Seuraa 
Viestejä45973

Muna ja kana makasivat sängyllä seksin jälkeen. Muna poltteli tyytyväisenä tupakkaa ja kana oli hyvin nyrpeän oloinen. Tästä voimme päätellä kumpi tuli ensin.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

Heksu
Seuraa 
Viestejä5463
Stalker
Rakastelun jälkeen kana ja muna makoilivat sängyssä.
Kana murjotti mutta muna poltti onnellisena tupakkaa.

Muna tuli ensin.

Anonymous
Muna ja kana makasivat sängyllä seksin jälkeen. Muna poltteli tyytyväisenä tupakkaa ja kana oli hyvin nyrpeän oloinen. Tästä voimme päätellä kumpi tuli ensin.

Vanha vitsi ei yleensä parane uusintanakaan.

Olihan täällä lokero erilaisille tipusille...

Kevät lähestyy ja lintubongarit kiillottavat kiikareitaan ja kaukoputkiaan. Aloittelijoille joitakin tuntomerkkejä linnuista tunnistamisen helpottamiseksi:

LINTUTIETOA...

Ellun kana (Callina bohemiae)

On huoleton eläjä, joka kuuluu kantturakoipisten heimoon. Ei muni eikä kotkota. Suo lämpöä harakoillekin. Tavataan yleisesti miltei kaikkialla maailmassa.

Tipu (Curvi bikini)

Lajin tunnistaa sirosta ja viehkeästä olemuksesta sekä muodokkaista rinta- ja pyrstölihaksista. Tipun liikehdintä karistaa hiekat uupuneimmankin kukon silmistä.

Äimänkäki (Cuculus cummastus)

Laji, jolla on suuret silmät sekä suu, joka saattaa olla avoinna vielä pitkään ääntelyn jälkeen. Ääntelee hämmästyneesti vain yhden tavun: häh? ilman toistoja. (Porissa on tavattu äimänkäkiä, joiden vastausääntely on selkeä: qui.)

Viskisieppo (Ballandines preferae)

Kuuluu humalahakuisten heimoon. Syntynyt evoluution tuloksena kännikalasta. Saapunut Suomeen Pohjanmaan kautta. Ääntelee toistuvasti hik.

WC-ankka (Toiletus putsaeus)

Ääntely matala ja pehmeä prrruuuthsjuumph.

Siipiveikko (Auervarae huijaeus)

On käkien etäinen sukulainen, selkärangattomien alalajeista alhaisin. Vaeltelee toisinaan viskisieppoparvissa. Hämää lipevällä ääntelyllään erityisesti sellaisen naaraan, jolla on iso pesämuna.

Selvä pyy (Bona fide)

Kykenee näkemään metsän puilta. Se omaksuu vaivatta suuriakin tietomääriä ja sillä on ilmiömäinen muisti.

Nostokurki (Vecotin rascas)

Se on lentokyvytön, onttoraajainen, hidasliikkeinen ja voimakas vaeltaja. Tarvitsee liikkumiseensa ulkopuolista ohjausta.

Uutisankka (Paparazzi nova anatidae)

Laji kuuluu perättömien heimoon. Ääntely ja vaeltelu ennalta arvaamatonta. Omaa haukan katseen, pöllön kuulon ja kanan muistin.

Ja sitten vaan bongailemaan!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nimimerkille Hippa:

Jos vaivautuisit vähän lukemaan noita "Maailman parhaita vitsejä", ei tarvitsisi lukea niitä samoja toiseen kertaan tältä toiselta saitilta.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat