Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

author="<a href="http://www.voice.fi/index.php?option=com_sbsarticle&amp;cat=1&amp;tmpl=blog&amp;cid=7858">voice.fi</a>" kirjoitti:

Yoko Ono: Poikamme ei tiennyt että John oli Beatle

John Lennon ja Yoko Ono eivät kertoneet pojalleen Seanille olevansa julkkiksia, kertoo FemaleFirst-sivusto. Pariskunnan Sean-pojalla ei ollut aavistustakaan, että hänen isänsä oli Beatlesin entinen jäsen. Totuus selvisi vasta pojan ollessa parissa kymmenissä.

Yoko Ono on paljastanut, että hän ja miehensä yrittivät niin epätoivoisesti olla pakottamatta poikaansa musiikkialalle, että kieltäytyivät puhumasta siitä kotona. Totuus kuitenkin selvisi Sean Lennonille.

- Olin valmistautunut siihen että Seanista voisi tulla arkeologi tai jotain. John ei edes halunnut kertoa hänelle olevansa Beatle. Sean sai kuulla siitä joltain muulta. Eräänä päivänä hän kysyi Johnilta 'Olitko sinä Beatle?', Yoko Ono selitti.

Yoko Onon mukaan Seanin ollessa parissa kymmenissä poika tiesi sanat kaikkiin Beatles-kappaleisiin, sekä kaikkiin vanhempiensa tekemiin lauluihin.
Jos tekee uutisen itse, niin kannattaisi faktat tarkistaa. Jos kääntää jutun, niin sama juttu. Ymmärrän, että toimittaja on varmaan nuori, eikä ollut vielä olemassakaan kun John Lennon ammuttiin 1980. Mutta jos sanoo itseään toimittajaksi, niin Wikin tai jonkin muun lähdeteoksen käyttäminen pitäisi olla tuttua.

Sean Lennon syntyi vuonna 1974 ja oli siis juuri täyttänyt kuusi vuotta kun John ammuttiin.

Missä sinä olit kun kuulit uutisen?

Minä olin matkalla Seutulaan. Ajelin juuri Humppilan ja Forssan kieppeillä kun radiosta Jaken keromana uutisen kuulin.

Kommentit (9)

Kesätoimittajien pestit loppuvat yleensä elokuun lopussa, koska useimpien kesätoimittajien opiskelut jatkuvat syyskuussa. Syy tarkistamattomiin faktoihin voi löytyä myös elämäänsä kyllästyneestä toimittajasta, jonka on vastoin tahtoaan siirretty urheilutoimituksesta kulttuuritoimitukseen lehden sisäisissä resurssien uudelleenjakamisessa. Ei saa aina syyllistää kesureita!

Pokasaha
Seuraa 
Viestejä1470
Liittynyt16.3.2005
Vatkain
Phony
Missä sinä olit kun kuulit uutisen?

Kurkin kohdunsuulla että jokohan tästä...Olin Loviisa 1 atomivoimalan huoltotöissä.
Pitkä remontti, kesti likimain 9 kuukautta ...

Kansakunta joka kieltää historiansa, häviää maailmankartalta.
Pokasaha

Olin juuri oppinut lukemaan otsikoita lehdistä, mutta en kyllä muista tätä uutista. Voi johtua siitä, etten tuolloin ollut vielä John Lennonista kuullutkaan.

Phony
Missä sinä olit kun kuulit uutisen?Kuulin uutisen varmaan vasta 90-luvun lopussa tai 2000-luvun alukupuolella.
Taisin olla Itä-Helsingissä.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat