Seuraa 
Viestejä45973

Nii tekköö,

mutta useemmin nuorilla naisilla. Vanhemmiten tuppaavat happamoitumaan tai hiivottumaan.

Psykologinen taitaa olla tuo efekti. Ei mitään uutta auringon alla löydettäväksi ja standardilta vaikuttaa kaikki normaali.

Vanhat naiset ei helpolla kostu vai kostuuko?

  • ylös 0
  • alas 2

Sivut

Kommentit (87)

Neljä lukukertaa ja lääketieteestä vapaaseen sanaan, mun laskujen mukaan. Taitaa olla uusi ennätys.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Onhan se ihan fysiologinen fakta että nainen vanhetessaan kuivuu. Kai se on evoluution tapa sanoa että nyt piisaa, meinaan jälkikasvu. Aktiivisen seksielämän loppumista kuivuminen näinä nykyliukkareiden aikana ei onneksi tarkoita.

hcesar
Seuraa 
Viestejä13039
Rasputin
Neljä lukukertaa ja lääketieteestä vapaaseen sanaan, mun laskujen mukaan. Taitaa olla uusi ennätys.

Hiiri oli vähän jumissa niin otti aikansa. Koita pitää mopo handussa tai paan sut vuorokauden banniin. Phonylla on tänään lobotomia, enkä mä jaksa yksin sua koko yötä kaitsea.

Pönni
Älä lirputa trollia.Aina on tälläsen vanhemman naisen kokemuksen syvä rintaääni tervetullutta.

asdf
Rasputin
Neljä lukukertaa ja lääketieteestä vapaaseen sanaan, mun laskujen mukaan. Taitaa olla uusi ennätys.

Hiiri oli vähän jumissa niin otti aikansa. Koita pitää mopo handussa tai paan sut vuorokauden banniin. Phonylla on tänään lobotomia, enkä mä jaksa yksin sua koko yötä kaitsea.Tääl on kello jo paljo. Meen koht nukkuu.

Lobotomia tappaa luovuuden.
Ootko varma ettei Phony oo käyny leikkauksessa jo aiemmin?

Toope
Seuraa 
Viestejä31641

Taidat, parahin Rasputin, olla ällöttävin kirjoittelija palstalla. Teräs Nallepuhin kakkajorinat menevät huumorin/sekoilun piiriin, mutta sinun keskustelunavauksesi ovat yksinkertaisesti aika vastenmielisiä.

Keep up the good work.

"Ruotsikin oli pirullinen maa ennen kuin tajusivat tuon monikulttuurin. Peppit ja Lindgrenit ovat niin eilispäivää." Pommit ja etnojengit? Uusi normaaliko?
"Ei ole tärkeää, kuka tai mikä hallitus tai puolue lopettaa huonon maahanmuuton Suomeen. Pääasia on se, että joku sen lopettaa."
"Minä kun tyhmänä luulin, että median moniarvoisuus olisi arvokasta, eikä valtamedian samanmielisyys?"

Raswaa koneeseen niin sillä se hoituu. Tai öljyä. Itse suosittelen neitsytpuristettua kookosöljyä jos ei ole kookokselle allerginen. Niin ja se neitsytpuristettu tarkoittaa että kookos on puristeltu lämmittämättä, älkää sotketko tähän ihmismäisiä neitsyitä kun ei ne ehkä kaikki tykkää tulla puristelluiksi.

Toope
Taidat, parahin Rasputin, olla ällöttävin kirjoittelija palstalla. Teräs Nallepuhin kakkajorinat menevät huumorin/sekoilun piiriin, mutta sinun keskustelunavauksesi ovat yksinkertaisesti aika vastenmielisiä.

Keep up the good work.
Kiitos, kiitos!
Kovasti otettu kehuista.

Kovasta viimeaikaisesta "kannustuksesta" johtuen kannattaa aina palata entiseen minäänsä. Uudemmalle kun ei ole annettu tilaa.

Monena mies eläessään. Välillä sitä voi olla Rasputin ja välillä Rapsutin. Ei kannata poissulkea mitään minää.

Suomessa käydessä tuli vierailtua kalliossa, siinä ylämäessä oikeella puolella olevassa seksiliikeessä. Tosin tuli käytyä siinä vasemmanpuoleisessakin. Ostin pari potenssirengasta. Ootteko kuullu? Siis sellasia silikonirenkuloita jotka laittaa slardin juureen niin vehkeestä tulee erektiossa kivikova. Ei niille sikäli oo suurempaa tarvetta mut on kiva ku joskus on aivan valtava erektio.

Niil oli myös penisproteeseja. Eli sellasia joita voi laittaa pöksyyn jotta sladdi näyttää suuremmalta. Älkää pimut uskoko kaikkee mitä lahkeessa näkyy. Lesbot kuulemma ostaa niitä paljo kans. Tissit ja mulkutus...

Kiva myyjä anto myös mukaan liukkaria ja pitoa. Perskeles ne pidot hukku johonki.

Vatkain
Rasputin
Ootteko kuullu?

Oon.Jos ne olikin just ne "amerikkalaiset piilolihakset" mistä aikasemmin oli puhe.

Rasputin
Pönni
Älä lirputa trollia.

Aina on tälläsen vanhemman naisen kokemuksen syvä rintaääni tervetullutta.Niin varmaan joo. Näyt olevan sensorttinen persoonallisuus että torjuntayritykset kiihottaa ja lisää volyymiä. Minä kun oon joutunut elämäni aikana usein suoran väkivallan kohteeksi, myös seksuaalisen väkivallan niin itteeni yököttää ihmiset, jotka ei kunnioita toisen torjuntaa ja etenkin niillä elämän osa-alueilla osoitettua torjuntaa jossa on kyse kaikkein intiimeimmästä ja puolustuskyvyttömimmästä olemisalueesta.

Hormonithan säätelee voimakkaasti ihmisen käyttäytymistä, tarpeita ja sitä miten itsellinen tai epäitsenäinen, avuton, vahva, onneton, iloinen, jne. kukin kykenee olemaan.
Silloin kun ihmiset päätyy hyvin lähelle toisiaan niin että kaikki hajut, maut, tunto, näkö, kuulo, kaikki aistit on liki ja mahdollistuu oksitosiinihormonin ja paljon muun erittyminen tahdosta riippumatta, sitä ennen ei pitäis käyttäytyä niin härskisti ettei ota huomioon toista ihmistä.

Kyllä mä sen tiedän että tällainen puhe voi samaistua vaikka lapsuuden kouluaikojen hikaripinkojen nörttisönkötyksiin ja toisentyyppiset, fyysisemmät tapaukset niistä sitten "riemastuu", suorastaan kiihtyy ja saavat ehkä esileikin makua siitä että joku koittaa inistä torjuntaa, mutta kaikki ei ole samasta puusta veistettyjä. Joillakuilla on enemmän herkkyyttä, erilaisia tarpeita ja ehkä kykyjäkin johonkin muuhunkin..

Pelkkä panomiehen roolin loputon korostaminen, tolkuton pillusta puhuminen joka mutkassa, joka torjuntaan ilkkumalla ja vettä myllyyn isäämällä ei näy joka silmään mukavalta.
Ja..
Jos menis siis pois ennekuin tulee yrjö kun ei oo pakko sietää tätäkään.. *yök*
Vaikka oon itte sosiaalisesti ongelmoiva niin en tykkää vähääkään omista huonoista piirteistäni enkä tykkää sosiopaateista jotka ei kykene ottamaan huomioon muita.

Rasputin

Kovasta viimeaikaisesta "kannustuksesta" johtuen kannattaa aina palata entiseen minäänsä. Uudemmalle kun ei ole annettu tilaa.
Miksi arvelet että sinun juttujasi pitäisi jonkun olla jatkuvasti kehumassa, ei täällä ketään muutakaan kehuta. Palaa entiseen minääsi jossain muussa foorumissa, olet varmaan huomannut ettei paria ikineitsyttä lukuunottamatta ketään ole kiinnostunut vastenmielisistä pervojutuistasi.

Näitä juttuja lukee ties kuka ja vastaaminen mihin tahansa ketjuun voi olla suunnattu ihan muille kuin ketjussa kirjoittaville tai ylipäätään missään kirjoittaville.

Mulla on visio keskenkasvuisista "mopoista" jotka helposti lähtee seuraamaan tällaisia "Mää oon maukka isopoika lirputilallaa" tyyppejä. Ihan hyvä se on että voi kirjoittaa mihin tahansa aiheeseen ilman että mikään/kukaan isoveli tai muu holhooja on opastamassa tai antamassa komentoa tai ees veetuilemassa.

Kukin ihan itte valitkoon ja vastatkoon omastaan.. siis jos sosiaalinen luonne, tjms. antaa periksi?
Mulla antaa.

Stinger
Seuraa 
Viestejä4720
fenomenologi
Älkää laittako viestejä maukan pervoketjuihin, paitsi jos ne sisältää vittuilua sille.

Miksi arvelet että sinun juttujasi pitäisi jonkun olla jatkuvasti kehumassa, ei täällä ketään muutakaan kehuta. Palaa entiseen minääsi jossain muussa foorumissa, olet varmaan huomannut ettei paria ikineitsyttä lukuunottamatta ketään ole kiinnostunut vastenmielisistä pervojutuistasi.Jos ärsyttää Maukan pervoilut, niin ärsyttää myöskin nuo sinun juttusi ikineitsyistä, jotka on tehty varmaankin osoittamaan omaa halveksuntaasi sellaisia naisia kohtaan, jotka kirjoittelevat hänen ketjuihinsa. Eikä myöskään tuo holhousmentaliteetti, jolla yritetään kontrolloida sitä kuka saa mihinkin ketjuun ja minkä tyyppisiä tekstejä kirjoittaa, miellytä yhtään. Itsekin lisäät hänen ketjujensa lukijamäärää niihin vastauksiasi postailemalla niitten henkilöiden suhteen, jotka ovat kiinnostuneita kirjoitustesi lukemisesta.

”Tietämättömyys antaa ihmiselle paljon luultavaa.”
-George Eliot

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat