Seuraa 
Viestejä45973

Omistin pitkään ns. Brando-takin eli perusmallin prätkänahkatakin. Oli vaan liian iso joten lopulta luovuin siitä. Huvittaisi vihdoin viimein ostaa sopivan kokoinen, mutta en oikein ole varma mitä kokoa pitäisi ostaa että Briteistä saisi sellaisen takin joka menee eurooppalaisen koon 38 (eli M) naisihmiselle.

Kysyin eräästä puljusta ja sieltä vastattiin että brittien 36" vastaisi tuota kokoa. Mutta epäilyttää, kun eräästä taulukosta näin tuon tuumakoon olevan miesten koko ja ilmeisesti varsin suurikin sellainen (nelosissa näkyi menevän eur. koissa).

Brando-mallinen takki löytyy esmes täältä

http://www.higgsleathers.co.uk/index.php (haulla, ei suoraan)

ja heillä pienin koko on 32". En ole todellakaan mikään kookas matami, mutta en ihan kokoa hiirikään. Keskikokoisista keskikokoisin, katsoisin.

Onks tiatoo kellään edes jostain kokotaulukoista joista saisi lopullisen selvyyden?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

Tuon taulukon taisinkin jo käydä läpi, ja eihän siinä ole dresseissä ja suitseissa näitä prätkätakkien tuumakokoja. Sensijaan blousessissa ja swetareissa on UK:n kohdalla sellaisia lukuja mitkä voisivat osviittaa antaakin, mutta sen mukaan UK:n 36 olisi jo Euroopan 42, mikä on minulle aivan liian iso.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tjaa, mutta tuolla antamassani linkissä olikin sellaisia ohjeita että

- pitää löytää nätisti istuva takki ja napittaa se kiinni
- mitata rintamus kainalosta kainaloon
- kertoa kahdella tuo mitta tuumina
- vähentää tuloksesta kuusi tuumaa

ja sitten pitäisi saada se oikea tuumakoko. Nyt kun vielä löytäisin yhden rullamittani jossa on tuumat jo valmiiksi, ettei tarvitse niitäkin lähteä laskeskelemaan.

Kuinka ollakaan noilla em. mittauksilla sain tuumakookseni 32". Olisi kyllä taatusti ottanut päähän jos olisin mennyt tilaamaan koon 36" takin ja saanut taas jonkun ison räystäkkeen.

Case closed toivottavasti. Eihän täällä mitään takkiblogia pitäisi pitää... Mutta jos olen ostokseen tyytyväinen, paiskaan tänne vielä onnellisen lärvin sitten joskus.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat