Seuraa 
Viestejä45973

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2009101 ... 4_uu.shtml

Mitä ihmeen vahinkoa kela voi kärsiä? Meneekö uskottavuus liike-elämässä vai mikä, kaikkoaako asiakkaat?

Ymmärtäisin kyllä, jos roskalehdistö, yle mukaan lukien tuomittaisiin yksityishenkilöille tai yrityksille aiheutetuista vahingoista perättömien ja tarkoitushakuisten uutisointien takia.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

Lektu-Elli
Närkästyin uutisen johdosta Kelaan niin paljon, että lopetin asumistuen anomisen.Nyt osu ja uppos!

Haistakoon KELA:n pikkuvirkahenkilöt vanhan paskan.
Jos kerran on häpyä työskennellä laitoksessa, jonka pitäis olla yleinen ja yhtäläinen, oikeudenmukainen ja vimpan päälle kapulakielineen ja lakeineen kaikkia kansalaisia palveleva - eikä palvelua kuitenkaan aina saa, niin mistä ny poraavat?

Kelasta on vastuussa jälleen kerran meidän päättävät politikot etunenässä hallitus, eduskunta ja presidentti, EU:n edustajat ja ne virkahenkilöt joille maksetaan palkkaa a-si-al-li-ses-ta työstä kaikkien eduksi.

Saas nähdä milloin meidän presidenttimme, pääministerimme tai muut kallispalkkaiset edustajamme alkavat nillittää siitä että media ei kohtele heitä silkkihansikkain?! Vai joko..

Primitiivisessä laumahiearakiakarkeloissa tönitään ja tuupitaan mutta humanismin nimissä minulta sympatiat kyllä saa ne kaikkein vähiten vaikutusvaltaa omaavat, ei mitkään institutiot tai inkvisitiot.

Toimittajissa on kapean leipänsä eteen raatavia huoltajia joista monet taitaa tehdä pätkätöitä..

Tämä koko systeemi talousoppeineen, yhteiskunnan sisäinen tulonjako, yms. sieltä löytyy syyt siihen miks kaikilla ei ole samoja mahkuja. Etenkin just niin että pakko se on leipänsä eteen tehdä vaikka huonoa journalismia kun yksilön osa on niin ankea nykyään verrattuna niihin hannuhanhiin jotka pääsee yhteiskkunnan suojatyöpaikkoihin ja nimenomaan byrokraateiksi vakivirkoihin. Pitäisivät päänsä kiinni.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat