Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Nänniä imeneelle lääkärille ei rangaistusta hovioikeudessa

STT

Rovaniemi. Hovioikeuden mukaan nänniä imenyt lääkäri ei syyllistynyt nuoren naispotilaan seksuaaliseen hyväksikäyttöön, kunnianloukkaukseen tai virkavelvollisuuden rikkomiseen. Potilas valitti Raahen käräjäoikeuden päätöksestä Rovaniemen hovioikeuteen, joka ei muuttanut tuomiota.

Tuomioon ei vaikuttanut uuden todistajan lausunto. Lääkäristä on valitettu potilasasiamiehelle kaikkiaan viisi kertaa: kahdesti ennen ja jälkeen imemistapauksen. Todistaja työskenteli tapahtuma-aikana kyseisessä sairaalassa potilasasiamiehenä.

Tapahtumat saivat alkunsa lääkärintarkastuksessa nuoren naisen rintakipuun liittyvän ultraäänitutkimuksen jälkeen. Lääkäri puristeli potilaan rintoja edestä ja takaapäin, kehui hänen rintojensa muotoa ja lopulta imi toista nänniä.

Lääkärin mukaan kyseessä oli tavanomainen tutkimus

Onko palstan naisilla kokemusta tällaisesta eli onko se tosiaan osa tavanomaista tutkimusta?

Sivut

Kommentit (44)

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670
Liittynyt16.3.2005
CE-hyväksytty
Oliko se mies- vai naislääkäri?Mitä väliä sillä on? Jos kerran tissin imeminen kuuluu normaaliin tutkimukseen, niin silloinhan sitä suorittavat sekä miehet ja naiset. Kyllä oikeuslaitoksessa asia on selvitetty.

Aweb
Seuraa 
Viestejä41238
Liittynyt16.3.2005

Niin no varmaankaan ei ole mikään sinällään normaali tapa tutkia potilasta, mutta onko olemassa kuitenkaan parempaa tapaa kokeilla, aiheuttaako rinnan normaalein käyttötapa, elikkä imeminen, kipua, jos kerran rinnan kivun takia on tultu tutkimuksiin?

Kauhean paljon ei ole tiedotusvälineistä herunut yksityiskohtia, mutta ilmeisestikin potilas tunsi tulleensa väärällä tavalla kajotuksi. Se tietty ratkaisee melkoisen paljon, vaikka lääkäri olisikin ollut poikkeuksellisen uhrautuva.

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

Templebar
Seuraa 
Viestejä1216
Liittynyt13.9.2007

Tympeää hommaahan se tuollainen nännin imeskely on, mutta voisin pientä korvausta vastaan ryhtyä assariksi tuolle lääkärille hoitamaan nuo ammatin varjopuolet.

kairamo
Seuraa 
Viestejä1517
Liittynyt13.12.2006
Aweb
Kauhean paljon ei ole tiedotusvälineistä herunut yksityiskohtia, mutta ilmeisestikin potilas tunsi tulleensa väärällä tavalla kajotuksi. Se tietty ratkaisee melkoisen paljon, vaikka lääkäri olisikin ollut poikkeuksellisen uhrautuva.http://tinyurl.com/ykutqcq

An nescis, mi fili, quantilla prudentia mundus regatur.
(Axel Oxenstierna)

Lakia pitää muuttaa.

Jos olis ollut kyse naislääkäristä joka vastaanotolla alkaa imeä poikavauvaa niin johan olis hahhattelu ja hihittely loppu.

Sovinistinen sexismi elää ja voi hyvin marginaalilutkuttajien avulla. Mikä sääli.

Taustavaikutin tietenkin äidin nisän imeminen kuin myös homoeroottinen unelma saada suuhunsa edes kerran eläessään oikein kunnon jööti jota voi lutkuttaa kunnes se alkaa valua suun täydeltä lapsuuajan muistoja.

Kai tässä reaalisti on taustalla kuitenkin joku Rovaniemen peräkylän veljenkuminkaiman "ei korppi omaa nisäänsä lutkuta" homma? Muutama saman suvun vesa päässyt oppikouluun tai lukioon ja kuka sitä nyt tuomarina hävytön ois omalle "veljelleen"..

Niin aina..

Omasta mielestäni ihan hirveetä käytöstä lääkäriltä.
Ymmärrän kyllä ettei ammatti mielenhäiriöiltä suojaa ja apua toivon tyypille. Apua toivon myös saitin luolamiehille jotka yrittää epätoivoisesti mitata munaansa julkisesti. Idiootit.

Aweb
Seuraa 
Viestejä41238
Liittynyt16.3.2005
kairamo
Aweb
Kauhean paljon ei ole tiedotusvälineistä herunut yksityiskohtia, mutta ilmeisestikin potilas tunsi tulleensa väärällä tavalla kajotuksi. Se tietty ratkaisee melkoisen paljon, vaikka lääkäri olisikin ollut poikkeuksellisen uhrautuva.http://tinyurl.com/ykutqcqVaikuttaisi kyllä kunnon pervolta.

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

Aweb
kairamo
Aweb
Kauhean paljon ei ole tiedotusvälineistä herunut yksityiskohtia, mutta ilmeisestikin potilas tunsi tulleensa väärällä tavalla kajotuksi. Se tietty ratkaisee melkoisen paljon, vaikka lääkäri olisikin ollut poikkeuksellisen uhrautuva.

http://tinyurl.com/ykutqcq

Vaikuttaisi kyllä kunnon pervolta.No no.. nettikettiä sentään, jotain häpyä!
Kairamo on ihan tavallinen kerrostalokyttääjä eikä mikään pervo. Hän tuskin oikeesti tekis pahaa kärpäsellekkään. Ei uskaltais ees poliisin pelossa. Tyypillistä tirkistelyä asioista mistä ei oo omaa kokemusta.

Inspiraationa äitin nänninlutkutus ja positiiviset mielleyhtymät.

Mutta..
Reippaasti vaan pramille kaikki vastaanotolle..

LÄÄKÄRIIN!

Tämä olla suomalaista terveytenhooltoa.
Olikohan se lekuri somalineekeri tai joku kyämynokka?
Oliko sillä ase?

Templebar
Seuraa 
Viestejä1216
Liittynyt13.9.2007
Pönni
Jos olis ollut kyse naislääkäristä joka vastaanotolla alkaa imeä poikavauvaa niin johan olis hahhattelu ja hihittely loppu.Miten sinä sait vauvat tähän mukaan? Imikö ko. lääkäri tässä tapauksessa tyttövauvaa? Pervohan tuo lekuri on, muttei sentään noin pervo.

Entäpä jos naislääkäri olisi imenyt parikymppistä miespotilasta? Hahhattelun ja hihittelyn määrä kasvaisi eksponentiaalisesti.

Sovinistinen sexismi elää...Ja taas mennään...

CE-hyväksytty
Pönni
Idiootit.

Missä. Oliko tässä ketjussa jotain luolamiestasoista?Lääkäri ja sen fanit.

Olletikin imenyt nänniä veronmaksajien rahoilla ja kaikki taas pois vanhustenhuollosta ja lasten kouluruokailusta, jne.

Templebar
Pönni
Sovinistinen sexismi elää...

Ja taas mennään...Mennään kun mennään. Minulla on sanavapautta siinä kuin muillakin ja mielipiteitäni tuon julki. Ne on samalla tavalla kumottavissa perusteluilla kuin muittenkin.
Ei ne tuollaisella mihinkään kumoudu.

Minä tarkastelen tilannetta pelkästään asiallisesta perspektiivistä, lääkäriä virantoimituksessa. Lääkäriin pitää voida luottaa. Niitten opiskelu on pitkä ja palkka ihan kohtuullinen työstä.

Ei mua naurata lääkärin sovinistinen seksismi.
Miks pitäis?
En minä ole pervo.

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432
Liittynyt4.3.2008

En tajua millä perusteella lääkäri on voitu jättää tuomitsematta! Järkyttävää! Ei mun rintatutkimukset ole tommosia olleet

Hämmentää.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat