Seuraa 
Viestejä45973

http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.sht ... /09/957550

" 9-vuotias vaihtoi sukupuoltaan Britanniassa

19.09.2009 15:03

Britanniassa on noussut kohu nuorille lasten sukupuolenvaihdoksista.

Viimeisin tapaus nousi esiin tänään, kun The Sun -lehti kertoi 9-vuotiaan koululaisen vaihtaneen sukupuolta kesälomansa aikana. Etelä-Englannissa sijaitsevan koulun oppilaat hämmästyivät, kun ennen poikana tunnettu luokkatoveri palasi kouluun pukeutuneena tyttöjen koulupukuun ja pitkät hiukset ponihännälle laitettuna.

Oppilaille oli etukäteen sanottu, että poika on lähtenyt koulusta ja hänen tilalleen tulisi eräs tyttö.

Koululaisten vanhemmat ovat olleet raivoissaan, ettei asiasta tiedotettu paremmin. Aikuiset joutuivat kohtaamaan hämmentyneiden lastensa kysymystulvan lukuvuoden ensimmäisen koulupäivän päätteeksi.

- Poikani tuli kotiin koulusta ja kysyi, miksi yhdestä hänen kaveristaan on tullut tyttö. Luulin hänen vitsailevan, mutta poika jatkoi kyselyään - silloin alkoivat hälytyskellot soida, eräs huolestunut äiti kertoi The Sunin haastattelussa.

9-vuotiaan arvellaan olevan Britannian nuorin sukupuolenvaihdoksen läpikäynyt henkilö. Hän ei kuitenkaan ole todennäköisesti käynyt läpi leikkausoperaatiota, koska hormonihoitoa tai sukupuolenvaihdosleikkausta ei saa suorittaa Britanniassa alle 18-vuotiaalle.

Asiantuntijoiden mukaan on erittäin harvinaista, että näin nuori lapsi haluaisi vaihtaa sukupuoltaan.

- Tällainen lapsi altistuu helposti koulukiusaamiselle. Sukupuolen vaihtaminen on vaikeaa aikuisellekin, sukupuolten vaihtoon erikoistuneen järjestön edustaja kertoi The Sun -lehdelle.

Eilen sanomalehti kertoi 12-vuotiaasta pojasta, joka aloitti yläasteensa ensimmäisen lukuvuoden tyttönä.

(MTV3) "

Sekofemarit taas jotakin kotkottaa...

MISTÄ tällaisessa voi olla kysymys?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (10)

Nechimide
Seuraa 
Viestejä14249

Liikaa muoviastioista syömistä ja estrogeenianalogit ovat ryssineet pojan sukupuolihormonituotantoa?

Thaimaassa jopa 10-15% koululapsista kokee olevan "väärää" sukupuolta ja heille on jo omia vessojakin:

I think it’s a tremendous step forward, in a country where 10%-15% of children identify as transgendered. Yet I can’t help wondering whether this is another form of half acceptance. “At least they’re not wearing makeup”, sounds awfully like many a crossdressers claim that “at least I’m not gay”. 1

Jenkeissä tarjotaan sukupuolenvaihdosleikkauksia jo 7-vuotiaille:

http://www.blogcatalog.com/blog/cross-d ... 7faad9fffe

Transseksuaalisuus nyt vain kuuluu ihmisluontoon, mitä erikoista siinä muka 2000-luvulla on?

Jos lapsi saa jonkin päähänpiston ja leikkii toista sukupuolta, niin olisi syytä olla varmoja kohtalostaan. Leikkauksen jälkeen on aika vaikea palata takaisin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Neonomide

Thaimaassa jopa 10-15% koululapsista kokee olevan "väärää" sukupuolta ja heille on jo omia vessojakin:

...claim that “at least I’m not gay”.

Transseksuaalisuus nyt vain kuuluu ihmisluontoon, mitä erikoista siinä muka 2000-luvulla on?
Noita todellakin näkee täällä molemmissa sukupuolissa.
14-15 kundeja naismaisesti pukeutuen ja keikaillen sekä poikamaisia tyttöjä.

Ite oon tota tulkinnu niin että se on täällä yks "SE" juttu. Vähän niinku punkkarit aikoinaan tai lävistykset suomessa. Eli sillä nuori yrittää jostain syystä erottautua laumasta, mutta toisaalta kuulua johonkin yhteisöön. Halutaan olla erilaisia ja erikoisia. Halutaan että kadulla katsotaan, jonkinlaiseen huomiohakuisuuteen luulisin olevan ainakin osittain yhteydessä.

Arkkis

MISTÄ tällaisessa voi olla kysymys?Ehkä siitä, että sukupuoli on ihmisellä ensisijaisesti sosiaalinen eikä biologinen termi? Jos joku haluaa haastaa tämän näkemyksen esitelkööt sen biologisen määritelmän sukupuolelle.

Jos 9-vuotias haluaa vaihtaa sukupuoltaan (tavalla johon ei liity leikkausta), miksi hän ei vanhempiensa luvalla näin saisi tehdä?

Neonomide
Thaimaassa jopa 10-15% koululapsista kokee olevan "väärää" sukupuolta ja heille on jo omia vessojakin:

I think it’s a tremendous step forward, in a country where 10%-15% of children identify as transgendered. Yet I can’t help wondering whether this is another form of half acceptance. “At least they’re not wearing makeup”, sounds awfully like many a crossdressers claim that “at least I’m not gay”. 1Onhan noita tapauksia että huomaa heti jo ihan lapsena olevan toista sukupuolta henkiesti ko fyysisesti.

Paras tapaus tais olla kaksoset, toinen leikki normi "poikien"leiluilla ja sensemmosella, toinen taas esitteli pinkkejä ponejaan ja barbeja ja käytöksestä olisi voinut veikata tyttöä ellei paremmin tietäis.

Vissin geenit menee välistä sekasin.

Arkkis

Koululaisten vanhemmat ovat olleet raivoissaan, ettei asiasta tiedotettu paremmin. Aikuiset joutuivat kohtaamaan hämmentyneiden lastensa kysymystulvan lukuvuoden ensimmäisen koulupäivän päätteeksi.Voi kyynel, ettäkö ihan olisi pitänyt toisten perheiden lasten sukupuoliasiat kertoa etukäteen vieraille ihmisille. Onneksi opettaja ei sentäs sattunut olemaan raskaana, olisivat vanhemmat joutuneet taas kiusallisten kysymysten kohteeksi ja selittelemään, mistä vauvat tulevat.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat