Seuraa 
Viestejä2347

Elikkäs tähän ketjuun kaipaisin asian tiimoilta kaikennäköisiä kokemuksia noitten jätevesijärjestelmien tiimoilta. Esimerkiksi, että missä olette teettäneet suunnitelmat vai itsekö olette rustanneet jonkin sepustuksen...

Onko kukaan päässyt vilkaisemaan HAMK ja SYKEn varta vasten tekemää opusta? Mitähän se pitää sisällään? Onko julkaistu muita oppaita SYKEn nettioppaitten lisäksi?

Millaisia eroja mahtaa olla eri kuntien välillä vaatimuksissa suunnitelmien osalta? Kuulemma toisaalla kelpaa mikä tahansa läystäke, jonka perusteella tehty susi joudutaan mahdollisesti uusimaan, kun se ei täytäkään määräyksiä

Everything you know, is about to change.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

Teekkari
Esimerkiksi, että missä olette teettäneet suunnitelmat vai itsekö olette rustanneet jonkin sepustuksen...
..mahdollisesti uusimaan, kun se ei täytäkään määräyksiä

Koskapa meillä on kuivakäymälä, toivon, että jos tarkastaja joskus tulee kyselemään, niin kelpaa.

Nyt on pahoin vanhentumaan päässyt suodatus-juttu tekele pesuvesille. Se on joka tapauksessa uusittava. Joko laitan itse tai laitatan siihen sellaisen suodatinhyllyjä sisältävän 'kaapin' tai vastaavan ja perään imeytys maahan.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä37078

Teimme suodatuskentän kunnan ympäristöviranomaisten suositusten perusteella. Eivät ne sen koommin siitä ole kiinnostuneet. Käsittääkseni se on niin uusi viritys, että täyttää tulevat normit.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat