Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Hei!

Olen hieman hämilläni tulevan influenssarokotuksen suhteen, sillä olen lukenut ja kuullut huhuja, että itse rokotus olisi vaarallisempi kuin H1N1 virus.
Joidenkin tietojen mukaan tällä rokotuksella olisi tarkoitus karsia väestöstä vanhukset lähinnä liikuntakyvyttömät, invalidit, liikalihavat, dementikot ym.
Huomioitavaa on vielä tämän flunssarokotteen koodinimi joka on EU-alueella EU 666 ja USA:ssa US 666? Pitääkö tämä tieto paikkaansa?
Tätä rokotuskampanjaa käytiin läpi G-20 kokouksessa, meilläkin on tiedotusvälineet hokeneet koko syksyn jostain pandemiasta. Mitä mieltä olette tästä massahysterian luomisesta.
Nyt vielä tämä rokote joka itsessään olisi tappava? Kiinalaiset meinaavat rokottaa kaikki kansalaisensa vaikkei rokotetta ole edes kunnolla testattu.

Sivut

Kommentit (31)

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432
Liittynyt4.3.2008

Joo. Kato eka aloitetaan terveydenhuollon henkilöstöstä että ei ole hoitajia ja lääkäreitä näille "rokotusuhreille" ja sitten pannaan piikki odottaville äideille suraavaksi. Kun nämä on saatu harvennettua niin sitten järjestelmällisesti murhataan loput kansalaiset! Kannattaa siis pysyä erossa jos työterveyshuolto ehottelee rokotusta!!! Se on pelsepubin keksintö!!!

ALAS TÖRKEÄ ROKOTUSNATSISMI!!!

Hämmentää.

Wiisas
Seuraa 
Viestejä3197
Liittynyt22.11.2007

Niin ja Suomessa lääkärit vielä meinaa ottaa rokotteen vaikka sitä ovelasti ihan vapaaehtoisesti tarjotaan.

Meillä ei ole hätää, siinä menee lapsetkin ennen meitä työikäisiä.

Olen valmiina Vatkaimen kanssa vastustamaan kaikkea tähän liittyvää. Ota juna, niin nähdään eduskuntatalon portailla, siellä on tehokkainta osoittaa mieltään ihan mitä vaan vastaan. Ehdotan, että vaaditaan uutta rokotusjärjestystä!

"kyllä kaikki vielä iloksi muuttuu"

Pakkorokotus rokotteella, jota ei ole kunnolla testattu ja jonka on todettu olevan haitaksi riskiryhmille kuulostaa laajamittaiselta ihmiskokeelta. Täysin käsittämätöntä toimintaa (ellei perehdy maailman valtiaiden muihin agendoihin..).
Jos EU:hun ollaan jossain kohtaa tätä lääkefirmojen big time -vedätystä tuomassa, mekkalla nousee aivan varmasti ainakin Suomen päässä! Jos sinulle "tarjotaan" rokotetta, ÄLÄ OTA SITÄ! Terve ihminen ei kuole normaaliin influenssaan verrattavaan H1N1:een, mutta rokotteen sivuvaikutuksista ei ole vielä edes varmuutta.

Jos kaikkiin asiasta päättäviin tahoihin tungettaisiin alkuun vaikka tupla-annos rokotetta ihan testiksi? Vois luottamus asiaa kohtaan herätä... not.

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432
Liittynyt4.3.2008
Wiisas
Niin ja Suomessa lääkärit vielä meinaa ottaa rokotteen vaikka sitä ovelasti ihan vapaaehtoisesti tarjotaan.

Meillä ei ole hätää, siinä menee lapsetkin ennen meitä työikäisiä.

Olen valmiina Vatkaimen kanssa vastustamaan kaikkea tähän liittyvää. Ota juna, niin nähdään eduskuntatalon portailla, siellä on tehokkainta osoittaa mieltään ihan mitä vaan vastaan. Ehdotan, että vaaditaan uutta rokotusjärjestystä!


Nimenomaan! Näin edetään! Ja tuplaannos terveysintoilijoille ja säännöllisesti liikkuville. Joku roti!!!

Hämmentää.

kairamo
Seuraa 
Viestejä1517
Liittynyt13.12.2006
Wiisas
Niin ja Suomessa lääkärit vielä meinaa ottaa rokotteen vaikka sitä ovelasti ihan vapaaehtoisesti tarjotaan.Lääkärit lääketeollisuuden mannekiineina näyttävät esimerkkiä.
Heidät rokotetaan ensin ns. H1N1-plaseborokotteella.

An nescis, mi fili, quantilla prudentia mundus regatur.
(Axel Oxenstierna)

No mutta, tuohan kuulostaa hyvältä. Päästään kertaheitolla kaikista yhteiskuntaa rasittavista elämään kelpaamattomista heittopusseista. Keksisivät vielä konstin, millä päästään pulsuista ja kerjäläisistä. Ehkä illuminati säätää ensi talveksi ennätyspakkaset?

Nämä salaliittohömpötykset ovat järjestään vainoharhaisten mielten kehitystä. Kannabiksen polttelun vähentäminen vie uskottavuutta korkealentoisimmilta "teorioilta", suosittelen kokeilemaan.

******************
This comment was brought to you by the supersecret shadowgovernment of the superdupersecret New World Order of Jews and freemasons

Olbe
Seuraa 
Viestejä1447
Liittynyt16.3.2005
E.N.K
Joidenkin tietojen mukaan tällä rokotuksella olisi tarkoitus karsia väestöstä vanhukset lähinnä liikuntakyvyttömät, invalidit, liikalihavat, dementikot ym.Kuulostaa luotettavalta tiedolta. Tätä ei kai kuitenkaan koeta niin tärkeaksi asiaksi, että sitä esim. mediassa käsiteltäisiin. Uskon, että eduskunta äänesti päätöksen puolesta luvuin 198-1 (joku perkeleen yksittäinen humanisti tietysti änkyröi), mutta koska samana päivänä Soini sanoi jotain hassua, niin päätös ei ylittänyt uutiskynnystä.

Hei!
Nyt on pakko kommentoida mistä omalla kohdallani tämä lähti liikkeelle, sunnuntaina eräs kaveri soitti ja kertoi että olitko kuullut tällaisesta jutusta tähän rokotuskampanjaan liittyen, hän oli saanut linkin ystävältään sellaiselle sivulle kuin NWO-havaintoja, kävin itsekin tutustumassa sivuihin ja huomasin että siellä oli paljon mielenkiintoista asiaa, hetkessä olin lukenut kaikki rokotuskampanjaan liittyvät jutut läpi, valtamediassa näistä asioista ei puhuta.
Uskon että tämä NWO koostuu näistä maailmankaupan vastustajista jotka lentävät toiselle puolelle maapalloa heittelemään kiviä ja polttopulloja mellakkapoliisien niskaan G-20 kokouksien yhteydessä, mutta yleisesti ottaen nämä älyköt, tulevaisuuden Erkki Tuomiojat saattavat olla vielä yhteiskunnan huipulla, ja jos nyt kysyttäisiin Erkki Tuomiojalta, että hei mitä asiaa te ajoitte nuorempana kun te hilluitte hesan keskustassa banderollien kanssa, aivan samoin tähän maailmankaupan vastustamiseen.
Mielenkiintoista tässä on se ettei valtamediassa kovin usein tuoda tämän liikkeen agendaa esille, yleensä vain näytetään yhteenottoja vain mellakkapoliisien kanssa. Toinen hämmästyttävä piirre tässä asiassa on se, että uskonnollinen funtamentalistiliike on omaksunut aivan samat asiat omikseen. Esim. Suomessa Cutting edge Finland julkaisee paljon samankaltaista tekstiä mitä nämä vasemmistosta ja vihreästäliikkeestä kasvaneet turkistarhauksen vastustajat.
Jokin aika sitten katsoin TV-7 ohjelmaa nimeltään Kukkulan kuninkaat. Louis Theroux lähtee Idahon vuorille tapaamaan oikeistolaisia patriootteja. He puolustavat henkeen ja vereen perustuslakia ja vastustavat yhtä kiihkeästi Uutta Maailmanjärjestystä.
Eräskin nuori kaveri ammatiltaan hän oli ollut ATK-suunnittelija, ohjelmassa näytettiin kuinka hän oli rakentanut heinäpaaleista itselleen kodin ja oli asunut siinä jo kaksi vuotta kiitteli siellä nyt Jeesusta, kun Theroux tuli paikalle hänelle rakennettiin siinä rupatellessa lisäsiipi jossa hän sitten nukkui yönsä, paljon muutakin hullua siinä ohjelmassa oli, mutta uskon että sieltä kumpuaa tämän liikkeen sanoma säännöllisine julkaisuineen, esim. kerran kuukaudessa ilmestyvä Last Trumpet letter on varmasti tässä sarjassa järkevimmästä päästä, ohjelmassa käytiin piikkilankoin vartioidussa natsikirkossa jossa jokainen sai olla todellisesti vapaa eli esittää omat mielipiteensä neekereistä ja juutalaisista kuten he ajattelevat.
En tiedä mitä ajatella näistä maailmankaupan vastustajista ja mikä heidän todellinen sanomansa on ja mihin he pyrkivät.

Kummallista, että vaikka näillä NWO-antikristuksilla on mitä mielettömimmät voimavarat yms käytössään, eivät he silti onnistu tappamaan maailman väestöstä kuin murto-osan, vaikka ovat yrittäneet tuota jo vuosia. Eivät saatana saa edes yhtä pandemiaa kunnolla aikaiseksi. Tumpeloita.

Lähde: http://keskustelu.suomi24.fi/debate/3900

offmind
Seuraa 
Viestejä16353
Liittynyt19.8.2008
Herra Hippi
No mutta, tuohan kuulostaa hyvältä. Päästään kertaheitolla kaikista yhteiskuntaa rasittavista elämään kelpaamattomista heittopusseista. Keksisivät vielä konstin, millä päästään pulsuista ja kerjäläisistä. Ehkä illuminati säätää ensi talveksi ennätyspakkaset?

Ekkönää ooo kuullu, että nyt ei ole auringonpilkkuja ja maailma on menossa kohti uutta pientä jääkautta. Luvassa on ainakin -60 asteen pakkasia, se kyllä putsaa kadut asunnottomista ja muista pultsareista. Ja lisäksi ensi kesän naurissatokin tulee tuhoutumaan ja suomalaiset tulevat kuolemaan nälkään kuin konsanaan vuonna 1697.

Onko se muka sattuma että epätavallinen auringonpilkkuminimi ja siitä seuraava jääkausi ja sikainfluenssa sattuvat samaan aikaan. Tuskinpa vain. Joku laski hyvin tarkkaan milloin tautia parhaiten kannattaa ryhtyä levittämään jotta maailman väkiluku tehokkaimmin saadaan pudotettua 500 miljoonan tavoitteeseen. Näin on tapahtunut ennenkin ja näin tulee tapahtumaan uudestaan.

Ja minä olen katsonut ihan liikaa Battlestar Galacticaa yhteen putkeen...

“He was a dreamer, a thinker, a speculative philosopher...or, as his wife would have it, an idiot.” Douglas Adams

Kattokaa läpällä mitkä firmat noita rokotteita valmistaa. Muitakin kivoja "kokeita" suoritettu ennen mm. Zyklon B:llä ja Agent Orangella.. Ei sillä että ne nyt kertoisi kemikaaliyritysten moraalista mitään. H1N1-rokote ei ole suunniteltua massamurhaa, mutta suunniteltua törkeää rahan välistävetoa pelkoa luomalla ja samalla voidaan testata vähän epämääräisiä kemikaaleja käytännössä ihmiskokeilla.
Ihanasti omistavat kanssa patentit moneen HIV/AIDS- ja malarialääkkeeseen (olkaa hyvät ja kuolkaa köyhät 3. maailmassa..).
Jep, että tällästä tänään. Suosittelen lämpimästi edelleen kaikille, että jätätte H1N1-rokotteen väliin - se ei ole turvallinen, eikä tarpeellinen ja rahoittaa hyvin moraalittomia rikollisia.

Novavax, DynCorp ja maailman suurin korporaatio GE kiittävät.
2007 vuoden lopussa "huomasivat" ilmeisesti uuden globaalin sikainfluenssa-aallon.

http://www.manufacturingchemist.com/story.asp?storyCode=52962&sectioncod...

http://www.corpwatch.org/article.php?id=11119 DynCorp fukups
http://www.infosota.fi/2009/07/23/rokotevalmistaja-myontaa-h1n1-rokotett... Novavax fukup

Huhhuh... koitin selvittää mitä kaikkia lääke- ja mediafirmoja esim GE omistaa, mutta yhteyksien selvittäminen on todella vaikeaa lukuisten tytäryhtiödiilien ja jatkuvien fuusioitumisten kanssa. Jatketaanpa myöhemmin..

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat