Seuraa 
Viestejä45973

07.12.2005 Ykkösdokumentti: Revolution.com

Serbia vuonna 2000, Georgia 2003, Ukraina 2004 ja nyt Kirgisia vuonna 2005. Ulkolinjan ajankohtaisessa dokumentissa Revolution.com kerrotaan, kuinka nuorten johtamat spontaanit mielenosoitukset johtivat vanhan vallan kaatumiseen. Yhteistä kaikille kapinoille olivat symbolit, värit ja internet - sekä amerikkalaiset jotka suunnittelivat kansannousut

Ranskalaisen CAPA:n tuottamassa ohjelmassa tarkastellaan lähemmin neljässä maassa tapahtuneita vallankumouksia, joilla on paljon yhteistä. Kaikki kansannousut saivat aikansa hyvin lyhyessä ajassa - vuorokausissa tai jopa tunneissa. Ne kaatoivat vankkumattomina pidettyjä autoritäärisiä hallituksia, joilla oli Moskovan vankka tuki. Jokaisessa vallankumouksessa oli samanlainen kaava. Joukko hyvin järjestäytyneitä nuoria ilmestyy kuin tyhjästä kadulle osoittamaan mieltään. Heidän aseinaan olivat kiväärien sijasta vain symbolisen väriset vaatekappaleet ja kannettavat tietokoneet. Näennäisestä spontaaniudestaan huolimatta mielenilmaisut olivat kuitenkin tarkoin organisoituja. Ja yllättäen rahoitus ja strategiat ovat peräisin Yhdysvalloista.

Katsoiko kukaan tätä ohjelmaa? Kaikkien näiden takana on USAn pressa.
Usa tuki rahallisesti ja koulutti nuoria amerikassa ja useissa eri paikoissa maailmassa.Ohjelmassa näytettiin kuinka venäjällekin on perustettu järjestö jonka pääasiallinen tarkoitus on syrjäyttää Putin.Järjestön johtohenkilöitä koulutettiin amerikassa.
Putin on perustanut samantapaisen opiskelijajärjestön jonka pääasiallinen tarkoitus on vankistaa Putinin asiaa,mutta ryssät havahtui liian myöhään ja sen takia menetti tukijansa Serbiassa Georgiassa Ukrainassa ja Kirgisiassa.
Ohjelma on erittäin mielenkiintoinen,en olisi edes voinut epäillä että CIA:an entiset agentit ovat kaiken takana.

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat