Seuraa 
Viestejä8971

Ilkka Remes eli Petri Pykälä on pykännyt uuden romsun, jossa
laiva kaapataan Itämerellä. Mielenkiintoista, mistä Ilkka tuon tiesi kaksi kuukautta jälkikäteen ?

Noh, tsoukkihan tää, toki kirja kirjoitetaan paljon ennen julkaisua ja kateellinen vain olen, kun Ilkka tienaa kymmenen milliä ja minä kymmenen euroa kirjoituksillani !

Ihmettelen silti Jari Perv... siis Jari Tervon saamaa taitelija-apurahaa, tonni viissataa verottomana viisi vuotta, kun ukko tienaa jo kahden ensimmäisen kuukauden aikana uudella kirjallaan vähintään 77 000 eeroa. Ymmärsin, että tuollaiset apurahat olisivat aloittelevien köyhien lupausten tukemiseen, mutta kai se sitten on niin, että "raha menee rahan luo" ?

Silti, hyviä tyyppejä molemmat, antaa palaa !

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (10)

hcesar
Seuraa 
Viestejä13039

Andy McNab ennusti vuonna 1999 ilmestyneessä Crisis Four -romaanissa Bin Ladenin tekevän merkittävän iskun USAan. Romaanissa Bin Ladenin masinoimaa iskua yritetään Valkoiseen taloon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoittaako Andy McNab itse vai toimiiko tyyppi vain teknisenä neuvonantajana muille? Bravo-2-0 opittiin että lyijykynä kannattaa teroittaa molemmista päistä jos meinaa metsään, ja seuraavasta kirjasta että ripulilääke toimii hyvin pasissa. Muita en ole lukenut.

Socrates
Seuraa 
Viestejä8971

Andy McNab´in ensimmäinen ( ? ) kirja brittiläisen erikoisryhmän toiminnasta Irakin linjojen takana on todentuntuinen romaani, mieleeni jäi tuo kohta, kun he heittivät käsikranaatit irakilaiseen tulenjohtovaunuun ja sen miehistö paloi sinne. McNab kertoo, että haju oli aivan sama kuin paistuvan sianlihan
ja että hän ei voinut syödä pekonia pitkään aikaan sen jälkeen.

On vaikeaa keksiä romaanin juonia, joita ei olisi jo jossain muodossa käytetty. Kotimaiset tuntuvat aina enemmän tai vähemmän kopioiduilta. Ja todellisuushan aina on taruakin ihmeellisempää. Tom Clancya on paljon kehuttu teknothrillereistään, muutama ensimmäinen, kuten Punaisen lokakuun metsästys, Myrsky nousee ja Peloista pahin ovatkin hyviä, myöhemmät heikompia mielestäni.

hcesar
Seuraa 
Viestejä13039
hummer
Kirjoittaako Andy McNab itse vai toimiiko tyyppi vain teknisenä neuvonantajana muille? Bravo-2-0 opittiin että kuulakärki kynä kannattaa teroittaa molemmista päistä jos meinaa metsään, ja seuraavasta kirjasta että ripulilääke toimii hyvin pasissa. Muita en ole lukenut.

McNab kirjoittaa itse. Bravo 2-0 on ajoittain surkeasti kirjoitettu, mutta se olikin McNabin esikoinen. Hän on myöhemmin selvästi parantunut kirjoittajana ja uudemmat kirjat ovat minusta ihan kelpoviihdettä. Eivät tosiaan mitään taidetta, mutta hyvin kirjoitettuja. Varsinkin alkuperäisellä kielellä kuiva brittihuumori pääsee oikeuksiinsa. Ei kai uusimpia kirjoja ole suomennettukaan.

fmiles
Kuten monet jo tietävätkin, Chris Carterin The Lone Gunmen -sarjan ensimmäisessä jaksossa paljastetaan hallituksen salaliitto lentää Boeing 747 päin World Trade Centeriä. Jakso esitettiin 4.3.2001.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_The_Lone_Gunmen_episodes

http://www.youtube.com/watch?v=9rsMG2hHsLo[/quote]Ehkä Bin Laden sattui vain pitämään x-filesin spin off sarjasta Pitäähän ne ideat jostain ottaa ja originaalisia on nykyään perin vaikeaa keksiä

Vierailija

Ilkka Remeksen koko kirjallinen tuotanto perustuu päivänpolttavien aiheiden siirtämiseen Suomeen. Ei siis voida varsinaisesti puhua ennustamisesta, jos hän sijoitti Somalian merirosvot Itämerelle. Voitaisiin puhua ihmeestä, jos hän ei olisi tehnyt niin. Mutta hyvää mainosta tällainen uutisointi varmaankin...

Vierailija
Hannu Tanskanen
Peloista pahin ovatkin hyviä,.Joo. Pidin tuosta kirjasta tavallaan omassa lajissaan.

offmind
Seuraa 
Viestejä25250
fmiles
Kuten monet jo tietävätkin, Chris Carterin The Lone Gunmen -sarjan ensimmäisessä jaksossa paljastetaan hallituksen salaliitto lentää Boeing 747 päin World Trade Centeriä. Jakso esitettiin 4.3.2001.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_The_Lone_Gunmen_episodes

http://www.youtube.com/watch?v=9rsMG2hHsLo[/quote]
Tämä on myös aika hyvä. 9/11 tapahtui vain hieman ennen kuin albumi oli tarkoitus julkaista. Kansikuva oli jo joissakin mainoksissa.

http://blog.albumartexchange.com/2009/0 ... d-911.html

“He was a dreamer, a thinker, a speculative philosopher...or, as his wife would have it, an idiot.” Douglas Adams

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat