Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Puolue rasismia.

”Kaupungintalon edustan paikat on varattu kaupunginvaltuustossa edustettuina olevien puolueiden käyttöön. Olen tehnyt asiasta virkamiespäätöksen, joka on voimassa toistaiseksi.Muita vapaita paikkoja ei ole.”

Näin vastattiin Vantaan kaupungilta, tiedusteluuni Itsenäisyyspuolueen osallistumisesta Maalaismarkkinoille 3-4.10. Kaupungintalon edessä on ilmainen alue puolueille. Nyt vain vedottiin valtuuston 112/2005 tekemään päätökseen, joka syrjii kaupunginvaltuustoon kuulumattomia puolueita. Taas nähdään, miten vallassa olevat puolueet pönkittävät omaa asemaansa pienempien kustannuksella. Vantaa on muuten erittäin tasapuolinen ja puolueita tukeva kaupunki. Vantaan kaupunki huolehtii vaalijulisteiden ja banderollien tasapuolisesta kohtelusta ja näytää mallia muille Suomen kaupungeille. Siksi ihmettelen ja paheksun suuresti Itsenäisyyspuolueen saamaa kohtelua.

IPU Uudenmaan piirin
pj. Jyrki Vaskela
http://ipuuusimaa.suntuubi.com/?cat=1

Kommentit (2)

Niinkö että kunnanvaltuuston ja hallituksen kokoukset vois venyä kohtuuttomiksi vain siksi että jonkun sellaisen auto sais parkkiruudun, joka ei ole äänestäjien suosiossa?

Just siks kai ne paikat on ensisijaisesti varattu niille, jotka siellä käy töissä?

Ihan kaikki ei mahdu rasismimääritelmän alle vaikka subjektiivinen sanavapausoikeus onkin kaikkien ulottuvilla.
Ei ole mahdollista toteuttaa liberaalia vallankäyttöä kaikille tasapuolisesti vaikka olis miten hurja into pyrkiä täydelliseen tasa-arvoon. Laumahierarkia on ja pysyy, tai.. jos sitä ei ole voi aiheutua kaaos.

Olis se aika noloa jos se parkkipaikka olis täynnä vaikka mopojengin prätkättimiä just silloin kun on kokous ja kokousedustajien pitäis päästä sinne. Parkkipaikan etsiminen ympäri kylää voi viedä aikaa.
Hiukan nyt sitä loogista ajattelua, tervettä talonpoikaisjärkeä ja muutenkin suhteellisuudentajua.. haloo..
Eiköhän se parkkiruutu heltiä sitten jos äänestäjät on sitämieltä että teikäläisetkin kelpaa vallankahvaan edustamaan heitä?

Toivottavasti suhteellisuudentajunne paranee seuraaviin vaaleihin mennessä?

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat