Seuraa 
Viestejä1918
Liittynyt11.3.2008

Tarkoituksenani on selvittää onko sivarivastaisuus niin voimakasta että äänestyksen kysymys on relevanttia tällä palstalla.

Sivarit voisivat kantaa heidän mielestään kaiketi jonkinlaista symbolia, kuin juutalaiset kellertävää daavidintähteä Nazien valtaannousun päivien aikoihin.

-

Sivut

Kommentit (48)

baal1984
Tarkoituksenani on selvittää onko sivarivastaisuus niin voimakasta että äänestyksen kysymys on relevanttia tällä palstalla.

Mielestäni sinun kannattaisi esittää parempia kysymyksiä.

Sivarit voisivat kantaa selässään heliumpulloa, jolloin heidät voisi erottaa kimittävästä äänestä.

Tai vaihtoehtoisesti hexafluoridipulloa, jolloin heidät erottaisi syvän miehekkäästä bassoäänestä.

Käytännössä kumpikin keino olisi aika hankala. Ei niistä enää nykyään erota.

Kanga
Seuraa 
Viestejä1327
Liittynyt26.4.2009
CE-hyväksytty
Kanga
Eikös niillä ole jo se rauhanmerkki?Ei käy. Mullakin on rauhanmerkki kaulassa ja olkapäässä joskus, mutta en kuitenkaan ole sivari.No sitten rauhanmerkki sinivalkoisella pohjalla Suomessa tehdyn erikoisrauhantyön merkiksi

Riso abundat in ore stultorum

T-Bolt
Seuraa 
Viestejä3602
Liittynyt6.5.2009

Heh-heh... kun näin tämän keskusteluaiheen valikossa niin luulin sen käsittelevän jotain Suomen leijonan kaltaista symbolia jota intin käyneet usein kantelevat. Että sivarien pitäisi saada oma mitali tai jotain...

Too many protest singers, not enough protest songs...

Pikkunätti punertava luodin sisäänmenoreikä silmien välissä? Tatuointiakin kestävämpi merkintätapa

Henkilökohtaisesti en suvaitse noita siviilipuoskareita ollenkaan. Mitä sitten jos kaikki jättäisivät asepalveluksen väliin? Mitäpä jos puolustusvoimat lakkautettaisiin? Syntyy ns. sotilaallinen tyhjiö, joka täyttyy varsin nopeasti jonkun muun valtion toimesta. Sitten on sivareilla kliffaa hei, äidinkieli venäjä.

Toki toki... itse ajattelin että jokaiselle suomalaiselle tulisi polttomerkitä otsaan kyseisen henkilön älykkyysosamäärä. Testin saisi suorittaa vain kerran ja tämän jälkeen välittömästi oikea lätkä päähän. Tämä helpottaisi sosiaalisten suhteiden solmimisessa (enhän haluaisi oleskella alempitasoisten seurassa) ja toisaalta työhaastattelut helpottuisivat suuresti, kun huomataan että ei sitä Pekkaa/Liisaa kannata edes yrittää kouluttaa. Mutta on tuo sivarisymbolikin ihan jees idea. Niitä voisi sitten vähän kerätä samalle alueelle. Silleen tälleen leirittää vähän niitten omaksi hyväksi. Joku turva-aita mieluiten piikkilangasta voitaisiin pistää aluksi pystyyn ennen suurempia operaatioita

MarsMan

Henkilökohtaisesti en suvaitse noita siviilipuoskareita ollenkaan. Mitä sitten jos kaikki jättäisivät asepalveluksen väliin? Mitäpä jos puolustusvoimat lakkautettaisiin? Syntyy ns. sotilaallinen tyhjiö, joka täyttyy varsin nopeasti jonkun muun valtion toimesta. Sitten on sivareilla kliffaa hei, äidinkieli venäjä.Venäjähän on sivarin paratiisi. Vain murto-osa asepalvelusikäisistä suorittaa asepalveluksen. Jos ei muuten asepalveluksesta onnistu siellä keplottelemaan irti niin voitelurahalla. Toki muutama reppana joutuu monivuotiseen rääkkiin josta osa ei selviä hengissä, mutta se on pieni hinta maailmojasyleilevän humanismin alttarilla.

MarsMan
Henkilökohtaisesti en suvaitse noita siviilipuoskareita ollenkaan. Mitä sitten jos kaikki jättäisivät asepalveluksen väliin? Mitäpä jos puolustusvoimat lakkautettaisiin? Syntyy ns. sotilaallinen tyhjiö, joka täyttyy varsin nopeasti jonkun muun valtion toimesta. Sitten on sivareilla kliffaa hei, äidinkieli venäjä.Jos kaikki jättäisivät asepalveluksen väliin niin kait se "kaikki" koskisi sitten niitä venäläisiäkin? (Marsilaisista en tiedä koskisiko se teitäkin..)

Vaihda Baali kaveripiiriä jos muka joku kettuilee ette o käynyt inttiä. Ketä muita jaksaa kiinnostaa kuin jotain nationalisteja ja ne nyt on..

Homouskaan ei taida hetkauttaa enää muita kuin niitä ja Päivi Räsästä & muutamaa Paavalistipappia.

Jos koet tarvetta haastaa juttusille homofoobisia natseja niin omapahan on asiasi. Siihen kyllä riittäis aiheesta vahat ketjut joita on kuules kyllästymiseen asti niinkuin joku muukin tuolla jo sanoi.
Ota vaikka loukkauksena tai ajojahtina, mutta näin aattelen minä.

Sivarius ei ole iso juttu tämänpäivän suomessa eikä sun ikäluokassasi ja vanhetessasi. Olet valinnut ties ja kuljet omaasi.. siis kulje..

petsku
Seuraa 
Viestejä1473
Liittynyt6.6.2009
MarsMan
Mitäpä jos puolustusvoimat lakkautettaisiin? Syntyy ns. sotilaallinen tyhjiö, joka täyttyy varsin nopeasti jonkun muun valtion toimesta. Sitten on sivareilla kliffaa hei, äidinkieli venäjä.

Siinä vaiheessa minä jo elelen leppoisasti jossakin sivistysvaltiossa, jota turvaa palkka-armeija.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat