Seuraa 
Viestejä45973

Jotta yhteiskunta olisi tasa-arvoisen mahdollisuuksien maa kaikille, olisi itse kunkin tultava kuulluksi noin 50 prosentin osuudella muuhun väestöön nähden itseään koskevissa asioissa.

Nähdäkseni poliisityötä ja sotilasammattia ja niiden taustalta löytyviä Suomen lakeja olisi uudistettava niin, että kaikki mahdolliset tahot romaninaisten ja maahanmuuttajaryhmien sekä transvestiittien kaltaisten syrjittyjen ryhmien edustajista alkaen tuntisivat vetoa niihin ja saisivat tasavertaisen mahdollisuuden niissä ammateissa uralla etenemiseen.

Aivan varmasti mm. romanit sukupuoleen katsomatta hakeutuvat poliisityöhönkin, kun sitä työtä ja lakeja muutetaan poistamalla niistä kulttuurisyrjintä.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (1)

Ja jehovantodistajat armeijan leipiin.. joopajoo.

Ei kannata lokeroida vähemmistölooraan kaikkea summamutikassa yksilöimättä mikä on se vaikutin joka estää olemasata valtakulttuurin tai valtaeliitin edustaja. Transu voi ihan hyvin olla poliisi tai homo. Syntyperäkään ei vaikuta. Työ on työtä.

Tiedät itsekkin kai että joissakin kulttuureissa on erilaisia järjestyksen ja kurinpitotapoja ja käytäntöjä kuin nykyisessä suomen valtakulttuurissa. Aika monen syntyperäisen suomalaisenkin olet ehkä huomannut vastustavan vallitsevaa lakia ja järjestystä vaikka ovat varttuneet kotikulttuurissaan joka on helpommin omaksuttavissa kuin mikään muu. Yllättävänkin moni suorastaan himoitsee omankäden oikeudesta ja poliisit saa huutia.

Tämä kulttuurikäärme on hankala pulloon pantava. Jos mietit vähän enemmän niin ehkä sinäkin huomaat sen?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat