on yleensä ulkomaiden kaupoissa vain pari hyllyriviä. Ja niiden viinakaupat ovat yleensä pieniä kioskeja. Eikä Alkon hinnatkaan ole mitenkään erityisen kalliita. Tietenkin siellä rahoistaan pääsee eroon, jos haluaa, mutta kun kuudellakin eurolla jo saa pullon ihan hyvää viiniä.

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat