Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Valheenpaljastustestithän perustuu autonomisten refleksien hyväksikäyttöön.

Tuli mieleni että kun kansalaisen on nykyään kamalan vaikeeta valita edustajaehdokkaita siks kun on vallalla kulttuuri mikä suosii älykyyttä, pelureita ja etenkin sellaisia jotka on trenditietoisia, muodikkaita ja .. no, ajan hermolla sliipattuja, nuoria, kiinteitä.. ihan kuin elettäis taas jotakin ihanneneuvostoihmisen tai ihanneamerikkalaisen ihailuaikoja tai melki natsismia, missä rivien pitää olla suorat ja selkeet, hampaat valkoiset, iho heleä, mieli keveä ja paapatipaa..

Eiks mitenkän olis mahdollista semmonen että joku puolue, vaikka vihreet hankkis valheenpaljastuskoneita ja äänestäjät vois pyytää ehdokkaita testattavaksi.

Toki siinä joku psykopaatti vois lirvahtaa läpi testin niin ettei syke tekis ylimääräistä pomppua vaikka mitä kysyttäis mutta olis se tyhjää parempi keino eli konsti.

Ne joitten on pakko äänestää vertaisiks luikureita, niitähän tämä ei koske, mutta monet vois olla kiinnostuneita? Miten on.. Poikiiko vielä parempia idiksiä?

Kommentit (11)

Tuollaistahan jo tapahtuu, ajattelin, mutta sitten huomasin, että luin otsikon hieman väärin.

Autonominen refluksitestaus äänestäjien avuksi?

Phony
Tuollaistahan jo tapahtuu, ajattelin, mutta sitten huomasin, että luin otsikon hieman väärin.

Autonominen refluksitestaus äänestäjien avuksi?
Kyllä siinä tuokin samalla ehkä tulis testattua?
Vaikka molemmilta jos mahahapot nousis suuhun kun stressitaso nousee?

Mutta jospas nyt koitettais olla ihan asiallisesti eikä länkytetä normitavisjuttuja kun tää on tiedesaitti.. Satun taasen olemaan ihan tosissani. Tai melkein..
Kyä mää tiän ketä mää äänestän ilman rehvleximittauksia!
Määhän oon lahjomaton.

ID10T
Seuraa 
Viestejä2848
Liittynyt3.10.2007

Jonkun sortin poliitikkojen Big Brother voisi olla hyvä tapa testata ehdokkaita. Siellä joutuisi viettämään aikaa muidenkin puolueiden edustajien kanssa ja erilaisia huolella laadittuja tehtäviä suorittamalla jyvät erottuisivat akanoista. Nykymuodossaan koko BB:n idea on tähän tarkoitukseen soveltumaton, mutta pienellä jatkojalostuksella voisi saada ihmeitä aikaan.

Muinaisessa Profit-tv-sarjassa (muistanneeko kukaan?) äijä selvitti valheenpaljastustestin läpi puhtain paperein vaikka valehtelikin koska oli ennen testin aloittamista astunut naulaan. Tämä häiriötekijä eli kipu sitten jotenkin sai hänet jo valmiiksi sellaiseen mielentilaan(?) että saattoi luritella puuta heinää mielensä mukaan.

Noinkohan toiminee?

Ammattipoliitikoilla on varmaan aivot pysyvästi sellaisessa moodissa että eivät he enää itsekään tiedä mikä on totta ja mikä ei ja varsinkaan mikä ei tule olemaan totta (luvataan yhtä mutta tehdään toista).

Lupaukset ovat mitä ovat. Ehkä pitäisi edetä menetelmällä kunnon tulos tai ulos, eli heti kun kärähtää vilunkipelistä, ei saa enää uusia tilaisuuksia. Jossain SciFi-novellissa planeetan johtotehtävissä olevalta henkilöltä räjähti pää kun tuli tarpeeksi kielteistä palautetta pistetilille. Raju ratkaisu mutta toisaalta...

ID10T
Seuraa 
Viestejä2848
Liittynyt3.10.2007
Qadesha
äijä selvitti valheenpaljastustestin läpi puhtain paperein vaikka valehtelikin koska oli ennen testin aloittamista astunut naulaanOsalla poliitikoista on naula päässä (vrt. "iki-änkyrä" Ahti Karjalainen) eli ehkä tämä on myös heidän edukseen laskettava palturin puhumisen jaloa taitoa harjoitettaessa Tähän ei aina tarvita viinaakaan, sillä myös vallantunteesta voi huuumaantua.

ID10T
Qadesha
äijä selvitti valheenpaljastustestin läpi puhtain paperein vaikka valehtelikin koska oli ennen testin aloittamista astunut naulaanOsalla poliitikoista on naula päässä (vrt. "iki-änkyrä" Ahti Karjalainen) eli ehkä tämä on myös heidän edukseen laskettava palturin puhumisen jaloa taitoa harjoitettaessa Tähän ei aina tarvita viinaakaan, sillä myös vallantunteesta voi huuumaantua.Voi "holly shit"!
Joku fakiiri saapuu piikkimatto seljässään haastateltavaksi, hymyilee kuin jakoavain ääriasennossa eikä syke värähdäkkään.. siis voihan pyhä paska kun ei tääkään idis ota tuulta..

Mutta onneks mä en o tässä maailmassa yksin, seuraavassa on ideaa jalostettavaksi teoriaksi asti!

ID10T
Jonkun sortin poliitikkojen Big Brother voisi olla hyvä tapa testata ehdokkaita. Siellä joutuisi viettämään aikaa muidenkin puolueiden edustajien kanssa ja erilaisia huolella laadittuja tehtäviä suorittamalla jyvät erottuisivat akanoista. Nykymuodossaan koko BB:n idea on tähän tarkoitukseen soveltumaton, mutta pienellä jatkojalostuksella voisi saada ihmeitä aikaan.Kerrassaan upeeta!
Mutta.. millaiset jyvät erottuis akanoista?
Niinkö että äänestäjäparka erehtyis valitsemaan ihan samaa huttua kuin nytkin? Valtaan vahanaamat tasasykkeellä ilman hikoilevia kainalaoita, laajentuvia pupilleja ja punaposkia Siis normaalisti käyttäytyviä.. vai mitä hä?

24/3kk. erityistarkkailuussa vois kyllä riittää paljastamaan niin edulliset kuin epäedulliset puolensa joka kantilta ja kantin alta?

Siis kannatan!

ID10T
Seuraa 
Viestejä2848
Liittynyt3.10.2007

Levoton mieli näin perjantai-iltapäivänä, joten heitän ihan huumorilla pari viikkotehtävää poliitikkojen BB-taloon:

Loanheitto (ei kaivanne selitystä, sillä tätähän politiikka aika usein on)

Naudan ruhon eri osien tunnistaminen ja arviointi (myös lehmänkaupat ovat politiikan arkea)

Petu
Seuraa 
Viestejä2287
Liittynyt17.3.2005

Helppoa kuin mäkäräisen keinosiemennys.Otetaan rehellisyys mitatun selkärangan mukaan. Jos on edes suoruuteen päin, se on jo iso plussa.Karsinta kävisi, jos ei sitä ole. Sen mukaan mentäisiin

Ei kait se kuitenkaan mikään mahdoton tehtävä voi olla testata ihmisten rehellisyyttä ja kunnollisuutta kun kaikki näyttää tietävän mitä se on ja itte ollaan niin luotettavia niin luotettavia että huh. Paitti minä. Itseluottamuskin hukassa vähänväliä ja vaikka mitä, saati että uskaltais luottaa kunnolla keihinkään..

Järjestyisköhän miltään medialta mulle ohjelmatilaa?
Jos valmistuisin huolella ja ottaisin kiltisti lääkkeni tai sopivat "pohjat" niin voisin kevyessä nousuhumalassa testailla ehdokkaita. Sekin olis tyhjää parempi.

Ei siis enää mitään tylsiä vaalipaneeleita joissa voi feikata miten vaan ja valituksi tulee parhaat huijarit.
Ehei.. jotakin impulsiivista mihin kukaan ei osaa valmistautua eikä voi ottaa mitään roolia.

BB-talo idea on kyllä hyvä, houkutteleva.
Suostuiskohan kukaan ehdokas sellaiseen, ehkä ei?

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat