Seuraa 
Viestejä8848
Liittynyt26.3.2009

Paukkujen valmistajat eivät pysy perässä USA:ssa, kun kansa
valmistautuu Obaman sosialistiseen USA:aan !

http://news.yahoo.com/s/ap/20090923/ap_ ... o_shortage

Sivut

Kommentit (18)

Kanga
Seuraa 
Viestejä1327
Liittynyt26.4.2009

Eikös se pula syntynyt jo George W:n aikana. Silloinhan Army poti ajoittain patruunapulaa, kun kotimainen tuotanto ei pysynyt yllättävästi kasvaneen kulutuksen perässä. Mitenkähän siinä sitten mahtoi käydä? Joutuiko USA nöyrtymään ja ostamaan pateja ulkomailta? Muistaako kukaan?

Riso abundat in ore stultorum

Hannu Tanskanen
Seuraa 
Viestejä8848
Liittynyt26.3.2009

No, se oli kun Bush-nuoremman piti hoitaa tuholaistorjuntaa Lähi-Idässä, jossa ukko-Bush jätti homman kesken. Nyt kansa kuitenkin varautuu siihen, että Obama tekee USA:sta sosialistisen valtion ja on laitettava rautaa piiloon, ettei vastavallakumouksen resurssit lopu kesken.

Vierailija

Wallmarteissa tosiaan näytti hyllyt olvan puolityhjiä viime reissulla.

Jos aseet kiinnostaa niin kannattaa muuten muuttaa Vermontin osavaltioon. Siellä ei muistaakseni kysellä mitään lupia eikä papereita aseen oston yhteydessä. Jokin muutos taisi tulla siihen, että jos ostaa aseen ruokakaupassa, esim. Wallmartissa, niin ne tuovat aseen ulko-ovelle ettei sen kassa tarvi sohia kassajonossa.

Petu
Seuraa 
Viestejä2287
Liittynyt17.3.2005

Joskus kuulin juttua, että ainakin tarkka-ampujilla olisi ollut pulaa pateista. Joutuivat välillä räiskimään Dragunoveilla.Ei sekään kyllä huono ole

Petu
Seuraa 
Viestejä2287
Liittynyt17.3.2005
tietää
No suomi neuvoo kun on kokemusta että kokardi ja kolme panosta kun lähdetään jättiarmeijaa vastaan.Sitä kutsuttiin aikanaan mallia "Cajanderiksi"

Vierailija
Sleepysilver
Wallmarteissa tosiaan näytti hyllyt olvan puolityhjiä viime reissulla.Kaikista tavaroista, vai vain patruunoista?

Vierailija
Hubsu
Sleepysilver
Wallmarteissa tosiaan näytti hyllyt olvan puolityhjiä viime reissulla.Kaikista tavaroista, vai vain patruunoista?Pesismailat, kiväärin- ja pistoolinpatruunat oli aika vähissä. Yritin etsiä puista pesismailaa useammasta marketista mutta aina ne oli loppuneet tai jäljellä oli vain lasten malleja. Ehkä Obaman kausi on myös vaikuttanut pesismailojen myyntiin? Toisaalta rekkakuskit niitä eniten kai ostavat. Niillä on kätevä testata rekan renkaiden kunto, varsinkin niiden sisempien paripyörien.

Hannu Tanskanen
Seuraa 
Viestejä8848
Liittynyt26.3.2009

Alumiininen pesismaila se on poikaa, sen kysely tosin nostaa kulmakarvoja, myyjät ehkä muistavat että Al Caponen porukka niillä hutki polvia ja kalloja. Aikoinaan soittelivat ja kerjäsivät rahaa "aseman lapsille". Kolmannen puhelun tullessa olin päässyt perille, että nämä olivat noita ryöstäviä ja hakkaava somalinuoria. Sanoin että todellakin, olen jo hankkinut lahjan aseman lapsille, se on alumiininen pesäpallomaila autoni takakontissa. Eivät soitelleet enää !

Vierailija
Hannu Tanskanen
Paukkujen valmistajat eivät pysy perässä USA:ssa, kun kansa
valmistautuu Obaman sosialistiseen USA:aan !

Mihinkä voi Bushmankaan enää luottaa, USA:stakin on tullut sosialistinen. Kiinaan?

Vierailija
Mirepoix

Mihinkä voi Bushmankaan enää luottaa, USA:stakin on tullut sosialistinen. Kiinaan?Mielestäni Bussen pitäis olla tyytyväinen kun patruunoiden myynti on noin ylittänyt tarjonnan. Valtiokapitalistinen Kiina pitäisi kyllä olla Bussen mieleen. Ei turhia sosialistisia höpötyksiä, kuten terveydenhuolto. Tiukka keskusvalta ja yritysten edut aina mielessä. Ympäristöhössötykseenkään eivät ole lähteneet turhan innokkaasti mukaan. Antaa tehtaiden vain tupruttaa. Kiinan lainaamilla dollareillahan se koko järjestelmä pyörii muutenkin.

Vierailija
googeli
Valtiokapitalistinen Kiina pitäisi kyllä olla Bussen mieleen. Ei turhia sosialistisia höpötyksiä, kuten terveydenhuolto. Tiukka keskusvalta ja yritysten edut aina mielessä. Ympäristöhössötykseenkään eivät ole lähteneet turhan innokkaasti mukaan. Antaa tehtaiden vain tupruttaa.

Niin, eikä myöskään mitään lakko-oikeuksia tai sosialis.. sosiaaliturvaa.

Vierailija
Mirepoix

Niin, eikä myöskään mitään lakko-oikeuksia tai sosialis.. sosiaaliturvaa.Lännen paratiisi löytyykin nykyään idästä. Toisaalta Amerikasta katsoen Kiina onkin lännessä. Ne Bussen ihailemat jenkkiautotkin tehdään nykyään jossain kiinalaisessa nyrkkipajassa.

Vierailija
googeli

Lännen paratiisi löytyykin nykyään idästä. Toisaalta Amerikasta katsoen Kiina onkin lännessä. Ne Bussen ihailemat jenkkiautotkin tehdään nykyään jossain kiinalaisessa nyrkkipajassa.

Tai Meksikossa.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat