Seuraa 
Viestejä45973

Neuris on osa aivotodellisuutta. Se on hyvä näköala ja valvonta"lähde" aivotilan ymmärtämiseen ja sen kulun seuraamiseen ja ennustamiseen. Neurologin ammattitaidon ollessa korkea, se on laatuaan huipukas tapa tehdä tämä.

Meillä on täällä Kellokosken sairaalassa (mielisairaala) johtajana neurologi Risto Vataja.

Tieteenteoriaa: Tämäntyyppisesti suppeamman tieteellisen kokonaisuuden oppiminen, kuin ihmis-neurologia, tai nais-neurologia, on tieteenteorian mukaan tuntuvasti vähemmän tuloksia tuottavaa, kuin näiden pienten opinalueiden hallinnan ja osaamisen saavuttaminen opettelemala, opiskelemalla, yleistä neurologiaa, siis myös koko tähtitarhojen ikiäärettömän todellisuuden otuksunnan neurologiaa, niin pitkälle kun sitä on. Lieneekö leviin, sieniin, sammaleisiin, jäkäliin, itiökasveihin, loppuun kasvikuntaan asti. Ja miten kuolleen liikehdintä ja sen tapaukset ovat käsitettävissä.

Meitä on täällä potilaissa ja asiakkaissa paljon tällaisiakin ajattelijoita. Joidenkin lähteinä ovat olleet TV ja media, tiedotusvälineetkin. Monilla lisänä muita lähteitä, eriasteisia opintojakin. Itseopiskelleita.

Opistotutkinnon suorittaneita paljon kandidaattejakin vielä jonkunverran. Ylempi opisto oli eräs enenvanhaan käytetty nimitys omalle ryhmälleen.

Urheiluseuratoiminta opiskeluineen on tuottanut monenlaista hedelmää näitten terveyksienkin tasolla ja suunnilla, yksilöllisyyden pohjalle, jota se luultavasti aina on. Onhan jääkiekossakin se yksilöllisyys, että olitko tehnyt kotiharjoitukset kuinka hyvin. Ratkaisee paljon siinä pelissä.

Harraste, ahkerointi, järjestöelämä, jne.

Ja ihanasti vietetty vapaa-aika.

Niin, että täällä sitä ollaan Vatajan laivassa.

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat