Seuraa 
Viestejä3639
Liittynyt12.8.2007

Tällä hetkellä ja tulevaisuuden uusissa tilanteissa.

Sivut

Kommentit (132)

Alveron
Seuraa 
Viestejä3639
Liittynyt12.8.2007

Uusi maailmansota voisi olla yksi syy joutua huonoihin väleihin Venäjän kanssa, varsinkin jos olisimme Natossa.

Toinen on hullu Zhirinovski-meininki, vaikkakin se on aika epätodennäköistä.

Saada lisää maata turvaamaan pietaria? Virokin tarvis miehittää samalla että hyötyä sais tämän maan miehitykselle. Iso operaatio ja aika kaukaa haettu, mutta siinä on tommonen näkökulma.

qwerty
Öljyä meillä ei pahemmin ole ja Nokia ei ole enää suomalainen.

Mielenkiintoinen kysymys
Litium, uraani, metsät ja muut luonnonmateriaalit, sekä satamat pohjanlahdelle ja maayhteys ruotsalaisia kiusaamaan, koska tunnetusti antavat sotatilanteessa periksi ja alkavat kaveeraamaan vihollisen kanssa ja myyvät tälle halpaa rautaa.

Paul M
Seuraa 
Viestejä8640
Liittynyt16.3.2005

Vaikka suomalaisten nöyryyttämistarve. Suomalaiset ovat rähmällään aina joka suuntaan. Kuuluu kansan luonteeseen. Vertaa saksalaiseen. Ovat maailman leuhkinta porukkaa eikä niitä saa nöyryytetyksi millään. Suomalainen on koira. Aina pitää yrittää miellyttää. Ja jos naapuri huomaa että koira ei osoita riittävästi nuoleskelullaan kiintymystä, on naapurin tehtävä ojentaa. Säännölisesti. Mikä on ollut sykli suomalaisten ojentamisessa? Ei montakaan vuosikymmentä.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Alveron
Seuraa 
Viestejä3639
Liittynyt12.8.2007
Paul M
Vaikka suomalaisten nöyryyttämistarve. Suomalaiset ovat rähmällään aina joka suuntaan. Kuuluu kansan luonteeseen. Vertaa saksalaiseen. Ovat maailman leuhkinta porukkaa eikä niitä saa nöyryytetyksi millään. Suomalainen on koira. Aina pitää yrittää miellyttää. Ja jos naapuri huomaa että koira ei osoita riittävästi nuoleskelullaan kiintymystä, on naapurin tehtävä ojentaa. Säännölisesti. Mikä on ollut sykli suomalaisten ojentamisessa? Ei montakaan vuosikymmentä.Miten perustelisit koirateoriaa?

Paul M
Seuraa 
Viestejä8640
Liittynyt16.3.2005

Alveronille.

Etkö muka ole huomannut kollektiivista miellyttämistaipumusta? Mikä muu kansa on kieli pitkällä odottamassa jotain direktiiviä että pääsisi sitä ensimmäisenä noudattamaan?

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Veikko
qwerty
Öljyä meillä ei pahemmin ole ja Nokia ei ole enää suomalainen.

Mielenkiintoinen kysymys
Litium, uraani, metsät ja muut luonnonmateriaalit, sekä satamat pohjanlahdelle ja maayhteys ruotsalaisia kiusaamaan, koska tunnetusti antavat sotatilanteessa periksi ja alkavat kaveeraamaan vihollisen kanssa ja myyvät tälle halpaa rautaa.Uraania, metsää ja muita luonnonmateriaaleja venäjällä on yllin kyllin ja litiumia ei ole paljoa suomesta löydetty.

T-Bolt
Seuraa 
Viestejä3602
Liittynyt6.5.2009

Ei Venäjä ole koskaan hyökännyt Suomeen vaan Suomi Venäjälle (esim. Mainilan laukaukset). Venäjä ei tulevaisuudessakaan hyökkää Suomeen vaan esim. lähettää tänne rauhanturvaajia suojaamaan kaasuputkia tai suojelemaan kansaa fasisteilta.

Too many protest singers, not enough protest songs...

ovolo
Seuraa 
Viestejä6228
Liittynyt7.7.2007
Alveron
Mikä voisi olla Venäjän syy hyökätä Suomeen? Tällä hetkellä ja tulevaisuuden uusissa tilanteissa.Venäjä tietysti haluaa turvata venäläisen vähemmistön oikeudet. Sieltähän tulee paljon venäläisiä dievuskoja avioliittoon Suomeen ja avioliitossa syntyy "kotiryssiä".
Eli venäläisillä on täysi oikeus hyökätä Suomeen turvatakseen venäläisen vähemmistön oikeudet!

Seuraavan kerran venäläiset tulevat suomeen kun ruotsalaiset islamistit hyökkäävät lännestä. Saamme sitten kiittää venäläisiä siitä että niillä on vielä kovat otteet.

KBolt
Mikä voisi olla Venäjän syy hyökätä Suomeen?
Olisko kusipäisyys mitään..?Niin, tuo on kyllä mahdollista. Toivottavasti toverilla vain on sen verran kärsivällisyyttä että katselevat vielä muutamat vaalit mihin virallinen suomi kääntyy, ennen kuin alkaa opetusta tulemaan..

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat