Seuraa 
Viestejä45973

Molempia lienee paljon, sekä esiasteita, että alalajeja.

Niiden korkeammuutta ja alemmuutta voidaan arvostella sen perusteella millä niistä on parempi totenapitämiserottelukyky, ja suurimmat määrät päteviä tosia, eli eroteltua peljon.

Harvoin on toivottomuus niin suuri, että jo täysi mahdottomuus.Me muut mittaamme menestystä tulevaisuuteen päin.

Joidenkin maapalloekosysteemiteorioiden ja meidänaurinkokuntaekosysteemiteorioiden mukaan maa kuumenee paljon, bio kuolee, auringon laajentumavaiheessa. Senjälkeen jäähtyy ja koko aurinkunta on kivierämaata, kaikki bio kuollut. Olen kuullut ihmisiä neuvottavan, että ainoa järkevä käytös on luonnon mukainen, se ettei lähde yrittämään suuruudenhullua näin suurten luonnonvoimien vastustamista. Että siksi meidän tulee rakentaa me-mikrobeiksi muuttumisen, eli mikrobisoitumisen, ja kuumuuteen kuolemisen elämää, taloutta, yhteiskuntaa. Että se on edullisin tapa elää tämä loppumatka, ja mukavin. Toisaalta aate sisältää tiedon, että eri bio-otus-suuntauksista juuri mikrobi-suuntaus saataisi olla paras ja pisimmälle tuohon hunajaan upottautumisen antava.

Kuinka tyttöystävä-asiat sitten. Tätä pohtii moni tyttöystävän(-vien) tavoittelija.

Vastuksen alle sortuminen, liistaan makaamaan jääminen, voi olla lihasvoimia vaativaa, muttei ole älykästä. (armeijaoppeja). Psykologisissa asioissa samoin. (arm edellleen).

Leikitään erilaisilla tilannevaihtoehdoilla, kukin niistä osoittaa jotain erilaisia käyttäytymismalleja vastuksekkaassa tilanteessa.

1.) tässä tapauksessa meillä ei ole tuloksenteon tarpeisiin riittäviä tietoja tilastoituina kätevästi saatavilla. Meillä on kuitenkin vaikka nykyisen Suomen tosielämässä käytettävissäolevat tilastot, suomalaiset, sekä meille aukenevat ulkomaiset.

Ei ole siis tietoa miten auringonlaajenemis-maan kivierämaaksikärventämispulma saataisiin purettua pois, ja maaelämä jatkumaan parenevissa, paratiisisoituvissa oloissa, ihmiskunnan väkilukukin vähenemään syntyvyyden säännöstelyn, perhesuunnittelun, ehkäisyn, raskaudenkeskeytysten, mahdollisten muiden nykyaikakeinojen avulla.

Perusteoria se, että mikä tahansa virheenpoisto, tai oikeellisuuden tuotto, paratiisisoi, vähentää helvetillisyyttä, viisastuttaa ihmistä ja eläimiä, koko tähtitarhojen ikiäärettömyyttä todellisuutta, otetaan käyttöön ja isketään se kulttuuriin ja virhettä aletaan poistaa ja oikeellisuuksia tuottamaan yleisesti, sekä erityisesti.

Eräs virhe on se emme kartan tms omaisesti tiedä osaamisaukkojamme, emmekä tunne niiden merkityksiä. Osaamisaukkojen tiedostelu on eräs virheenpoiston lajikkeista. Resurssipuutospullonkaulojen tunnistelu toinen täkeä, jotta voitaisiin toimia. Väärinkohdennettujen resurssien talteenotto ja oikeinkohdentelu.

Esimerkiksi vasaran valmistaminen vasaroimiseen on unelmatarpeen tyydyttämistä. Voisimmekin osaamis-, tiede-, ja valmiustasojemme nousemisen myötä edetä tällaiseen vasaranvalmistukseen.

Tähtitieteen mukaan ennestään ei ole ollut minkääntyyppistä vakaata todellisuutta. Eräs unelmavasara voisikin olla se jolla valmistaisimme , muuttelisimme, muuttaisimme, tästä nykyisestä paratiisintyypinvakaan, muuten epävakaan ja villin luonnontodellisuuden. Silloin se olisi määritelmällisesti rikas paratiisi. Nykyisellä filosofialla ei taida pystyä korkeampaa tekemään.

2.) Tiedetän, että on erilaisia ihmisiä, toiset heistä muodostaa joukkoja, joukot ovat erilaisia toisiinsa verrattuna:
ateistit
uskovaiset
seksuaalimielihyvännauttijat
seksuaalikielteiset
virheiköt kaikkine eri luokkineen ja alaluokkineen
puhtaikot kaikkine eri luokkineen ja alaluokkineen

Miten paratiisi valmistetaan ?

Poistamalla huipputarkala rajauksella ongelmat, ja vain ongelmat. Kaikki muu jäätmällä, jättäen elämään, ja olemaan.

On muuten tyypillisesti koneen työtä. Ihminen ei pysty ainakaan kahteen työn tärkeään vaatimukseen:
- tarkkuuteen nois poskettoman paljoon
- vilpittömyyteenkään, sillä pikkuvilppejä kuitenkin tekisi

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat