Seuraa 
Viestejä506
Liittynyt15.1.2008

[size=150:5mvkzty8]Uus-fasismi nostaa päätään Suomessa[/size:5mvkzty8]

Berlusconiin ja Sarkozyyn sekä muihin eurooppalaisiin oikeistopolitiikkoihin näyttää olevan koko ajan vain helpompi samaistua. Vaikutus näkyy siinä, että hyvin monenlaiset ihmiset ja politiikot alkavat todella uskoa heihin ja matkia heitä toimissaan ja elämissään. Se on karmeaa.

Rahanvalta on valtaa ylitse kaiken muun. Kansaa ei kuunnella enää lainkaan. Asiat jyrätään läpi rahan ja turmeltuneen vallan voimalla.

Räpelletään toisarvoisten asioiden kimpussa äänekkäästi ja salataan todellisen politiikanteon seuraukset.

Tupakasta puhutaan ihmisten tappajana suureen ääneen, mutta muut uhrit painetaan villaisella. Ihmisten pikkutoimintoihin tulee koko ajan lisää kieltoja.

Näkyviä 'paheita' nostetaan suureen ääneen tapetille (esim. lihavuus, köyhyys, rumuus, lika, ihon väri). Näkymättömistä paheista ja 'heikkouksista' ollaan vaiti (aikuisten lapsiin ja nuoriin kohdistama väkivalta, kleptomania, pedofilia, insesti, perversiot, perheiden korruptoituneisuus, syömishäiriöt, 24 h:n itsensä puunaus ja muut pakkomielteet).

Rikosten uhreille (pedofilia, insesti, raiskaus, kaikki väkivalta) tarvittaisiin nyt valtakunnallinen kampanja, joka kannustaa paljastamaan tapahtuneen rikoksen ja rikoksen tekijän riippumatta siitä, milloin ja missä (kotona?) rikos on tapahtunut. Tarvitsemme maata ja ihmisiä suoristavaa toimintaa sekä oikeudenmukaisia ja rehdisti toimivia ihmisiä esikuviksi tai malleiksi (nykyaikuisista ja -vanhemmista ei tähän enää ole).

Miksi te kansanedustajat, viestimien edustajat ja myös nykyään taiteen edustajat ette puhu koskaan suoraan siitä, mistä teidän oikeasti kuuluisi puhua?

Pohjana Suomessa tälle kaikelle mädälle on Suomen fasistinen oikeisto, joka kutsuu itseään oikeistoksi, keskustaksi, rkp:ksi tai kristillisdemokraateiksi ja nykyään myös vihreiksi ja demareiksi. He ovat jo tulleet osaksi uus-fasistista oikeistoa.

Tämä fasistinen, patriarkaalinen (myös monet naiset edustavat ja tukevat tätä), todella rasistinen ja syrjivä rahanvallan oikeisto on ollut olemassa Suomessa aina, eikä sille näy loppua.

Tähän sakkiin pyrkiviä riittää vain lisää, kuten natsiaatteeseen aikoinaan. Ihmiset ovat sokaistuneita ja eivät tiedosta pelkojaan ja ahneuttaan, jotka heidät siihen oikeasti ajavat ja saavat mukaan. Oikea ja väärä ovat hämärtyneet kansalta mätien ja umpikorruptoituneiden esikuvien ja maan valtaapitävien ansiosta.

Ihmiset yritetään pakottaa poliittisin toimin oikeistolaisiin kieroutuneisiin käyttäytymistapoihin (mm. kokopäivätoiminen ja emotionaalinen valehtelu ja teeskentely), kieroutuneeseen oikeistolaiseen kulttuuriin (kokopäivätoiminen vinoutuneisuus ja mädännäisyys, koko tunnemaailman epärehellisyys ja kaikenmoinen pervoilu), kierotuneeseen oikeistolaiseen maailmankatsomukseen (toisille kuuluu enemmän kuin toisille eli salattu luokkayhteiskunta) ja kieroutuneeseen oikeistolaiseen arvomaailmaan (mätien ja korruptoituneiden ihmisten palvonta), kun niistä tosiasiassa kuuluisi päästä eroon koko yhteiskunnassa (alkaen kodit, koulu- ja opiskelumaailma sekä kirkko).

Kuinka meillä voi olla työministerinä ihminen, joka ei ole elämässään tehnyt yhtään päivää oikeaa työtä? Mitä hän voi tietää työtätekevien ihmisten asioista ja elämästä? Mitä hän luulee pystyvänsä tekemään heidän hyväkseen? Kuvitteleeko umpiporvari todella tekevänsä taidetta ja olevansa heikompien ja oikeudenmukaisuuden puolella, kuten taiteiljian kuuluisi olla? Ajaako oikeistolainen lehden päätoimittaja tasa-arvoa maailmaan ja Suomeen? Mitä ihmisiä ja työntekijöitä huonosti kohteleva yrittäjä ja pomo saa oikeasti aikaan yhteiskunnassa? Mitä oikeistolainen politiikko tekee kolumnistina kirkon lehdessä?

Ihmisten pakottaminen, alistaminen, häpäisy, nöyryyttäminen sekä ihmisten elämien varastaminen monella tapaa on saatava loppumaan. Rahan vallan ja pelolla hallitsemisen tilalle on tultava muuta - demokratiaa. Se on tehtävissä, kun ei lähde mukaan vahvistamaan sitä toimintaa ja niitä ihmisiä, jotka rahalla, väärällä vallankäytöllä ja pelolla toimivat ja hallitsevat. Heitä ja heidän tapojaan on sen sijaan vastutettava kaikin keinoin sekä tuotava todellisuus ja asiat avoimesti julki, vaikka se tekisi kuinka kipeää. Näin ei saa jatkua.

Meillä on näitä 'maan tapoja'. Niihin on puututtava, saatava ihmiset tiedostamaan asioiden todellinen laita, saatava nämä maan vahingolliset tavat loppumaan ja tekijät isommasta pienimpään on saatava vastuuseen ihmisiä, yhteiskuntaa ja kulttuuria vahingoittavista teoistaan.

Kommentit (2)

Elät aika pelottavassa maailmassa. Suosittelen käymään välillä ulkona kotoa/laitoksesta, tänään on oikein kaunis syksyinen sää kautta maan.

fmiles
Elät aika pelottavassa maailmassa. Suosittelen käymään välillä ulkona kotoa/laitoksesta, tänään on oikein kaunis syksyinen sää kautta maan.Samaa mieltä. Pirtalla on aika pahasti mennyt fantasia ja todellisuus sekaisin.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat