Seuraa 
Viestejä8971
Liittynyt26.3.2009

Tämä Tohlopin vasuriviestin on suoltanut loputonta sontaa jo turhankin kauan, nyt perätön uutinen Matti Vanhasen talon lankuista oli jo sitä luokkaa, että kanavan sulkeminen ja komukoidensa ulosheitto olisi paikallaan ! Jungnerin ura onneksi päättyy ensi vuonna, ehkäpä tällä kertaa YLE:lle saataisiin lopultakin ammattimies johtajaksi, poliitikkojen läänityksenä ja vasuritoimittajien lepokotina se on ollut liian kauan, kylmää vieläkin, kun muistaa Eino S. Revon "reporadio"-aikoja ja Moskovan uutiskelloja. Kauhun maksimi tietenkin koettiin sodan jälkeisenä Hella Wuolijoen, Erkki Tuomiojan isoäidin, Suomessa vakoojana kuolemaan tuomitun, mutta ryssän pelastaman pääjohtajan kautena.

Sivut

Kommentit (41)

Hannu Tanskanen
Tämä Tohlopin vasuriviestin on suoltanut loputonta sontaa jo turhankin kauan, nyt perätön uutinen Matti Vanhasen talon lankuista oli jo sitä luokkaa, että kanavan sulkeminen ja komukoidensa ulosheitto olisi paikallaan ! Jungnerin ura onneksi päättyy ensi vuonna, ehkäpä tällä kertaa YLE:lle saataisiin lopultakin ammattimies johtajaksi, poliitikkojen läänityksenä ja vasuritoimittajien lepokotina se on ollut liian kauan, kylmää vieläkin, kun muistaa Eino S. Revon "reporadio"-aikoja ja Moskovan uutiskelloja. Kauhun maksimi tietenkin koettiin sodan jälkeisenä Hella Wuolijoen, Erkki Tuomiojan isoäidin, Suomessa vakoojana kuolemaan tuomitun, mutta ryssän pelastaman pääjohtajan kautena.Ah. Mielipidevaikuttaja. Onko sinulla muita mielipiteitä jotka voisin omaksua?

Katsoitko kyseisen Vanhaselle toimitettua tavaraerää sivuhuomautuksenomaisesti käsitelleen tv-teoksen kokonaisuutena? Ovat kepulaiset rakentaneet todella hienosti toimivan vaalirahakoneen.

Maalaisliittolaiset veivarit ja lakia venyttävät vilpintekijät ansaitsevat minun puolestani juuri sen mitä nyt saavat.

-

Socrates
Seuraa 
Viestejä8971
Liittynyt26.3.2009

No, ei tämä niin yksioikoista ole, kyllä minulla on Mattiakin vastaan, sanoi 2007 että ilmastokriitikoilta pitäisi turpa tukkia !
En ole kepun kannattaja, mutta yksin kepun syyttäminen vaalirahoituksen kuvioista on suurta hurskastelua, kaikilla on "käsi syvällä piparipurkissa" Ekiä lainatakseni. Juuri luemme, että sossuehdokkaat saivat urheilujärjestöjen rahoja, joita tuskin on tarkoitettu vaaliehdokkaille, vaikka urheilijoita olisivakin. Helsingin Sanomat "suurin suomalainen sosialidemokraattinen lehti", kuten on sanottu, on iltapäivälehtensä kanssa aloittanut todellisen noitavainon Matti Vanhasta kohtaan. Kumpi on tuomittavampaa, sekö että ottaa vaalirahaa yritykseltä, jonka talouden tilasta ehdokkaalla ei voi olla silloin tietoa, vaiko se, että ottaa vaalirahaa ammattiyhdistykseltä tietäen, etteivät kaikki sen jäsenmaksun maksajat ole ko. puolueen kannattajia ? Tietenkin jos tuo yritys myöhemmin tekee esim. konkurssirikoksen, se on tutkittava ja tuomittava, mutta pitäisikö poliitikon olla selvännäkijä tietääkseen sen ennakolta ?

Hannu Tanskanen
Tietenkin jos tuo yritys myöhemmin tekee esim. konkurssirikoksen, se on tutkittava ja tuomittava, mutta pitäisikö poliitikon olla selvännäkijä tietääkseen sen ennakolta ?Ei sillä ole väliä meneekö yritys konkurssiin, kyse on kuitenkin siitä, että harva yksityisyritys tukee ehdokkaita 400.000 eurolla, jos tarkoitus ei ole hyötyä myöhemmin jollain tavalla. Siksi kyseessä saattaa olla lahjontaan verrattavissa oleva asia, vaalituet pitäisi lopettaa kokonaan tai hyväksyä korruptio.

Oli muuten ihan hyvä juttu mutta tämä lautakasa sai mielestäni liikaa huomiota. Minä olisin enemmän kiinnostunut kuulemaan jatkoa että mikä näiden monien kymmenien kiintestöyhtiöiden tarkoitus ja kohtalo oli? Siis nostaa vain kokouspalkkioita vai?

Ja miten valtiovalta suhtautuu siihen että kilpailutus oli jätetty kokonaan pois kun aletaan rakentamaan säätiön asuntoja. Jotenkin siellä vilahti ajatus että yli 5 milj. hankkeet pitäisi kilpailuttaa ihan EU:n tasolla, vai menikö jotain multa hukkaan, katsoin niin ohimennen ohjelmaa. Mutta näistä asioista ei ole juurikaan keskustelua missään. Ainoastaan vouhkataan tämän lautakasan ympärillä, se sai jotenkin ylisuuren huomion näiden muiden asioiden yli.

Eikö kilpailuttaminen ole se ydinajatus että saadaan halvemmalla kuin että ei kilpailuteta. Onko tässä tapahtunut korruptiota siten että maksetaan päättäjälle vaalitukea jotta hän ajaa tämän hankkeen rakennuttajan etua? Eli muille ei anneta edes mahdollisuutta.

Entäs mihin on jäänyt keskustelu RAY:n osallisuudesta tähän jupakkaan?

Ihan hyvä juttu sinänsä, mutta ei oikein mennyt kenellekkään jakeluun...siis näiden isompien asioiden tiimoilta. Noh, lautakasa mikä lautakasa, mutta jos se on annettu ilmaiseksi voiteluna uusista rakennushankkeista niin se on korruptiota ja siitä ei päästä totuudellakaan mihinkään. Eli pitäisikö tämmöisistä asioista vaieta? En ole minkään erityisen puolueen jäsen enkä kannattaja, äänestän aina sellaista joka oikeasti yrittää ajaa pienemmän etuja, tähän asti nämä äänestetyn lupaukset on kadonneet kuin tuhka tuuleen viran alettua.

En voi alkaa ketään tuomitsemaan en edes Vanhasta, mutta haluaisin politikoilta ennennäkemätöntä nuhteettomuutta, sillä he ajavat kansan asioita. Jotenkin en vain häneen luota, mutta ääneni on pieni eikä paina missään mitään.

ovolo
Seuraa 
Viestejä6227
Liittynyt7.7.2007

Nyt Vanhanen pelkää kuin ruttoa asian oikeuskäsittelyä. Siksi ei nostanut tapansa mukaista kunnianloukkaussyytettä, koska silloin asiaa käsiteltäisiin oikeudessa ja Vanhanen tuhoaisi poliittisen uransa.

Vanhasen kannalta oli todellinen pelastus, että asia oli vanhentunut ja rikosepäilyä ei tutkittu. (Yleisen edun nimissä olisi pitänyt) Mutta luulen, ettei asia jää tähän. Voihan esim. toimittaja nostaa kunnianloukkauskanteen Vanhasta kohtaan ja silloin tuo lautakasa on tutkittava uudestaan.

Eihän tuo TM:n tarkastus todista mitään. Piharakenteet, mm. suuri puinen kylpyamme ulkona voidaan purkaa ja viedä pois. Se höylätty ponttilauta oli varmaankin tämäntapaisiin rakennelmiin, tai sitten toimitti edelleen lukuisille naisystävilleen...

Ihan totta, että nuorisosäätiön korruptiot, eli pääasiat hukkuivat tämän tuppeen sahatun lautakasan alle.

Typillistä kepulle, että lypsivät takaisin maksamansa korvaukset konkurssiyhtiölle minimiin. Tämähän merkitsee sitä, että veronmaksajat maksavat pesänselvityksen (= keskustan vaalituki) osittain, kun Keskusta luistaa. Konkurssihan tuli holtittoman vaali- ym. tuen jakamisesta poliitikoille, mm. Kepulle. Muut puolueet ottivat vastuun ja maksoivat tuen täysimääräisenä takaisin.

Socrates
Seuraa 
Viestejä8971
Liittynyt26.3.2009

No johan on kumma, jos ei TM-Rakennusmaailman tarkastus riitä epäilijöille ! Tämän verran on pakko puolustaa vanhaa lehteään, vaikka muuten toivonkin uppoavan suohon, mitä pikemmin, sen parempi ! No eikus ...lehti sinänsä on hyvä, vain tämä nykyjohto on p...stä.

En yhtään ihmettele, ettei Vanhanen nosta oikeusjuttua YLE:ä vastaan, sehän veisi taas vuosia ja rikastuttaisi vain juristeja ja
mediaa, nyt tarvitaan toimintakykyinen kriisiajan hallitus, jätetään lankkumaalarit nojailemaan tosiinsa !

Hannu Tanskanen
Kumpi on tuomittavampaa, sekö että ottaa vaalirahaa yritykseltä, jonka talouden tilasta ehdokkaalla ei voi olla silloin tietoa, vaiko se, että ottaa vaalirahaa ammattiyhdistykseltä tietäen, etteivät kaikki sen jäsenmaksun maksajat ole ko. puolueen kannattajia ?Jos puolueen X äänestäjät ovat suurimmaksi osaksi palkansaajia ja puolue saa merkittävästi vaalirahaa työnantajataholta niin tällöinhän puolueen äänestäjäkunnan ja rahoittajien välillä on eturistiriita.Tämä juuri on ongelmallista.Lainsäädäntö -esim.koskien työlainsäädäntöä- joka on palkansaajalle edullista ei välttämättä ole sitä työnantajalle ja päinvastoin.

Kaikkein demokraattisin vaihtoehto on kieltää ulkopuolinen rahoitus kokonaan.Tällöin ei tarvitse myöskään spekuloida sen vaikutuksella poliittisiin päätöksiin.

Hannu Tanskanen
Tämä Tohlopin vasuriviestin on suoltanut loputonta sontaa jo turhankin kauan, nyt perätön uutinen Matti Vanhasen talon lankuista oli jo sitä luokkaa, että kanavan sulkeminen ja komukoidensa ulosheitto olisi paikallaan ! Jungnerin ura onneksi päättyy ensi vuonna, ehkäpä tällä kertaa YLE:lle saataisiin lopultakin ammattimies johtajaksi, poliitikkojen läänityksenä ja vasuritoimittajien lepokotina se on ollut liian kauan, kylmää vieläkin, kun muistaa Eino S. Revon "reporadio"-aikoja ja Moskovan uutiskelloja. Kauhun maksimi tietenkin koettiin sodan jälkeisenä Hella Wuolijoen, Erkki Tuomiojan isoäidin, Suomessa vakoojana kuolemaan tuomitun, mutta ryssän pelastaman pääjohtajan kautena.Eli YLEn pitäisi vain suoltaa pelkkää oikeistopropagandaa? USA:ta ja oikeistopuolueita ei saisi arvostella?

Eikö tuo olisi silkka edesmenneen NL:n peilikuva?

Ehkä TV-2:n päälliköks pitäis valita Timo T. A. Mikkonen niin miellyttäis Hannu Hyvästi Tanskastakin?

Lautakasajupakka näyttää enemmän huumorilta vakavampien asioiden joukossa.
Ihan turha yrittää saada mustaa valkoiseksi kun Vanhanen on koittanut salailla monien muiden lailla saamiaan vaalilahjuksia. Hän on haalinut kaiken mahdollisen varmaan hammastikkujaan myöden että on päässyt nykyiseen valta = vastuulliseen asemaan

Vaikka Tanskanen ei tätä ymmärrä tai muut vertaisensa, niin jokkut muut ymmärtää ilman että pitää koittaa ängetä kymmenen tuuman lautoja kuuden tuuman putkeen ja ajautua yhä syvemmälle ja syvemmälle suohon, johon on uponneet niin maataloustukiaiset kuin paljon muuta varallisuutta, mikä ei ole peräisin pääomapiireiltä, ei maanomistajilta eikä teollisuuspohatoilta.

Vanhanen on poliittinen broileri joka elää saamillaan/kähmityillä avustuksilla ja se mikä on unohtunut = ei pitäis purra ruokkivaa kättä!

Ei ihmiset pääsääntöisesti mitään tyhmiä ole vaikka alistuvatkin konsensukseen, jossa tehdään lehmäkauppoja ja harjoitetaan korruptiota välillä lähes mafian tasolla.
Pakkohan se on konsensusta tukea mutta ei rajattomasti Hannu hyvä.. ja muut puoluepoliittisesti vertaisesi.

Kaskun..
Niin pitkälle kun siitä konsensuksesta saavat hyötyä enemmistön edustajat, se sallitaan mutta sallivuus hiipuu ja loppuu jos/kun jotkut alkaa ahnehtia lisää ja lisää eivätkä älyä lopettaa siinä vaiheessa kun toppuuttelu voimistuu.

Petu
Seuraa 
Viestejä2287
Liittynyt17.3.2005

Mahdollinen RIKOS oli jo vanhentunut. Näin sanoi KRP.Masa ei lähtenyt kuitenkaan puimaan asiaa enempää, vaikka olisi kunnian nimessä puitavaakin.
Kukaan ei kuitenkaan puinut tuota KRP lausuntoa lisää?

Muistaakseni kansaa saa edustaa nuhteeton Suomen kansalainen,joka on täyttänyt 18 vuotta.Onko meidän pääministeri nuhteeton kansanedustajana, puhumattakaan pääministerinä.

Ihmetyttää että nämä poliitikot ovat saman lainalaisuuden alla kuin taviksetkin.Mahdollisen rikollisuuden on mahdollista vanhentua myös pääministerilläkin.

Rikkollinen ei voi olla kansanedustaja, mutta kansanedustaja voi olla rikollinen

ovolo
Se höylätty ponttilauta oli varmaankin tämäntapaisiin rakennelmiin, tai sitten toimitti edelleen lukuisille naisystävilleen...

12 vuotta sitten Vanhanen oli vielä naimisissa Merja Vanhasen kanssa. Jos väität, että Matilla oli jo tuolloin lukuisia naisystäviä, joille hän toimitti rakennustarvikkeita, niin hän voisi haastaa kunnianloukkauksesta sinut.

Petu

Rikollinen ei voi olla kansanedustaja,


Voi olla, jos hän on rangaistuksensa suorittanut (esim. Kauko Juhantalo) tai ei ole jäänyt (ajoissa) kiinni.

Petu
Seuraa 
Viestejä2287
Liittynyt17.3.2005
Moses Leone
Petu

Rikollinen ei voi olla kansanedustaja,


Voi olla, jos hän on rangaistuksensa suorittanut (esim. Kauko Juhantalo) tai ei ole jäänyt (ajoissa) kiinni.
Taisi olla jo kansanedustaja, kun rike tuli. Pikkaisen haiskahtaa tuo vanhentunut rikos, ei saisi kansanedustajan olla rikollinen.Puhumattakaan pääministeri.

Petu
Moses Leone
Petu

Rikollinen ei voi olla kansanedustaja,


Voi olla, jos hän on rangaistuksensa suorittanut (esim. Kauko Juhantalo) tai ei ole jäänyt (ajoissa) kiinni.
Taisi olla jo kansanedustaja, kun rike tuli. Pikkaisen haiskahtaa tuo vanhentunut rikos, ei saisi kansanedustajan olla rikollinen.Puhumattakaan pääministeri.

Hän muistaakseni sai kenkää silloin, mutta valittiin myöhemmissä vaaleissa uudelleen kun rangaistus oli kärsitty. Äänestäjiä eivät Juhantalon rötökset siis karkoittaneet.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat