Seuraa 
Viestejä45973

Kovin ovat inhimillisiä tuo Saatana ja Jumalla. Eivät paljoa eroa antiikin kreikan jumalista oikkuineen. Kovaa kisaa sieluista käydään nyt ja jatkossa.

Harmageddon (heprean sanoista ”Har” eli vuori, ja ”Megiddo” eli Megiddon-vuori) on paikka nykyisessä Israelissa, jossa on sijainnut muinainen linnoituskaupunki. Linnoituskaupunki sijaitsi kauppareittien risteyskohdalla, joten sen tärkeyden takia siitä on mainintoja Egyptin kuvakirjoituksissa sekä Raamatussa.

Raamatun mukaan Jumalan viholliset kerääntyvät Pedon kanssa viimeiseen suureen taisteluun (Ilm 16:16).

Harmageddonin taistelussa kaikki, paitsi oikeaan uskontoon kuuluvat ihmiset kuolevat ja joutuvat kiirastuleen.
Taistelu saatanaa ja pahoja ihmisiä vastaan käydään jeesuksen johdolla. Jeesus miekka hampaissaan johtaa taistelua. Taistelu voitetaan ja Jeesus tapattaa kaikki pahuuden edustajat. Huom. Siis tapattaa. Ei se lempeä ja ymmärtäväinen Jeesus johonka ollaan totuttu.

Taistelussa vain iihmiset kuolevat ei kuitenkaan Saatana itse ja demonit. Heidät häädetään helvettiin tuhanneksi vuodeksi.
Tästä seuraa tuhatvuotinen onnela maanpäällä. Homma ei kuitenkaan tyssää tähän vaan saatana nostaa uudelleen päätään ja lopullinen taistelu käydään tuhannen vuoden kuluttua jossa jumala kuitenkin voittaa. Paha tuomitaan helvettiin ikuisiksi ajoiksi. Joka on viimeinen tuomiopäivä.

Tunnettu englantilainen tiedemies sir Isaac Newton ennusti Harmageddonin ajankohdaksi vuoden 2060.

Ilmestyskirja:
16:1 Ja minä kuulin suuren äänen temppelistä sanovan niille seitsemälle enkelille: "Menkää ja vuodattakaa ne seitsemän Jumalan vihan maljaa maan päälle."
16:2 Ja ensimmäinen lähti ja vuodatti maljansa maan päälle; ja tuli pahoja ja ilkeitä paiseita niihin ihmisiin, joissa oli pedon merkki ja jotka kumarsivat sen kuvaa.
16:3 Ja toinen enkeli vuodatti maljansa mereen, ja se tuli vereksi, ikäänkuin kuolleen vereksi, ja jokainen elävä olento kuoli, mitä meressä oli.
16:4 Ja kolmas enkeli vuodatti maljansa jokiin ja vesilähteisiin, ja ne tulivat vereksi.
16:5 Ja minä kuulin vetten enkelin sanovan: "Vanhurskas olet sinä, joka olet ja joka olit, sinä Pyhä, kun näin olet tuominnut.
16:6 Sillä pyhien ja profeettain verta he ovat vuodattaneet, ja verta sinä olet antanut heille juoda; sen he ovat ansainneet."
16:7 Ja minä kuulin alttarin sanovan: "Totisesti, Herra Jumala, Kaikkivaltias, totiset ja vanhurskaat ovat sinun tuomiosi."
16:8 Ja neljäs enkeli vuodatti maljansa aurinkoon, ja sille annettiin valta paahtaa ihmisiä tulella.
16:9 Ja ihmiset paahtuivat kovassa helteessä ja pilkkasivat Jumalan nimeä, hänen, jolla on vallassaan nämä vitsaukset; mutta he eivät tehneet parannusta, niin että olisivat antaneet hänelle kunnian.
16:10 Ja viides enkeli vuodatti maljansa pedon valtaistuimelle, ja sen valtakunta pimeni; ja he pureskelivat kielensä rikki tuskissansa
16:11 ja pilkkasivat taivaan Jumalaa tuskiensa ja paiseittensa tähden, mutta eivät tehneet parannusta teoistansa.
16:12 Ja kuudes enkeli vuodatti maljansa suureen Eufrat-virtaan, ja sen vesi kuivui, että tie valmistuisi auringon noususta tuleville kuninkaille.
16:13 Ja minä näin lohikäärmeen suusta ja pedon suusta ja väärän profeetan suusta lähtevän kolme saastaista henkeä, sammakon muotoista.
16:14 Sillä ne ovat riivaajain henkiä, jotka tekevät ihmeitä; ne lähtevät koko maanpiirin kuningasten luo kokoamaan heidät sotaan Jumalan, Kaikkivaltiaan, suurena päivänä.
16:15 - Katso, minä tulen niinkuin varas; autuas se, joka valvoo ja pitää vaatteistansa vaarin, ettei hän kulkisi alastomana eikä hänen häpeätänsä nähtäisi! -
16:16 Ja ne kokosivat heidät siihen paikkaan, jonka nimi hebreaksi on Harmagedon.
16:17 Ja seitsemäs enkeli vuodatti maljansa ilmaan, ja temppelistä, valtaistuimelta, lähti suuri ääni, joka sanoi: "Se on tapahtunut."
16:18 Ja tuli salamoita ja ääniä ja ukkosenjylinää; ja tuli suuri maanjäristys, niin ankara ja suuri maanjäristys, ettei sen vertaista ole ollut siitä asti, kuin ihmisiä on ollut maan päällä.
16:19 Ja se suuri kaupunki meni kolmeen osaan, ja kansojen kaupungit kukistuivat. Ja se suuri Babylon tuli muistetuksi Jumalan edessä, niin että hän antoi sille vihansa kiivauden viinimaljan.
16:20 Ja kaikki saaret pakenivat, eikä vuoria enää ollut.
16:21 Ja suuria rakeita, leiviskän painoisia, satoi taivaasta ihmisten päälle; ja ihmiset pilkkasivat Jumalaa raesateen vitsauksen tähden, sillä se vitsaus oli ylen suuri.

  • ylös 1
  • alas 10

Kommentit (9)

Mr Bauglir
Seuraa 
Viestejä1835

Ja aikuiset ihmiset ottavat tuollaisen sonnan tosissaan? Kaikkea se kuolemanpelko teettää

Oikeiston ja vasemmiston erohan on nykyisin taantumuksellisuus ja uudistusten halu.-Puuhevonen-
Verkkomedia ja Venäjän ääni ovat asiallisia ja antavat oikeata tietoa. -pinklin1-
Huumekauppaa ei säätele mikään lainsäädäntö -:)lauri

Mr. Bauglir
Ja aikuiset ihmiset ottavat tuollaisen sonnan tosissaan? Kaikkea se kuolemanpelko teettääEi kun inhimillistämisestä on kysymys. Katsos, nää kaks kaiffaria Jumala ja Saatana ottaa kisaa. Kumpikin yrittää manipuloida porukkaa puolellensa niin paljo ko kykenee, kumpikin haluu olla pomo. Homman juju on että ne käyttävät taistelussaan välikappaleena ihmisiä. Siis molemmat puolet tapattavat muita puolestaan kunhan oma perse vaan ei kärvähdä.

Tää on ihan tyypillinen tilanne työelämässä. Enstes ollaan ko paita ja perse. Sitte ku alainen keksii jotaki oman pääsä mukaan ja alkaa vetää sitä haluamaansa suuntaan niin iso pomo ottaakin herneet nenää ja hyllyttää arkkienkelinsä. Mitä siinä sitten enää mahtaa ku riehua ja manipuloida niin pitkään ko kykenee tai alistua kiltisti kohtaloonsa.

Aikas on inhimillisiä noi veijarit.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Mr. Bauglir
Ja aikuiset ihmiset ottavat tuollaisen sonnan tosissaan? Kaikkea se kuolemanpelko teettääEräs uskontojen tarkoitus oli manipuloida ihmisiä sotimaan 2000 vuotta sitten, idiooteille kerrottiin sen olevan jumalan tahto. Nykyihmisistä osa uskoo näihin satuihin, koska heidät on aivopesty siihen lapsena, yksinkertaisimmat eivät herää todellisuuteen edes aikuistuessaan.

Joo, jo paratiisin käärme esittää vasallisuuttaan todelliselle arkkityyppien 'Jumalalle', tuolle pre-eksistenssiselle 'Jumala-kuvalle', jota kutsutaan 'Herra Jumalaksi' kirjoituksissa.

Mutta 'nimi' Jumala sitten liitetään Cain-Abel/Oikea-Väärä kuvaan Elohim-karhuna ja Jehova-leijonana, ja sitten 'Herra Jumala' leimaa käytetäänkin instrumenttina läpi (Exoduksen 3:14).
'Jumala-kuva' aika-avaruudessa läpi Vanhan Testamentin kirjoitusten sotkeutuu/sotketaan ja Jumalan miekka sotkee Jumalan sanat.
Priori-Jumala ei kuitenkaan ole aika-avaruudessa transsendenssinen. Kun taas ihmisten ja sukupolvien luoma Jumala miekkoineen on avaruusajassa.
Osiris kertomus, Cain-Abel, Harmageddon, sitä samaa tarinaa, jota Hollywoodistakin mätetään kansalle lapsia säästämättä oikeen suurella lapiolla. Alkaa n. 3+:sta up to eläkeläisiin.

Jägermeister
Seuraa 
Viestejä1013

Tulkintasi, ilmeisesti yleisemmänkin tulkinnan mukaan, hyvikset kuitenkin lopulta voittaa ja pahikset tuomitaan.

Tämähän näissä jutuissa on häirinnyt, lopputulos tiedetään mutta ennalta tiedettävää tilannetta ei kaikkivaltiaan voimin voida ottaa käyttöön jo eilen.

---

hassua että kumpikin herroista
on niin saamattomia että ihminen
itte päättää kumman kelkkaan hyppää...

just... eli ihminen onkin kaikista vahvin.. .

paskaako noista....
jätetään ne omaan arvoon ja tehdään
me niinku tykätään...

Marssilainen
Seuraa 
Viestejä3337

Tuota olen joskus ihmetellyt, että mitä iloa on käydä otteluita, joiden lopputulos on jo päätetty? Ei mitään ole. Jos taas lopputulosta ei olisi päätetty, niin olisi mahdollisuus Lusifeerin voittaa. Nythän tavallaan "tiedetään" ottelun päättyvän: Jahve 1 - Lucifer 0. Tuhannen vuoden päästä toinen erä. Pelaavatko ne Shakkia vai mitä?

Siinä se taas nähtiin, kuinka vilunki rehellistä huiputtaa...

Niinpä, jos kerran Jahve on kristittyjen mielestä koko maailmankaikkeuden luoja, kaiken tietävä ja kaikkeen pystyvä olento, niin silloin hänelle ei voi myöntää minkäänlaista vastuuvapautta pahuudesta. Eli Lucifer kavereineen ja helvetin ikuisine kärsimyksineen on vain osa Jahven suunnistelmaa, jolloin selitykset jostain hyvän ja pahan taistelusta on tyhjänpäiväisiä. Jahven kieroja suunitelmia kaikki.

Toisaalta jos taistelu hyvän ja pahan välillä olsisi mitenkään uskottavaa, niin sehän tarkoittaisi sitä, että pahallakin olisi voiton mahkuja joten Jahve ei olisikaan omnipotentti ja kristinuskollakin olisi oikeasti kaksi jumaluutta. Tai neljä, jos lasketaan jesse ja se jokin "pyhä henki". Kirkkoihin pitäisi rakentaa muutama alttari lisää.

Rasputin
Harmageddon (heprean sanoista ”Har” eli vuori, ja ”Megiddo” eli Megiddon-vuori) on paikka nykyisessä Israelissa, jossa on sijainnut muinainen linnoituskaupunki. Linnoituskaupunki sijaitsi kauppareittien risteyskohdalla, joten sen tärkeyden takia siitä on mainintoja Egyptin kuvakirjoituksissa sekä Raamatussa.
Raamatun mukaan Jumalan viholliset kerääntyvät Pedon kanssa viimeiseen suureen taisteluun (Ilm 16:16).

Tuo Ilmestyskirjan vertauskuvallisesti kuvaama kuvaama Harmageddonin sota käytiin kahdella tasolla henkisellä ja Idän ja Lännen eli Turkin (Ottomaanit) ja Englannin armeijan välillä silloisen Palestiinan alueella vuonna 1917.

Kansojen välinen sota:

Ottomaaniarmeijaa johti Djemal Pasha.
http://en.wikipedia.org/wiki/Ahmed_Djemal
At the end of 1917, Djemal ruled from his post in Damascus as a near independent ruler of his portion of the Empire. In 1917, following the Ottoman Army’s defeats by the English Army under General Allenby, he resigned from the 4th Army and returned to Constantinople.

Lännen eli Englannin armeijaa johti kenraali Edmund Allenby.
Wikipediatietoa: http://fi.wikipedia.org/wiki/Edmund_Allenby
Ensimmäisessä maailmansodassa Allenby sai komennettavakseen British Expeditionary Forcen ratsuväkidivisioonan. ...Palestiinassa Allenby onnistui valloittamaan Gazan kolmannessa taistelussa marraskuussa 1917 ja seuraavassa kuussa Jerusalemin. Seuraavan vuoden syyskuussa Allenbyn joukot kukistivat turkkilaiset Megiddon taistelussa, minkä ansiosta hän valloitti myös Damaskoksen ja Alepon. Vuonna 1919 Allenby nimitettiin sotamarsalkaksi ja aateloitiin.

Sodan johdosta ja kenraali Allenbyn vaikutuksesta aateloitiin myös bahái-uskontojärjestelmän perustajan Bahá'u'lláhin poika `Abdu’l-Bahá, josta oli tullut bahái-uskon johtaja v.1892 ja jonka Turkin joukkojen johtaja Demal Pasha oli uhannut surmata.

http://fi.wikipedia.org/wiki/%60Abdu%E2 ... -Bah%C3%A1

`Abdu’l-Bahá palasi Palestiinaan, Haifaan vuonna 1913. Vuonna 1919 hän lähetti vasta perustetulle Kansainliitolle kirjelmän kansainväliseen rauhaan liittyvistä periaatteista:
http://bahai-library.com/index.php?file ... _hague_bwc

Vuonna 1920 Britannian hallitus myönsi hänelle aatelisarvon (Sir) hänen ensimmäisen maailmansodan aikana Palestiinassa tekemästään humanitaarisesta työstä.

`Abdu’l-Bahá oli sodan aikana yhteydessä sekä Kenraali Allenby:yn että Jerusalemin kuvernööriin.

Henkinen Harmageddonin sota:

Bahá'i-uskon mukaan Bahá'u'lláh oli "Jeesuksen paluu", josta Ilmestyskirjassa kerrotaan ja jos Turkin armeija olisi voittanut se olisi tiennyt uskon tuhoa, koska Djemal Pasha oli ilmoittanut aikeekseen surmata Abdu'l-Baha, mikä olisi merkinnyt bahá'i-uskon tuhoutumista.

Bahái-käsityksen mukaan tuolloin tapahtui murros vanhan maailman järjestyksen ja Bahá'u'llahin ilmaiseman Uuden Maailmanjärjestyksen välillä. Bahá'u'llàhin keskeisin sanoma ihmiskunnalle on:

"Minun päämääräni ei ole mikään muu kuin maailman parantaminen ja sen kansojen levollisuus. Ihmiskunnan hyvinvointia, sen rauhaa ja turvallisuutta ei voida saavuttaa, ellei ja ennen kuin sen ykseys on lujasti vakiintunut. Tätä ykseyttä taas on mahdotonta saavuttaa, niin kauan kuin neuvoja, jotka korkeimman kynä on ilmoittanut, ei välitetä noudattaa."

Uuden Maailmanjärjestyksen perustekijöitä:

Yleinen aseistariisunta
Maailman liittovaltion perustaminen
Maailman tuomioistuimen perustaminen kansainvälisten erimielisyyksien sovittamiseksi
Kansainväliset sotavoimat, jotka pystyvät kollektiivisen turvallisuuden periaatteisiin nojaten pakottamaan rauhaan
Sitoutuminen kulttuurien moninaisuuden säilyttämiseen
Tunnustetut ja turvalliset rajat kaikille kansakunnille
Matkustamisen ja ajattelun vapaus kaikille kansoille

`Abdu’l-Bahá puheissaan korostamia aiheita
Ihmiskunnan ykseys
Naisten ja miesten yhdenvertaisuus
Ennakkoluuloista luopuminen (rodulliset, uskonnolliset yms.)
Köyhyyden ja rikkauden äärimuotojen poistaminen
Totuuden itsenäinen tutkiminen (ei papistoa)
Yleismaailmallinen koulutus
Uskonnollinen suvaitsevaisuus
Tieteen ja uskonnon sopusointu
Yleismaailmallinen apukieli, jokaisen äidinkielen oheen
Yhteisen mittajärjestelmän omaksuminen,
Yhteinen valutta jne.
Oikeudenmukaisuuden korottaminen vallitsevaksi periaatteeksi ihmisyhteisöissä
Universaalin pysyvän rauhan solmiminen kaikkein tärkeimmäksi ihmiskunnan tavoitteeksi.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat