Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Pekingin olympialaisissa näkyi vedettömiä pisuaareja. Mitä mieltä olette näistä ? Mainostavat että ovat hajuttomampia kuin tavallinen vesihuuhtoinen malli.

Onko maailma nyt parempi paikka ?

Kommentit (3)

Niin...sinänsä urea ja kuivaaine ulosteessa ei haise. Neste tekee hajun eli varmasti ovat hajuttomampia.

Siispä löyhkän vähenemisen puoleen maailma on parempi paikka.

Lisäksi vettä kuluu vähemmän. Taas maailma paranee.

Olen itse käynyt Euroopan manterreella ja törmännyt vedettömiin laitteisiin, mutta en tuollaisiin pömpeleihin.
Näitä URIMAT:teja oli ainakin Saksassa, Itävallassa, Ranskassa ja Sveitsissä: www.novosan.fi . Oli oikeasti todella hajuttomia ja pisuaareiks todella hienon näkösiä vielä!!

U.Boltin jänis
Onko maailma nyt parempi paikka ?

Kyllä. Vaikuttavaa.

Äsken hyvässä MOTohjelmassa esiteltiin hyvin vähällä vedellä toimiva wc-pönttö eli kakkimispönttö. Kakat meni isoon säiliöön josta kerran vuodessa tavara kunnan puhdistamoon. Sellainen jo yksin itsessään tuottaa hyvän tuloksen. Tämän kun siihen lisää, niin vettä säästyy edelleen, samoin säiliötilavuutta ja jälkiprosessit tehostuvat jne..

Sitten kun kunnalla (alueella) on näitä useampi niin biokaasureaktoreihin olisi myös herkkutavaraa riittävä tarjonta. Kaunista.

Ja kaikki enemmän kuin puolta halvemmalla kuin ympäristöviranomaisten ajamaan viherbisnestoimintapolitiikka, jossa tärkeintä on näyttävät toimet ja suuri rahankulu ja hyödyt tulevat lähinnä omantunnon rauhoittamisesta em. aneilla, kärsimyksillä ja uhrauksilla.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat