Seuraa 
Viestejä45973

Kuten Yhdysvaltojen itsenäistymiseen Britanniasta vuonna 1776 johtaneen amerikkalaisen vallankumousliikkeen johtaja, monitoimimies Benjamin Franklin totesi, ei kansalaisten vapauksista turvallisuuden vuoksi tinkivä valtio ansaitse kumpaakaan ja menettää molemmat.

Rekisterit, urkinta ja ilmiantolait on nyt kiristetty Suomessa sille tasolle saakka että vuoden 2000 perustuslakiuudistuksella markkinointu vapaa Suomi on lakannut olemasta.

Suomi sellaisena kuin sitä meille nuoruudessamme oppilaistoksissa markkinoitiin on lakannut olemasta siten että Suomi on osa NATO:n sotilasleirejä Kosovossa, Afganistanissa ja Afrikassa NATO-maiden tehdessä siellä "edullisia raaka-aineiden ostosopimuksia" Nokian verkkoihin liittymisen tullessa osaksi sikäläistä lainsäädäntöä.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

Mikä on kump?

Ja toinen kyssäri johon ei tarvitse vastata jos et halua? En minä urkkia halua!
Onko sulla kaikki ihan kondiksessa siellä kun suollat samantyyppisiä aloituksia kuin liukuhihnalta? Eikö sulla ole ketään kavereita, tai estääkö joku sinua menemästä ulos, tai liittymään johonkin järjestöön, jossa voisit ajaa poliittista agendaasi, jne..
Onko sulla joku akuutti hätä?
Eihän vaan CIA tarkkaile sinua TV-vastaanottimestasi?

Kumpparit?

Jos näin käy niin ei hyvä. Oikeus omistaa kumpparit on osa jokamiehen oikeuksia.
Ja ilman kumppareita Benjamin Franklinin "leija, ukkonen ja avain"-temppu olisi aika vaarallinen. Vapaus edellyttää kumppareita. Hait tai nokialaiset. Mustat tai keltaiset. Pidämme itsestäänselvyytenä että ne kaikki ovat samanarvoiset. Kumpparit!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat