Seuraa 
Viestejä45973

Kiinasta kuuluu kummia. Kuulemma sielläpäin ovat miehet uutisvälineiden kautta saaneet kuvitelman, että Pohjois-Ruotsissa sijaitsisi jo 1800-luvulla perustettu lesbojen asuttama kaupunki Chako Paul City. Miesten puutteen vuoksi kaupungin naiset ovat kuulemma ryhtyneet lesboiksi koska eivät ole kyenneet vaientamaan seksuaalisia tarpeitaan.

Ja nyt miljoonat kiinalaiset miehet ovat kuulemma kiinnostuneita lähtemään paikan päälle tyydyttämään tätä valtaisaa kysyntää. Tämä siitä huolimatta, että kaksi rotevaa blondia vartioi kaupunkia ja hakkaa kenet tahansa sinne yrittävän miehen kuoliaaksi.

Internetin ihmeitä. Jopa sensuroidussa Kiinassa.

Mikseivät suomalaiset matkailuyrittäjät keksineet tällaista markkinointia?
Ajatelkaa: miljoona maksavaa turistia vuodessa, jotka ovat sitä tyytyväisempiä mitä enemmän blondit oppaat ja satunnaiset paikalliset heitä mukiloivat! "Nihao, eilisiltana kookas blondi löi minua turpaan ja todella kovaa, alamme varmaan olla yhä lähempänä kohdettamme."

Lappiin on perustettava Chako Paul City ja äkkiä. Mitä tylympi palvelu sitä parempi. Vetää taatusti enemmän porukka kuin Tarvan joulumaa konsanaan.

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat