Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Referoin tuota toissapäivän TV-dokumenttia.

Siinä osoitettiin juutalaisten jenkeiltä saavan tuen menevän pääosin oikeisto, tai äärioikeistosiionisteille, siis ei Israelille.
Nämä ääriliikkeet pitävät yllä uusien siirtokuntien rakentamista miehitetyille alueille, ja käyttävät rahanhankintaansa kaikkia keinoja. Yksi keinoista on järjestää aseellisia konflikteja miehitettyjen alueiden ihmisten kanssa.

Sama tuli mieleen, kun muistelin Vietnamin sodan rauhanyrityksiä. Silloin mielestäni Henry Kissinger toimi sodan jatkumisen puolesta, päästäkseen jatkamaan uraansa USA:n pressan neuvonantajana. Hän piti yllä feikkineuvotteluita, jotta tilanne jatkuisi. 70-luvulla Henry oli Suomenkin uutisissa päivittäin. Vasta kun vietkong kyllästyi keskusteluihin ja toimi aseellisesti, saivat Vietnamin sota loppumaan. Kuinkahan paljon Henry lässytyksellään tienasi, ja kuinkahan paljon ihmisiä hänen politiikkansa takia menehtyi.

Silloinen USA:n puolustusministeri MacNamara kirjoiti muistelmissaan, että Vietnamin sota oli fiba ja sen aloittaminen oli fiba. Ei kait silti ministeri voinut pressaansa vastustaakaan, varsinkin kun pressalla oli Kissinger neuvonantajana. Puolustusministeri huolehti virassa ollessaan satojen tuhansien ihmisten tappamisesta.

Monenko ihmisen kuolemaan johtavat ne rahat, jotka Suomenkin uskovaiset lahjoittavat Israelilaisille? Onko niin, että rahankerääjien intresseihin kuuluu konfliktin jatkaminen?

Kommentit (1)

En nyt kyllä tajunnu miten liitty antisemitismiin...
Mutta joo sota on bisnestä jossa asetehtailijat ja kansainväliset pankkiirit rikastuvat. Ehkä myös satunnaiset muut yritykset (infrastruktuurin rakennus, vartiointi, huolto jne.).
Pointti on kuitenkin se, että oli tämän bisneksen laukaiseva tekosyy sitten totalitaarinen antikommunismi, antiterrorismi, sionismi, antisosialismi, anti-islamismi, tai mikä tahansa muu valehtelukampanja, jolla kansa saadaan teurastuksen taakse, on se aina pelkkää bisnestä, johon näillä kielikuvilla täyty saada lampaat mukaan. Jos lampaat pitäisivät pommittamista ja tappamista tuhansien kilometrien päässä vääränä, he eivät tekisi kuuliaisesti töitä ja maksaisi verorahoja kyseisen sirkuksen pyörittämiseen.
Oli se sitten Rooma, tai Natsi-Saksa tai Euroopan ja Yhdysvaltojen valloitussodat, käsijöinä ovat aina miljoonat pakolaiset, haavoittuneet ja kuolleet (sekä heidän omaiset) sekä kuuliaiset veronmaksajat jotka eivät tajua mistä sodissa on kyse. Hyötyjinä ovat sotia lobbaavat runkkarit jotka tekevät osakesijoituksensa sopivasti hyötyen ihmisten alistamisesta ja tappamisesta (pankkiirit, sisäpiirisijoittajat, yrityspomot jotka sumplivat etukäteen diilejä sotaan ryhtyvien hallitusten kanssa, sotia puoltavat sijoittajapoliitikot jne.).
Protest war, always.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat