Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Nyt on pakko kertoa eräs tosi juttu jonka kuulin. Tämän kertoi minulle asianomainen jo lähes 10v sitten, vasta nyt sain asiaan vahvistuksen. Juttu lähti siitä liikkeelle kun joku kertoi että heillä oli iso perhe, 14 lasta kaikenkaikkiaan. Asiaa taivasteliin tovin niin eräs vanha ukko, silloin jo yli 80v kertoi että hänellä on myös paljon lapsia, lapsia on kuulemma niin paljon että hän ei ole edes pystynyt laskemaan niitä. Lapsista hän on nähnyt vain 15 ja lapsia on kuulemma moninkertainen määrä. Olin unohtanut koko asian kun eilen kuulin siitä kuinka asian laita todellisuudessa on.

Asia nääs oli silleen että kaveri on syntynyt venäjällä ja hänen vanhempansa ammuttiin kun kulakkeja jahdattiin venäjällä. Hänen isä ammuttiin päivä ennen hänen syntymää ja äiti muutama viikkoa myöhemmin. Kumpainenkin oli luonnollisesti kansanvihollinen, kuinkas muuten.

Kaveri oli asunut erään sukulaisen hoivissa joka hoiti navetassa lehmiä, he asuivatkin navetassa. Koska ruoasta oli kova pula niin vallankumousneuvosto (tai joku muu taho) päätteli että talonpojat pimittävät heiltä ruokaa (vaikka talonpojat näkivät nälkää) ja ruoan ”varastamisesta” sai kuolemantuomion. Hän oli syyllistynyt ruoan (maidon) varastamiseen, kaveri kertoi että hän teki maidosta voita, voi sitten vaihdettin leipään tai johonkin muuhun. Hän oli silloin n.6v, vaikka hän oli nuori niin hänet tuomittiin siperiaan työleirille. Mitä luultavammin hänet lähettiin muiden mukana siperiaan. Tämä tapahtui joskus 30-luvun alkupuolella. Sodan syttyessä otettiin työleiriltä miehiä sotaan, kaverin lisäksi vain muutama muu alle 60v mies jäi työleirille.
Tämän jälkeen jossain vaiheessa tuli sellainen määräys(ehkä laki) että naiset jotka ovat raskaana pääsevät siperian työleireiltä pois, jotkut jopa vapautettiin.
Koska työleireillä oli paljon naisia jotka olivat joko syntyneet tai lapsesta asti siellä olleet niin näillä naisilla oli kova kaipaus vapauteen, ainoa tie vaputeen oli hankkiutua raskaaksi. Tässä vaiheessa kertomuksemme sankari astui kuvioon mukaan. Hän oli jotain 16-17 ikäinen. Jokainen voi arvata mitä sen jälkeen alkoi tapahtumaan. Kaveri kertoi että ensimmäisenä vuonna hän teki 12 naista varmuudella raskaaksi, lisäksi kymmenien muiden kanssa hän harrasti ”lastentekemistä”. Ikähaarukka oli 16-40v. Omien laskujen mukaan naisia saattoi olla yli sata, kertoi että hän ei enää pitänyt kirjaa loppuaikana. Kolme vuotta oltuaan siitossonnina hänet lähettiin sotimaan(n20v). Sodan jälkeen hän pakeni venäjältä ja asuu tällä hetkellä suomessa. On jotain 90v.
En tiedä kuinka monta lasta hänellä täällä on.

Sen verran pitää sanoa että en muista ihan tarkkaan mitä se ukko kertoi silloin 10v sitten, pidin vähän liian mielikuvituksellisena koko juttua. Ukko kyllä vaikutti olevan täysin sielun ja ruumin voimissa. Nyt kuulin toistamiseen saman jutun, kun hänen tuttunsa kertoi asiasta ja vakuutti sen pitävän paikkaansa.
Toi jos mikä olisi kirjan arvoinen juttu, mut ukko ei ole asialle lämmennyt.

Kommentit (1)

Ei kuulosta kovin ihmeelliseltä sen jälkeen, kun olen katsonut amerikkalaista ohjelmaa, jossa salamyhkäisestä mormonilahkosta paennut nainen kertoi lahkon johtajista, eräällä oli yli 400 lasta ja lähes 100 vaimoa.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat