Seuraa 
Viestejä45973

Poliisiunivormut olisi alan yleisilmeen piristämisen nimissä muutettava kukkakuvioisiksi.

Poliisiautot voisivat olla väriltään vaaleanpunaisia niin että auton takasäiliön kohdalle olisi sitten vielä maalattu pieni leikkisä saparokin.

"No eihän tuo käy!" Niin, poliisihan on nähtävissä eräänlaisena yhteiskunnan ruhtinaiden yksityisarmeijana, jonka tehtävä on yhdessä oikeuslaitoksen kanssa varmistaa, että ne, joilla on hyvä ja turvattu toimeentulo saavat säilyttääkin hyvän ja turvatun toimeentulonsa

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (6)

Jos yhteiskunnalla ei ole paljoa varaa valtionhallintoon, niin kansa saa elää vapaammin. Tosin myös yksityisten turvapalveluiden, hälyttimien ja ikkunakaltereiden tarve kasvaa.

Mielestäni vapauden fiilis on sen arvoinen, että ottaisin mieluummin esim varkausvakuutuksen. Ai niin, sehän on minulla jo nyt. Ei poliisi tutki polkupyörävarkauksia, koska eliitillä on jo lukitut pyörätallit ja -portit.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä38418
Häpeällinen ho-hoo
Poliisiunivormut olisi alan yleisilmeen piristämisen nimissä muutettava kukkakuvioisiksi.

Poliisiautot voisivat olla väriltään vaaleanpunaisia niin että auton takasäiliön kohdalle olisi sitten vielä maalattu pieni leikkisä saparokin.
Jos kerran kiellät sähkön tuottamisen, mitä teet poliisiautolla? Se kun ei toimi ilman polttoainetta, joita tuotetaan sähköllä käyvässä teollisuuslaitoksessa. Eiköhän ihannemaailmassasi poliisien kulkupelinä ole hevonen ja univormut ole jollain heinillä ruskeaksi värjättyä pellavakangasta, kun he turvaavat rikkaiden mahdollisuuden ajella huviretkensä hevosvankkureilla ja proletariaatin raataessa kuoleman uhalla orjina maataloudessa ja alkeellisessa teollisuudessa. Vai kuvitteletkohan keskiajan maailman jotenkin erilaiseksi kuin se tosiasiassa oli.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eiköhän nuo assosiaatiot muodostu kunkin päässä jostain oman psyykkeen syövereistä?
Puolustusvoimat ja poliisi turvaa lasten ja vanhusten, heikkojen ja turvattomien etuja mm. huolehtimalla järjestyksestä ja paljosta muusta.

Rikollinen tai höhlä mieli kokee uhkana mutta mitä sitten?
Possupukuiset kukkahatut olis uhrien pilkkaamista saparoinneen.

Toope
Seuraa 
Viestejä29020
Lektu-Elli
Jos yhteiskunnalla ei ole paljoa varaa valtionhallintoon, niin kansa saa elää vapaammin. Tosin myös yksityisten turvapalveluiden, hälyttimien ja ikkunakaltereiden tarve kasvaa.

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Uudet+poliisit+purkamaan+turvapaikanh...
Turha sitä nyt rikollisia jahtaamaan tai yleistä turvallisuutta ylläpitämään...

"Ruotsikin oli pirullinen maa ennen kuin tajusivat tuon monikulttuurin. Peppit ja Lindgrenit ovat niin eilispäivää." Pommit ja etnojengit? Uusi normaaliko?
"Ei ole tärkeää, kuka tai mikä hallitus lopettaa huonon maahanmuuton Suomeen. Pääasia on se, että joku sen lopettaa."
"Minä kun tyhmänä luulin, että median moniarvoisuus olisi arvokasta, eikä valtamedian samanmielisyys?"

Jessus mikä info!

Osmo Soininvaara paljastaa (?), väittää, että poliisit myy lähdesuojaan vedoten lehdistölle keskeneräisten rikosepäilyiden tietoja:

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/73167-r ... oliiseista

Kaikki poliisit tuskin tekee?
Moraali voi höltyä toki heilläkin kun se voi höltyä valtionhallinnon ylimmässä osassa. Tuskin vielä on maan tapa? Jos on tottakaan?

Inhimillisesti systeemi toki vuotaa aina paikkapaikoin kuin seula.
Muistan ikäni joskus nuorena kyläpaikassa kuunnelleeni korvat punaisina erään sosiaalilautakunnan jäsenen paljastuksia asiakkaista nimillä pikkupaikkakunnalla missä ihmiset helposti tunnistaa toisensa. Oon myös joutunut olemaan läheisessä kanssakäymisessä lautamiespaikaan päätyneen kanssa ja kuullut yhtä jos toista kyläilyn ohessa.

Ihmisillä taitaa olla kaikilla joku juorugeeni?
Se aktivoituu jopa yleistä moraalia uhmaten ääriasentoon sitten kun löytyy jostakin rahaa jota voi saada "tietojen" vastineeksi. *huh*

Poliisi.
Heillä on vaitiolovelvollisuus virka-asioista ja se kattaa myös vapaa-ajan, ei vain virka-aikaa. Posteljooneillakin on salassapitovelvollisuus asiakkaidensa asioista! Yleisen käyttäytymisenkin osalta pätee kirjoittamattomat säännöt että ihmisten yksityisasioista ei juoruilla! Minä en kyllä ymmärrä mitä helvetin lähdesuojaa tarvitsee virantoimituksessa oleva poliisi?!

Nimet julki tommosilta jepareilta.
Heidän erityisesti, samoin kuin valtionhallinnonkin tasolla pitää edustaa rehellisyyttä eikä luikerrella ja piileksiä uusien lakien, tässä tapauksessa lähdesuojalain takana.

Uutiset täyttyy epämääräisistä epäilyistä ja viattomien syyttömien nimiä vedetään lokaan ennekuin oikeudenkäynnit on ees alkaneet.

Olis YLE:n taholtakin ollut korrektia jättää emämunaus tekemättä vaaliraha/lahjusjahdissa sen lautakasajupakan osalta. Ihan samalta se haisee kun on vedottu lähdesuojaan. Sillä jupakalla on pilattu hyvin alkanut korruptionpaljastus.

Olisivat tarkistaneet sen että asia on jo vanhentunut niin ettei mee oikeuskäsittelyyn. Vituttaa tämmönen juoruilukulttuuri. Ikäänkuin olis tapahtunut joku paluu apinoitten planeetalle sen jälkeen kun netti on tullut ja mahdollistanut nopean tiedon.. tai "tiedon" siirron.

Nooh.. ehkä netti vaan paljastaa sen millaisia juorukelloja valtaosa ihmisistä on. Totuudesta viis jos saa itte jotakin hyötyä. Kunhan on sumeesti vähän sinne päin.

Vaikeaa kohta tietää minkä normien ja totuuksien mukaan pitää olla ja elää?
Täytyy kait ruveta ittekkin vetoamaan lähdesuojaoikeuteensa.
Anonyymisti vaan kaikki eikä kenenkään atrvii ottaa vastuuta mistään. Otetaan vaan rahaa kaikki, kahmitaan joka lantti mistä vaan saadaan.
Mafiaa mafian päälle.
Sitten ihmetellään kuin ber-lus-kooni että kas perskele, mites nyt si-si-lia-ssa ei ollut varauduttu toistuvaan katastrooffiin voi nääsnääsnääs.

Omaneduntavoittelu on nykyään muotia, sitä arvostetaan yli kaiken.. ainakin vissiin virallisella taholla ja etenkin siellä missä on eniten vaurautta ja itsekkyyttä. Ja sitä alamaiset perässä mitä isoiset edellä.

Joku roti pitäis saada!
Mut.. kuka lakia valvoo jos lain viralliset valvojat on pahimpia roistoja? Vai.. kuinka moni on, ketkä on? Vi*tuttaa syytellä viattomia, pitäis saada nimet julki!

Pitäis purkaa se lähdesuojalaki?
Siitä taitaa olla enemmän haittaa kuin hyötyä?

Tässä ehdotus poliisin uudeksi virkapuvuksi:

Polliisien ja konnien tuttuus vähentäisi tarvittavaa työmäärää. Vaikka eräskin konna sai muutettua ja poliisit vanhasta muistista käyvät etsimässä sitä vanhasta osoitteesta vaikka se on sa ... eikun jututettavana useasti vuoden mittaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat