Seuraa 
Viestejä45973

Hei!

Olen hieman hämilläni tulevan influenssarokotuksen suhteen, sillä olen lukenut ja kuullut huhuja, että itse rokotus olisi vaarallisempi kuin H1N1 virus.
Joidenkin tietojen mukaan tällä rokotuksella olisi tarkoitus karsia väestöstä vanhukset lähinnä liikuntakyvyttömät, invalidit, liikalihavat, dementikot ym.
Huomioitavaa on vielä tämän flunssarokotteen koodinimi joka on EU-alueella EU 666 ja USA:ssa US 666? Pitääkö tämä tieto paikkaansa?
Tätä rokotuskampanjaa käytiin läpi G-20 kokouksessa, meilläkin on tiedotusvälineet hokeneet koko syksyn jostain pandemiasta. Mitä mieltä olette tästä massahysterian luomisesta.
Nyt vielä tämä rokote joka itsessään olisi tappava? Kiinalaiset meinaavat rokottaa kaikki kansalaisensa vaikkei rokotetta ole edes kunnolla testattu.

  • ylös 1
  • alas 1

Sivut

Kommentit (31)

Vierailija

Joo. Kato eka aloitetaan terveydenhuollon henkilöstöstä että ei ole hoitajia ja lääkäreitä näille "rokotusuhreille" ja sitten pannaan piikki odottaville äideille suraavaksi. Kun nämä on saatu harvennettua niin sitten järjestelmällisesti murhataan loput kansalaiset! Kannattaa siis pysyä erossa jos työterveyshuolto ehottelee rokotusta!!! Se on pelsepubin keksintö!!!

ALAS TÖRKEÄ ROKOTUSNATSISMI!!!

Wiisas
Seuraa 
Viestejä3197

Niin ja Suomessa lääkärit vielä meinaa ottaa rokotteen vaikka sitä ovelasti ihan vapaaehtoisesti tarjotaan.

Meillä ei ole hätää, siinä menee lapsetkin ennen meitä työikäisiä.

Olen valmiina Vatkaimen kanssa vastustamaan kaikkea tähän liittyvää. Ota juna, niin nähdään eduskuntatalon portailla, siellä on tehokkainta osoittaa mieltään ihan mitä vaan vastaan. Ehdotan, että vaaditaan uutta rokotusjärjestystä!

"kyllä kaikki vielä iloksi muuttuu"

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pakkorokotus rokotteella, jota ei ole kunnolla testattu ja jonka on todettu olevan haitaksi riskiryhmille kuulostaa laajamittaiselta ihmiskokeelta. Täysin käsittämätöntä toimintaa (ellei perehdy maailman valtiaiden muihin agendoihin..).
Jos EU:hun ollaan jossain kohtaa tätä lääkefirmojen big time -vedätystä tuomassa, mekkalla nousee aivan varmasti ainakin Suomen päässä! Jos sinulle "tarjotaan" rokotetta, ÄLÄ OTA SITÄ! Terve ihminen ei kuole normaaliin influenssaan verrattavaan H1N1:een, mutta rokotteen sivuvaikutuksista ei ole vielä edes varmuutta.

Jos kaikkiin asiasta päättäviin tahoihin tungettaisiin alkuun vaikka tupla-annos rokotetta ihan testiksi? Vois luottamus asiaa kohtaan herätä... not.

Vierailija
Wiisas
Niin ja Suomessa lääkärit vielä meinaa ottaa rokotteen vaikka sitä ovelasti ihan vapaaehtoisesti tarjotaan.

Meillä ei ole hätää, siinä menee lapsetkin ennen meitä työikäisiä.

Olen valmiina Vatkaimen kanssa vastustamaan kaikkea tähän liittyvää. Ota juna, niin nähdään eduskuntatalon portailla, siellä on tehokkainta osoittaa mieltään ihan mitä vaan vastaan. Ehdotan, että vaaditaan uutta rokotusjärjestystä!


Nimenomaan! Näin edetään! Ja tuplaannos terveysintoilijoille ja säännöllisesti liikkuville. Joku roti!!!

kairamo
Seuraa 
Viestejä1517
Wiisas
Niin ja Suomessa lääkärit vielä meinaa ottaa rokotteen vaikka sitä ovelasti ihan vapaaehtoisesti tarjotaan.Lääkärit lääketeollisuuden mannekiineina näyttävät esimerkkiä.
Heidät rokotetaan ensin ns. H1N1-plaseborokotteella.

An nescis, mi fili, quantilla prudentia mundus regatur.
(Axel Oxenstierna)

No mutta, tuohan kuulostaa hyvältä. Päästään kertaheitolla kaikista yhteiskuntaa rasittavista elämään kelpaamattomista heittopusseista. Keksisivät vielä konstin, millä päästään pulsuista ja kerjäläisistä. Ehkä illuminati säätää ensi talveksi ennätyspakkaset?

Nämä salaliittohömpötykset ovat järjestään vainoharhaisten mielten kehitystä. Kannabiksen polttelun vähentäminen vie uskottavuutta korkealentoisimmilta "teorioilta", suosittelen kokeilemaan.

******************
This comment was brought to you by the supersecret shadowgovernment of the superdupersecret New World Order of Jews and freemasons

Olbe
Seuraa 
Viestejä1447
E.N.K
Joidenkin tietojen mukaan tällä rokotuksella olisi tarkoitus karsia väestöstä vanhukset lähinnä liikuntakyvyttömät, invalidit, liikalihavat, dementikot ym.Kuulostaa luotettavalta tiedolta. Tätä ei kai kuitenkaan koeta niin tärkeaksi asiaksi, että sitä esim. mediassa käsiteltäisiin. Uskon, että eduskunta äänesti päätöksen puolesta luvuin 198-1 (joku perkeleen yksittäinen humanisti tietysti änkyröi), mutta koska samana päivänä Soini sanoi jotain hassua, niin päätös ei ylittänyt uutiskynnystä.

Vierailija

Voisko tän ketjun siirtää vitsipalstalle. Tämä kun alkaa olemaan suoranaista uittuilua jo...

Hei!
Nyt on pakko kommentoida mistä omalla kohdallani tämä lähti liikkeelle, sunnuntaina eräs kaveri soitti ja kertoi että olitko kuullut tällaisesta jutusta tähän rokotuskampanjaan liittyen, hän oli saanut linkin ystävältään sellaiselle sivulle kuin NWO-havaintoja, kävin itsekin tutustumassa sivuihin ja huomasin että siellä oli paljon mielenkiintoista asiaa, hetkessä olin lukenut kaikki rokotuskampanjaan liittyvät jutut läpi, valtamediassa näistä asioista ei puhuta.
Uskon että tämä NWO koostuu näistä maailmankaupan vastustajista jotka lentävät toiselle puolelle maapalloa heittelemään kiviä ja polttopulloja mellakkapoliisien niskaan G-20 kokouksien yhteydessä, mutta yleisesti ottaen nämä älyköt, tulevaisuuden Erkki Tuomiojat saattavat olla vielä yhteiskunnan huipulla, ja jos nyt kysyttäisiin Erkki Tuomiojalta, että hei mitä asiaa te ajoitte nuorempana kun te hilluitte hesan keskustassa banderollien kanssa, aivan samoin tähän maailmankaupan vastustamiseen.
Mielenkiintoista tässä on se ettei valtamediassa kovin usein tuoda tämän liikkeen agendaa esille, yleensä vain näytetään yhteenottoja vain mellakkapoliisien kanssa. Toinen hämmästyttävä piirre tässä asiassa on se, että uskonnollinen funtamentalistiliike on omaksunut aivan samat asiat omikseen. Esim. Suomessa Cutting edge Finland julkaisee paljon samankaltaista tekstiä mitä nämä vasemmistosta ja vihreästäliikkeestä kasvaneet turkistarhauksen vastustajat.
Jokin aika sitten katsoin TV-7 ohjelmaa nimeltään Kukkulan kuninkaat. Louis Theroux lähtee Idahon vuorille tapaamaan oikeistolaisia patriootteja. He puolustavat henkeen ja vereen perustuslakia ja vastustavat yhtä kiihkeästi Uutta Maailmanjärjestystä.
Eräskin nuori kaveri ammatiltaan hän oli ollut ATK-suunnittelija, ohjelmassa näytettiin kuinka hän oli rakentanut heinäpaaleista itselleen kodin ja oli asunut siinä jo kaksi vuotta kiitteli siellä nyt Jeesusta, kun Theroux tuli paikalle hänelle rakennettiin siinä rupatellessa lisäsiipi jossa hän sitten nukkui yönsä, paljon muutakin hullua siinä ohjelmassa oli, mutta uskon että sieltä kumpuaa tämän liikkeen sanoma säännöllisine julkaisuineen, esim. kerran kuukaudessa ilmestyvä Last Trumpet letter on varmasti tässä sarjassa järkevimmästä päästä, ohjelmassa käytiin piikkilankoin vartioidussa natsikirkossa jossa jokainen sai olla todellisesti vapaa eli esittää omat mielipiteensä neekereistä ja juutalaisista kuten he ajattelevat.
En tiedä mitä ajatella näistä maailmankaupan vastustajista ja mikä heidän todellinen sanomansa on ja mihin he pyrkivät.

Kummallista, että vaikka näillä NWO-antikristuksilla on mitä mielettömimmät voimavarat yms käytössään, eivät he silti onnistu tappamaan maailman väestöstä kuin murto-osan, vaikka ovat yrittäneet tuota jo vuosia. Eivät saatana saa edes yhtä pandemiaa kunnolla aikaiseksi. Tumpeloita.

Lähde: http://keskustelu.suomi24.fi/debate/3900

offmind
Seuraa 
Viestejä25250
Herra Hippi
No mutta, tuohan kuulostaa hyvältä. Päästään kertaheitolla kaikista yhteiskuntaa rasittavista elämään kelpaamattomista heittopusseista. Keksisivät vielä konstin, millä päästään pulsuista ja kerjäläisistä. Ehkä illuminati säätää ensi talveksi ennätyspakkaset?

Ekkönää ooo kuullu, että nyt ei ole auringonpilkkuja ja maailma on menossa kohti uutta pientä jääkautta. Luvassa on ainakin -60 asteen pakkasia, se kyllä putsaa kadut asunnottomista ja muista pultsareista. Ja lisäksi ensi kesän naurissatokin tulee tuhoutumaan ja suomalaiset tulevat kuolemaan nälkään kuin konsanaan vuonna 1697.

Onko se muka sattuma että epätavallinen auringonpilkkuminimi ja siitä seuraava jääkausi ja sikainfluenssa sattuvat samaan aikaan. Tuskinpa vain. Joku laski hyvin tarkkaan milloin tautia parhaiten kannattaa ryhtyä levittämään jotta maailman väkiluku tehokkaimmin saadaan pudotettua 500 miljoonan tavoitteeseen. Näin on tapahtunut ennenkin ja näin tulee tapahtumaan uudestaan.

Ja minä olen katsonut ihan liikaa Battlestar Galacticaa yhteen putkeen...

“He was a dreamer, a thinker, a speculative philosopher...or, as his wife would have it, an idiot.” Douglas Adams

Kattokaa läpällä mitkä firmat noita rokotteita valmistaa. Muitakin kivoja "kokeita" suoritettu ennen mm. Zyklon B:llä ja Agent Orangella.. Ei sillä että ne nyt kertoisi kemikaaliyritysten moraalista mitään. H1N1-rokote ei ole suunniteltua massamurhaa, mutta suunniteltua törkeää rahan välistävetoa pelkoa luomalla ja samalla voidaan testata vähän epämääräisiä kemikaaleja käytännössä ihmiskokeilla.
Ihanasti omistavat kanssa patentit moneen HIV/AIDS- ja malarialääkkeeseen (olkaa hyvät ja kuolkaa köyhät 3. maailmassa..).
Jep, että tällästä tänään. Suosittelen lämpimästi edelleen kaikille, että jätätte H1N1-rokotteen väliin - se ei ole turvallinen, eikä tarpeellinen ja rahoittaa hyvin moraalittomia rikollisia.

Novavax, DynCorp ja maailman suurin korporaatio GE kiittävät.
2007 vuoden lopussa "huomasivat" ilmeisesti uuden globaalin sikainfluenssa-aallon.

http://www.manufacturingchemist.com/story.asp?storyCode=52962&sectioncod...

http://www.corpwatch.org/article.php?id=11119 DynCorp fukups
http://www.infosota.fi/2009/07/23/rokotevalmistaja-myontaa-h1n1-rokotett... Novavax fukup

Huhhuh... koitin selvittää mitä kaikkia lääke- ja mediafirmoja esim GE omistaa, mutta yhteyksien selvittäminen on todella vaikeaa lukuisten tytäryhtiödiilien ja jatkuvien fuusioitumisten kanssa. Jatketaanpa myöhemmin..

  • ylös 11
  • alas 2
E.N.K
Hei!
Nyt on pakko kommentoida mistä omalla kohdallani tämä lähti liikkeelle, sunnuntaina eräs kaveri soitti ja kertoi että olitko kuullut tällaisesta jutusta tähän rokotuskampanjaan liittyen, hän oli saanut linkin ystävältään sellaiselle sivulle kuin NWO-havaintoja, kävin itsekin tutustumassa sivuihin ja huomasin että siellä oli paljon mielenkiintoista asiaa, hetkessä olin lukenut kaikki rokotuskampanjaan liittyvät jutut läpi, valtamediassa näistä asioista ei puhuta.
Uskon että tämä NWO koostuu näistä maailmankaupan vastustajista jotka lentävät toiselle puolelle maapalloa heittelemään kiviä ja polttopulloja mellakkapoliisien niskaan G-20 kokouksien yhteydessä, mutta yleisesti ottaen nämä älyköt, tulevaisuuden Erkki Tuomiojat saattavat olla vielä yhteiskunnan huipulla, ja jos nyt kysyttäisiin Erkki Tuomiojalta, että hei mitä asiaa te ajoitte nuorempana kun te hilluitte hesan keskustassa banderollien kanssa, aivan samoin tähän maailmankaupan vastustamiseen.Olet saanut väärää tietoa. NWO on Siriuksesta tai Andromedasta tai jostakin sieltä päin tulleiden reptiliaanien ajanvieteohjelma. Näihin reptiliaaneihin kuuluvat mm. Bush jr, kuningatar Elisabeth ja keitä niitä nyt on ja ne muuttuvat sopivassa valossa katsottuina harmaaihoisiksi ja kissanlmäisiksi. Kaikki on äärettömän salaista ja sen vuoksi totuus tunnetaan vain tämänkaltaisilla sivustoilla:

http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/

Niistä ei kirjoiteta mediassa, koska kaikki asian julkistavat murhataan (paitsi tietenkin ylläolevien sivustojen pitäjät ja Rauni-Leena Luukanen-Kilde).

Ai niin, kaiken tämän paljastamsiella on kiire, koska lokakuussa räjäytetään neljä ydinpommia Washingtonissa, jotka tuhoavat kuusi kaupunkia ja sen seurauksena vaihdetaan kaikki rahayksiköt ameroon.

Kaikki tämä on totta, koska David Icke ja Alex Collins ovat niin ilmoittaneet.

No olettekos kuulleet Joseph Mossen tapauksesta? Googlella löytää vaikka kuinka paljon. Hän on mikrobiologi, joka väitti suorassa radiolähetyksessä, että H1N1 -virus on Baxter BioPharma Solutions -yhtiön valmistama. Ukrainan biolabra valmistaisi rokotteen, joka heikentää immuunisysteemiä.

http://www.unfictional.com/joseph-moshe ... e-westwood

Professor Moshe had called into a live radio show by Dr. A. True Ott, broadcast on Republic Broadcasting claiming to be a microbiologist who wanted to supply evidence to a States Attorney regarding tainted H1N1 Swine flu vaccines being produced by Baxter BioPharma Solutions. He said that Baxter’s Ukrainian lab was in fact producing a bioweapon disguised as a vaccine. He claimed that the vaccine contained an adjuvant (additive) designed to weaken the immune system, and replicated RNA from the virus responsible for the 1918 pandemic Spanish flu, causing global sickness and mass death.

Hänet pidätti FBI virallisesti syytettynä aikeista räjäyttää Valkoinen talo. Koska hänellä oli Israelin kansalaisuus, hän yritti mennä konsulaattiin, kun FBI ja pommiryhmä piiritti hänet parkkipaikalla. Mies lähti tai lähetettiin myöhemmin Israeliin. Jos hän muka oikeasti uhkasi pommilla, niin miksi hänet sitten päästettiin menemään? Ei kuulosta uskottavalta ja siksi tämä pidätys on yhdistetty siihen, että hän todella kertoi radiossa jotain, mitä ei olisi pitänyt sanoa.

Hän tiettävästi ainakin on mikrobiologi, koska tietoja hänestä löytyi:

http://www.biomedexperts.com/Profile.bm ... Bar-Joseph

Motiiveiksi moiseen tekoon Baxterilta on esitetty luonnonvarojen riittävyyden turvaamista tuossa artikkelissa, kun ihmisiä on miljardeja liikaa. Monesti motiiviksi on esitetty vaan rahaa, laman aikana lääkeyhtiöillä menee huonosti. Tässä on vaan se mutta, että aika huonosti oletettu suunnitelma toteutui, kun epidemiaa ei vieläkään ole syntynyt monissa maissa. Ehkä ihmiset ehtivät saada luontaisen immuniteetin jo ennen kuin rokote valmistui.
En kyllä keksi tarpeeksi järkevää motiivia, kun mikrobien toimintaa ei voi niin hyivn ennustaa, kuten tästäkin opimme.

Toisaalta, Baxter on jo kerran todistettavasti toimittanut Euroopan laboratorioihin rokotteita, joihin oli" vahingossa" päässyt elävää lintuinfluenssa -virusta. Miten sellaista voi tapahtua vahingossa? Eipä sitä ilmeisesti turhan tarkkoja olla vaarallisten virusten kanssa.

http://www.lifegen.de/newsip/shownews.p ... 123&pc=s02

Tämä Moshen tapaus on mielestäni liian mielenkiintoinen sivuutettavaksi. Voi olla, että hän oli vain paikallinen " Hannu Tanskanen", mutta miksi hänen puheisiinsa sitten reagoitiin niin voimakkaasti, että hän joutui SWAT-ryhmän pidättämäksi?

Oikeaa pommimiestä ei taatusti olisi päästetty menemään, vaan häntä vastaan olisi nostettu syyte, joten se ei voinut olla oikea pidätyksen ja karkoituksen syy.

Uskottavuutta tälle tarinalle tuo se, että Moshe todellakin on tunnettu mikrobiologi, tietoja löytyi.

Suomalainen "toisinajattelija" -lääkäri Antti Heikkiläkin sitä kyseenalaisti yhdessä radiohaastattelussa, että Baxter olisi vahingossa lähettänyt saastuneita rokotteita, elävää lintuinfluenssavirusta kolmeen laboratorioon. Tällaisten vahinkojen estämiseksi on olemassa tarkka kontrollijärjestelmä. Onneksi tsekit testasivat rokotteen ensin fretteihin.

http://www.unfictional.com/joseph-moshe ... e-westwood

Baxter International Inc. had mixed live, genetically engineered avian flue viruses in vaccine material shipped to 18 countries. Only by sheer luck, a Czech laboratory decided to test the vaccine on a dozen ferrets, which all died in days.

The World Health Organization was notified and catastrophe was averted. This was clearly a deliberate act on Baxter’s part, because they adhere to BS3, bio-safety level three. Baxter admitted a “mistake”. Such monumental screwups are totally impossible at that level. Many safety systems would have needed to be sabotaged, many key personell would have needed to be bribed. It simply can’t be done without direction from the inside.

Osa terveydenhuollon henkilökunnasta USA:ssa kapinoi pakkorokottamista vastaan, työpaikan menettämisen uhalla. Onkohan amerikkalaisilla alalla työkentelevillä enemmän tietoa asiaan liittyvästä korruptiosta tai muusta syystä, miksi rokote ei kelpaa?

Lisää salaliittomatskua, joka ei tosin suoraan liity tähän aiheeseen. Tieteessä taidetaan pelata kovaa peliä, sillä niin moni johtava tiedemies on kuollut väkivaltaisesti, murhattuna, tapettuna tai muuten luonnottomasti. Ainakin yksi katoaminenkin listaa sisältyy:

http://www.infowars.com/list-of-dead-scientists/

Se on hiukan outoa ollakseen vain sattumaa, koska tiedemiehet eivät yleensä ole tilastojen valossa väkivaltarikosten uhreja. Siis jos katsotaan yhteiskuntaluokkaa ja elinympäristöä, niin on ihmeellistä, miten he ovat joutuneet tällaisten rikosten kohteiksi. Monet heistä tuossa listassa ovat lääketieteen alalta, mikrobiologeja ja biolääketieteen edustajiakin löytyy.

E.N.K
Hei!

Olen hieman hämilläni tulevan influenssarokotuksen suhteen, sillä olen lukenut ja kuullut huhuja, että itse rokotus olisi vaarallisempi kuin H1N1 virus.
Joidenkin tietojen mukaan tällä rokotuksella olisi tarkoitus karsia väestöstä vanhukset lähinnä liikuntakyvyttömät, invalidit, liikalihavat, dementikot ym.
Huomioitavaa on vielä tämän flunssarokotteen koodinimi joka on EU-alueella EU 666 ja USA:ssa US 666? Pitääkö tämä tieto paikkaansa?
Tätä rokotuskampanjaa käytiin läpi G-20 kokouksessa, meilläkin on tiedotusvälineet hokeneet koko syksyn jostain pandemiasta. Mitä mieltä olette tästä massahysterian luomisesta.
Nyt vielä tämä rokote joka itsessään olisi tappava? Kiinalaiset meinaavat rokottaa kaikki kansalaisensa vaikkei rokotetta ole edes kunnolla testattu.
Siinä on vain ollut hieman mustaa huumoria koodin keksijällä .
Mitä sitten ,jos Glaxon koodi rokotteelle EU:n alueella on EU 666 ?

Tästä artikkelista:
http://www.examiner.com/x-3032-Denver-P ... accidental

Dr. Gary Ridenour, Pandemic -kirjan kirjoittaja spekuloi, että on 40 prosentin mahdollisuus, että sikainfluenssa on ihmisen tekemä ja että se joko vahingossa tai tarkoituksella vapautettiin.

Toiset asiantuntijat ovat samaa mieltä siitä, että sikainfluenssa -virus ei vaikuta luonnolliselta. Tiedemiehet ovat sitä mieltä, että on poikkeuksellista, ettei flunssavirus tullut idästä, samoin kuin se, että tauti tulee tällaisella voimalla, vaikkei ollut tyypillinen flunssakausi.

Luonnollinen ja yksinkertainen selitys H1N1 -viruksen ilmaantumiselle yhtäkkiä lännessä voisi olla se, että se karkasi laboratoriosta. Linkittämässäni Youtube -videossa tutkiva journalisti kertoo, että Wisconsin-Madison yliopistossa tehtiin tutkimusta influenssa -viruksista. Espanjantautiin kuolleen eskimonaisen ruumiista otettiin H1N1 -tyyppistä virusta ja yhdistettiin muihin flunssaviruksiin.
( tai muihin influenssa-, ota nyt englannista selvää) Tämän yliopiston kanssa yhteistyössä toimii FluGen -yhtiö, joka valmistaa influenssa -rokotteita.

Löysin jutun maaliskuulta 2009, jossa kerrotaan FluGenin tuotekehityksestä. He ovat kehittäneet uudentyyppisen rokotteen, joka on tavallista tehokkaampi "micro-device":n ansiosta. En tiedä mikä se on, ilmeisesti jokin uusi menetelmä, selittäkää fiksummat jos tiedätte. Joka tapauksessa, on olemassa monta kaupallista tahoa, joille influenssa -epidemia on onnenpotku.

Linkit ovat nämä:
http://www.youtube.com/watch?v=z64mrb-M ... re=related

http://www.reuters.com/article/pressRel ... BW20090324

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat