Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Mikä musiikki siinnä kuuleeko avaruus ohjelma toisessa osassa kuulu ku sanottii jotai kulta levystä ja bachista?

Kommentit (6)

Barbaari
Seuraa 
Viestejä13621
Liittynyt4.10.2007

Nii voyagerin mukana oli levy mihin oli painettu musiikkia ja valokuvia vähän kaikesta. Klassista musiikkia. Siltä varalta että ihmiskunta tuhoutuisi ydinsodassa niin edes jotain jäisi jäljelle todisteeksi meistä.

Avaruuteen on myös lähetetty hitlerin olympialaisten avajaisseremonia sekä kim jong illin ylistyslauluja. Mitä lie olennot meistä kuvittelevat.

Kuvasta puuttui jeesustelijoiden toimesta valokuva alastomasta ihmisestä.

En tiedä mistä ohjelmasta puhut, mutta kultaisella levyllä on siinä varmaankin viitattu Voyager-luotainten mukana ulos Aurinkonnasta matkaaviin kultalevyihin. Muun musiikin ohella levyillä on kaikkiaan kolme J.S.Bachin biisiä.

Ensimmäinen osa Brandenburgilaisesta konsertosta no.2: http://www.youtube.com/watch?v=iI6P-Jl6 ... L&index=15

"Gavotte en rondeaux" Partitasta viululle no.3: http://www.youtube.com/watch?v=l_AnTA2yDgA

Preludi ja fuuga no.1 C-duurissa, "Hyvin viritetyn klaveerin" kirjasta 1: http://www.youtube.com/watch?v=a0h7UJgVZGk

Oikein fiksuja stykejä kaikki ja hyviä valintoja kultalevyille, vaikka Bachin lähettäminen alieneille onkin vähän leveilyä.

Kultalevyn koko sisältö on kuunneltavissa täällä: http://re-lab.net/welcome/

Neutroni
Seuraa 
Viestejä30876
Liittynyt16.3.2005
Barbaari

Avaruuteen on myös lähetetty hitlerin olympialaisten avajaisseremonia sekä kim jong illin ylistyslauluja. Mitä lie olennot meistä kuvittelevat.Kyllä nuo antavat paljon realistisemman kuvan ihmiskunnasta kun länsimaisten idealistien varta vasten valitsemat ylevät propagandapätkät.

borri317
Se musiikki on tuo eka linkki.

Kakkosen ohella oma suosikkini Bachin Brandenburgilaisista on kyllä numero 5. Siinä on tämä aivan uskomaton nuotteihin kirjoitettu cembalosoolo: http://www.youtube.com/watch?v=VxzY3tFTz9k#t=1m57s

Onneksi eivät lähettäneet alieneille tuota, rajansa Bachilla briljeerauksellakin. Alienit eivät kohta kehtaa vastata ollenkaan vaan yrittävät ensin kehittyä miljoona vuotta lisää säveltääkseen jotain edes vähän bachiinpäin.

Rock on J.S.Bach!

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat