Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

"Sheffieldin yliopiston tutkimuksen mukaan e-pilleri voi vaikuttaa naisten ihmissuhteisiin, kertoo Telegraph. E-pilleri muuttaa sitä, miten naiset näkevät miehet ja mitä naiset pitävät viehättävänä. Tutkimustulokset julkaistiin Cell-lehdessä.

Jo aiemmin on todettu, että naisten miesmaku vaihtelee kuukautiskierron mukaan. Juuri ennen ovulaatiota miehet vaikuttavat haluttavammilta. E-pillerin havaittiin kuitenkin nollaavan tämän ilmiön, jolloin naisten miesmaku pysyi koko ajan samana.

Tutkijat väittävät, että e-pillereiden takia naiset suosivat "feminiinisempiä ja kotoisampia" miehiä"

http://www.telegraph.co.uk/science/scie ... ships.html

[size=85:o1c4n17t]Katoavaa kansanperinnettäkö?[/size:o1c4n17t]

Sivut

Kommentit (185)

Taitaa tässä olla muitakin tekijöitä. Jostakin syystä miesten mielihalut ovat suuntautuneet entistä laihempiin ja vähäkarvaisempiin naisiin, vaikka miehet eivät ole syöneet mitään ehkäisypillereitä.

E-pillereiden sivuvaikutukset ovat paljon suuremmat kuin yleensä kuvitellaan. Elimistön luonnollisen hormonitasapainon muuttaminen ulkoisilla hormoneilla vaikuttaa hyvin moneen asiaan. On varsin mahdollista, että se vaikuttaa myös siihen millaiset miehet nainen kokee haluttaviksi.

Stinger
Seuraa 
Viestejä4719
Liittynyt18.2.2006

Myöskin ns. seksuaalisen vapautumisen vuoksi naisten miesmaku on muuttunut, joten miesten keskenään miehekkäinä pitämät lihaskimput yms. jäävät toisiksi yhä enemmän nykyään sitten solakammille ja kauniimmille miehille jo ilman e-pillereiden käyttöäkin. Samaten, koska nykyään naisilla on mahdollisuus korkeampaan koulutukseen ja parempiin palkkoihin kuin aikoinaan, niin miestä ei välttämättä valita sitten tilipussin perusteella, vaan vaikkapa sillä perusteella, että miten emotionaalisella tasolla vastaa naisen tarpeita ja ottaako osaa niihin taloustöihin jne.

”Tietämättömyys antaa ihmiselle paljon luultavaa.”
-George Eliot

omena
Stinger
Myöskin ns. seksuaalisen vapautumisen vuoksi naisten miesmaku on muuttunut,ja biologia voi painua vittuun
naisten seksuaalisuuden tieltä ?ei nämä toisiaan poissulje tietenkään? biologiset puolison valintaan vaikuttavat prosessit ovat varmasti niin hallitseva osa lajikäyttäytymistä ettei niihin mikään kulttuurillinen ilmiö tai lääkkeiden syöminenkään paljoa vaikuta - toisaalta eivät ne ole niin yksinkertaisiakaan prosesseja että niitä voisi ymmärtää suoralla logiikalla tyyliin: "naaraat valitsevat uroksen jolla on isoin hauis eli parhaat edellytykset huolehtia poikasista ja siinä se"

Jussi

"naaraat valitsevat uroksen jolla on isoin hauis eli parhaat edellytykset huolehtia poikasista ja siinä se"tutkimuksisssa on hassusti siihen
törmätty että poikasia halutaan miehiltä...
ja seksi leikit pojuilta...

niin se on meidänkin naaraan laita...
kuukautiskierto määrää kelle sen alapää
sirisee...

Lazlo
Taitaa tässä olla muitakin tekijöitä. Jostakin syystä miesten mielihalut ovat suuntautuneet entistä laihempiin ja vähäkarvaisempiin naisiin, vaikka miehet eivät ole syöneet mitään ehkäisypillereitä.Jos on tutkittu vaan Laihialaisia senssimiehiä? Ovatten niin nuukia että aattelevat ettei syö niin paljon, vaatettaminenkin tulee paljon halvemmaksi kun ei mee kolttuun kun yks mitta kretonkia ja jää kampaamolla juokseminenkin kun ei tukka kasva ja kaikenmaailman sheivaamiseen ei mee kallista aikaa eikä rahaa?

Muttamutta, vakavoituakseni jälleen *kröhöm* mites nää estrogeenitutkimukset ja "akkamaisuus"???
http://www.tiede.fi/uutiset/uutinen.php?id=3920
Estrogeeni saa naaraan puolustamaan reviiriään?

Kyllä nyt on taidettu etsiä selityksiä aivan väärästä suunnasta?

Sukupuolisuus ei vaikuttaiskaan niin paljon kuin persoonallisuus ja tempperamentti?

Mitä minä oon sanonut, mitä minä oon uumoillut ja mitä jotkut muutkin on jo hahmottaneet?

Paljos tästä saa irtopisteitä?

Ärhäkkyys on akkamainenkin ominaisuus tai sitten ei mitenkään liity sukupuolisuuteen sinällään ja kyse on yksilöllisestä temperamentista. Parivalinnassa ja etenkin lasten isiksi ehkä nykyajan työssäkäyvät äidit etsii sellaisia hyvähermoisia yksilöitä joitten kanssa uskaltaa jättää lapsensa eikä tarvitse pelätä muutenkaan?

Olletikin korrelaatio E-pillereihin on siinä että fiksuimmat naiset käyttää ehkäisyä? Ehkä tutkijoille ei tullut mieleen että E-pillereitä käyttämättömät ovat etupäässä jotakin lestadiolaisia tms. uskiksia joilla mies on perheen pää ja niissä piireissä naisen kuuluu muistuttaa jotakin "Mariaa"?

Osa, valtaosa planeetan asukkaista suunnistaa yhä joku biblia kainalossa parinvalinnassa mutta moderneimmat ei. He uskaltavat rohkeasti poiketa totutusta ja käyttävät järkeä.

Ha haa!
Tänäänkin taas uus läpimurto "tieteellisesti"! *hih* Kivaa!!!

Tutkimuksia.. liukuhihnalta ja peräkamaritieteilijät laatimassa teorioita. Kyllä tämä kuitenkin voittaa pasianssinpeluun ja ristikoitten täyttämisen.

Välillä voi ns. sokea kana löytää jyvän kun nokkii sinne tänne ja joskus voi jopa huolellisen vatvomisen ja funtsaamisen ja valtavan määrän erilaisia väittämiä seuloneena havaita jotakin oleellista.. mutta maallikkoviihdettä tällainen.
Ihan kivaa..
Oikein kivaa silloin kun paljastaa jotakin uskonnollisia juttuja..

Kulaushaikara
Seuraa 
Viestejä1023
Liittynyt27.4.2009

Omaan kokemukseen pohjautuen ei ole vaikuttanut mitenkään.

Mutta se, että mies ei tarvitse enää lihaksiaan mihinkään tässä yhteiskunnassa, on vaikuttanut varmasti naisten valintoihin. Voi valita vapaammin oman mieltymyksen mukaan, kun ei tarvitse ajatella mitään "suojelua" tai "peltotyötä", vaan senkun naiskentelee vaan menemään... Usein vähän naismaiset miehet kohtelevat naisia tasavertaisemmin kuin isot karjut, väittäisin taas kokemukseeni pohjaten. Hintsakat miehet myös ovat luultavammin käyttäneet aikansa kirjojen ääressä eikä punttisalilla... Luultavimmin heistä saa siis älyllistäkin seuraa. Todennäköisyyslaskentaa naisen logiikalla.

Se, että nykyaikana lihasten merkitys on vähentynyt, ei varmaankaan vaikuta millään tavalla niihin naisten todellisiin mieltymyksiin. Toki tietoisesti tehdyt valinnat ovat nyt erilaisia kuin ennen, mutta vaistonvaraisesti naiset edelleen kokevat ihanteellisen kumppanin samanlaisena kuin ennenkin. Optimaalisintahan toki miehen (ja naisenkin) kannalta on, jos mies pystyy täyttämään sekä tietoisten että vaistonvaraisten valintojen kriteerit. Eli tätä asiaa ei pidä nähdä jokotai, vaan molempi parempi. Älykkäät luolamiehet määräävät.

pizze
Seuraa 
Viestejä602
Liittynyt16.3.2005
ralf64
[size=85:3os5kl72]Katoavaa kansanperinnettäkö?[/size:3os5kl72]Tuossa on miehellä pitkä tukka, ei rintakarvoja, ei kainalokarvoja, lisäksi rasvannut itseään... Hän on ilmeisesti esimerkki naisellisesta miehestä?

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432
Liittynyt4.3.2008

No on se ny perkele! Yhessä ketjussa hehkutetaan, että naiset haluavat tosimiehen ja rentun ja toisessa on vastakkainen tutkimus jonka mukaan miehen pitää olla akkamainen

Eikö jumalauta saa jo ite päättää mistä tykkää?

Hämmentää.

Vatkain
No on se ny perkele! Yhessä ketjussa hehkutetaan, että naiset haluavat tosimiehen ja rentun ja toisessa on vastakkainen tutkimus jonka mukaan miehen pitää olla akkamainen

Eikö jumalauta saa jo ite päättää mistä tykkää?
Tietenkin saa päättää eikä tarvitse ees kysellä.

Vatkain
No on se ny perkele! Yhessä ketjussa hehkutetaan, että naiset haluavat tosimiehen ja rentun ja toisessa on vastakkainen tutkimus jonka mukaan miehen pitää olla akkamainen

Eikö jumalauta saa jo ite päättää mistä tykkää?

Ei tietenkään saa. Outo kysymys näin nykyaikana
Media päättää mieltymyksemme meidän kaikkien puolesta. Ei tarvitse liikaa vaivata omaa päätään. Älä kapinoi mediaa vastaan tai seuraa kauheita asioita
Uusimmat suuntaukset näkee aina esim. seiskasta. Jos suuntaus on muuttunut, niin joudut tietenkin vaihtamaan ukkosi/akkasi toiseen. Aivan yksinkertaistahan tämä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat