Seuraa 
Viestejä979
Liittynyt27.8.2007

Kovasti kuulee, etenkin lehdistössä rikosten yhteydessä, puhuttavan joistakin tummaihoisista henkilöistä. Mutta mitä ovat nämä "tummaihoiset"?

Jos halutaan antaa tuntomerkkejä rikostententekojöistä, niin mikä ihmeen tuntomerkki on sellainen, jolla ei voi yksilöidä ketään? Tummaihoisia ovat kaikki etelä-eurooppalaisista pikimustiin negrideihin, eikä omakaan iho näytä kovinkaan vaalealta valkoista paperia vasten.

Mutta ehkä kyse onkin siittä, että rikosten uhrit tai silminnäkijät ovat henkisesti niin vajaita, etteivät osaa antaa poliisille kunnon tuntomerkkejä rikostentekijöistä vaan puhuvat tummaihoisista, mikä ei kerro yleisölle kerrassaan mitään.

Ehkä tuorein uutinen aiheesta: Miesjoukko raiskasi opiskelijan. Tuntomerkkien perusteella vaikuttaa siltä, että ensitöikseen mahdollisten silminnäkijöiden on kerrottava lappeenrannan poliisille, että ovatko tekijät etelä-euroopplalaisia, arabeja, pohjois-afrikkalaisia, mustia vaiko mitä.

En tiedä miten poliittisesti korrekti hymynhäivä nousee suupielille, kun on itse pahoinpideltynä tehohoitoon, ja lehdistö antaa absurdeja tuntomerkkejä samalla kun rikostentekijät olisi tärkeää saada kiinni ja vastuudeen teoistaan.

" sähkö (se sähkö, jota tuotetaan mm. voimalaitoksissa) ei ole energiaa "
- Vastaaja_s24fi

“Jos et ole kaksikymppisenä vihreä, sinulla ei ole sydäntä. Mutta jos et ole nelikymppisenä perussuomalainen, sinulla ei ole aivoja.”
- Cargo

Sivut

Kommentit (54)

Se on tälläistä tämä "tasa-arvon" aika, ihmiset ovat niin sokeita asian suhteen että eivät eroita edes rotujen piirteitä toisistaan. Erilaisuus on pannassa.

Edit: Sori, turha yleistys. Vois aina ajatella hetken, kai se on tuon tiedonvälityksen tabu enemmänkin.

Olisi muuten hulvattoman ironista, jos vaikka jonkin johtavan suomalaisen sanomalehden päätoimittaja joutuisi mustaihoisen maahanmuuttajajengin raa'an pahoinpitelyn kohteeksi ja sitä kautta neliraajahalvaantuneeksi.

Sitten oma lehti julkaisisi vain pienen jutun: "Tummaihoinen miesjoukko pahoinpiteli keski-ikäisen miehen, tekijät karkuteillä."

Savolainen, Hämäläinen, Satakuntalainen tai Sevettijärven Saamelainen, Ruottalainen, Ryssä, Sakemanni..

Ei ketkään erityisen tummia mutta kun mukahan otetatahan Pohojaammaalaaset niin olis se hyvä kun olis joku tatuointi ottassa niin osais varoa puukkoa!

Ai saatanan perkele näitä rotuja ja roturistiriitoja. On se yhtä helvettiä kun ei voi sanoa että Somali. Somalilta se ihan näytti vaikka oli pimeetä ja oli niin musta, eikä ollut katulamppuakaan kohdalla.

Tiedoksi jos tätä lukee joku nuori Somaliasta päin. Täti tässä hiukan vetää överiksi kun on niin kyllästyttäviä nuo .. mitälie kansallisuutta tai heimoa ovatkaan, nuo rasistit. Niistä minä en tykkää vaikka ymmärränkin toki jälkeenjääneisyytensä, yms.
Voisivat kyllä pitää jo pikkuhiljaa päänsä kiinni.

Syrjintä on laissa kielletty mutta ei sitä sanavapaudella ratsasatava rastisti tajua että siitä on kyse.
Toivottavasti päämajassa joku vähän älykkäämpi, siis jos siellä on sellaisia, kertoo näistä asioista hiukan tarkemmin. Minuahan ne ei usko kun en oo mikään yltiöisänmaallinen natsi.

half-life
Olisi muuten hulvattoman ironista, jos vaikka jonkin johtavan suomalaisen sanomalehden päätoimittaja joutuisi mustaihoisen maahanmuuttajajengin raa'an pahoinpitelyn kohteeksi ja sitä kautta neliraajahalvaantuneeksi.

Sitten oma lehti julkaisisi vain pienen jutun: "Tummaihoinen miesjoukko pahoinpiteli keski-ikäisen miehen, tekijät karkuteillä."
Selitäs hiukan tarkemmin mitä hyötyä olisi korostaa kenenkään ihonväriä?
Onko sinulla tarve selittää julkisesti tällä nettisaitilla että joku rotu planeetalla omaa rodullisista tai kulttuurisyistä suuremman taipumuksen väkivaltaan?

Eikö mene jakeluun että väkivaltaisuus on läsnä kaikissa ihmisissä ihonväriin ja kulttuuriin katsomatta.
Kun väkivalta puhkeaa ihmisten välillä, siinä on kyse sosiaalisesta vuorovaikuttamisesta. Joskus väkivalta on henkistä, sanallista loukkaamista, pelottelua, jne. Joskus se on fyysistä ja silloin ei ehkä ole sanoja. Se voi olla puolustautumista tai hyökkäävää.

Mikään rodullinen tai kulttuurinen ominaisuus se ei kuitenkaan ole. Ei taida olla kansaa eikä heimoa jonka historiassa ei ole veri vuotanut. Suomen historia on hyvin verinen. Sisällissodastamme missä veli ampui aseetonta veljeään selkään, siitäkään ei ole kauaa aikaa.

Älkää te idiootit jauhako paskaa täällä.
Menkää pois.

Hän kirjoitti:

"Selitäs hiukan tarkemmin mitä hyötyä olisi korostaa kenenkään ihonväriä?"

Mie vastaan vaikkei kysytty.

Poliisin työtä helpottaa kummasti tarkat tuntomerkit kun rikoksesta epäily.

Riäpäle
Hän kirjoitti:

"Selitäs hiukan tarkemmin mitä hyötyä olisi korostaa kenenkään ihonväriä?"

Mie vastaan vaikkei kysytty.

Poliisin työtä helpottaa kummasti tarkat tuntomerkit kun rikoksesta epäily.
Ettäkö poliisit lukee lehtiä ja niitten perusteella sitten lähtevät rikosjahtiin? Että mitä?

Kyllähän se nyt on niin että kaikin mahdollisin tavoin pyritään ennaltaehkäisemään jengitappeluita, yms. joita nuo natsipaskat himoaa. Niillä muna seisoo ja kuola valuu susta kun ne odottaa että saisivat letsottua edes jonkun pienen paikallishulinan missä vois heitellä polttopulloja ja polttaa edes yhden auton tai jotain. Rikkoa kaupojen ikkunoita ja tietenkin sitten viettää voiton juhlia. "Kristalliyötä".

Sellaista sakkia että on historiat lukematta, maantiedot samoin, naista eivät saa kuin väkivallalla uhkailemalla tai säälillä. Jostakin kellareista ja peräkamareista, mitä lie nörttejä ja ongelmaoppijoita.
Niitä on aina. Joka maassa, joka rodussa..
Tietyntyyppisiä ihmisiä.
Suurinosa elämää kokemattomia nuoria ja sitten niitten isoset. Ikiteinit jotka ei ikinä pääse valtaan minkään demokraattisen systeemin kautta, ellei jotakin Korkeasaaren hallituksia yms. anneta piruuttaan.

Rasismi on syrjintää ja siinä on kyse primitiivisestä laumakäyttäytymisestä.
Jokaisen sisällä asuu se pieni rasisti mutta jotkut ei vaan voi hillitä sen paisumista ja purkauksia..
Kun osuu kohdalle joku jolla ei ole esmes kielitaitoa, yms. niin helppoja uhreja syrjinnälle.

Etenkin ne joita itseä on kohdeltu kaltoin antavat palaa eteenpäin ja alaspäin. Entisiä koulukiusattuja, jos jotenkin väliinputoojia, jne. Rastistin profiili voi olla tumma tai vaalea.mutta valoa vasten se piirtyy aika terävästi.

Rasisteja on joka kansallisuudessa, ihonvärissä. Se on yleisnhimillistä. Ja aina yhtä säälittävää. Surkeeta ryhmää.
Joukossa on eläinrääkkääjiäkin jotka elää niin pelko persiissä että pitää taluttaa jotain turvakoiraa mukana ja niitä ne hakkaa ja potkii että ne olis mahdollisimman vihaisia.
Siinä sitä on poliisilla ylityötä, johon siihenkin palaa verorahaa taas siihenkin.

Vihanlietsonta tulee pirun kalliiksi.
Se tekee tyhjäksi myös sitä kotouttamistyötä johon uppoaa rahaa.
Yks pölvästi natsipaska voi tulla maksamaan sievoisen summan jonka maksaa kunnon ihmiset verorahoina. Töissähän nuo pahimmat pönttöeemelit ei käy. Lukutaidottomia luusereita, vaimonhakkaajia joita kukaan ei edes huoli hommiin vaikka siitä maksettais.

Yhteiskunnallinen ja kallis ongelma on rasismi.
Toki sen takana on isot kihot.
Kuta epäoikeudenmukaisempi yhteiskunta, kuta epäoikeudenmukaisempia tulonsiirtoja, kuta huonompi sosiaaliturva ja perusturva, kuta enemmän turvattomia väliinputoojia, sitä enemmän pelkoa, ennakoluuloja ja vihaa.

Suomessa kuitenkin jo nyt "tummaihoiset" tekee paljon palveluammattien töistä ja oltais ihan pulassa ilman heitä.
Mutta eihän sitä tajua rusina-aivoinen natsipaska.

Pönni
On se yhtä helvettiä kun ei voi sanoa että Somali. Somalilta se ihan näytti vaikka oli pimeetä ja oli niin musta, eikä ollut katulamppuakaan kohdalla.Huh, huh! Pönnin kannattaa olla varovaisempi puheissaan, ettei kukaan tee ilmiantoa rasismista!

Pönni
Kun väkivalta puhkeaa ihmisten välillä, siinä on kyse sosiaalisesta vuorovaikuttamisesta.Tosta lauseesta sais vaikka hyvä gradun aiheen!
Vielä parempi voisi olla: "Raiskauksessa on kyse sosiaalisesta vuorovaikuttamisesta."

Pönni
Selitäs hiukan tarkemmin mitä hyötyä olisi korostaa kenenkään ihonväriä?Ellei Pönnin päässä ole kellot vielä yhtään soittaneet, niin ketjussa puhutaan tuntomerkeistä, ja erityisesti tärkeistä sekä oleellisista tuntomerkeistä, jotka johtavat vakavan rikoksen tehneen henkilön kiinnisaamiseen!
(en todellakaan ala puhumaan mistään somaleista, vaikka Pönni niin kiihkeästi toivoisikin päästäkseen esitelmöimään omaa moraalista ylivertaisuuttaan.)

Pönni
Onko sinulla tarve selittää julkisesti tällä nettisaitilla että joku rotu planeetalla omaa rodullisista tai kulttuurisyistä suuremman taipumuksen väkivaltaan?Ennen kuin vastaan tuohon järjettömään kysymykseen, niin voisitko ensin kertoa että missä jotain tuollaista aiemmassa viestissäni väitin?

Pönni
Älkää te idiootit jauhako paskaa täällä.
Menkää pois.Vois olla paikallaan, että Pönni pitäis pienen hermoloman ja olisi itse poissa keskustelupalstoilta vähän aikaa. Ilman Pönnin meskaliinin katkuista rönsyilyä ketjussa on edelleen kyse on edelleen tuntomerkeistä väkivaltarikosten selvittämiskesi.

CE-hyväksytty
Keskitumman neekerin tunnistaa silmänvalkuaisista. Yönmustilla ne on kellertävät, joten ne ei sillain loista.Höpsis.
Keltaisuus johtuu siitä että Afrikassa monilla on hepatiitti.
Se hepatiitti puolestaan tarttuu ihonväristä tai sävystä riippumatta.

half-life
Pönni
On se yhtä helvettiä kun ei voi sanoa että Somali. Somalilta se ihan näytti vaikka oli pimeetä ja oli niin musta, eikä ollut katulamppuakaan kohdalla.

Huh, huh! Pönnin kannattaa olla varovaisempi puheissaan, ettei kukaan tee ilmiantoa rasismista!Lässynlässyn.

Pönni
Kun väkivalta puhkeaa ihmisten välillä, siinä on kyse sosiaalisesta vuorovaikuttamisesta.

Tosta lauseesta sais vaikka hyvä gradun aiheen!
Vielä parempi voisi olla: "Raiskauksessa on kyse sosiaalisesta vuorovaikuttamisesta."Voi se olla yksipuolista yritystä vaikuttaa mutta usein kohdekkin koittaa vaikuttaa. Mutta hölötä sinä nyt raiskaamisiasi. Se levy pyörii paikallaan..

Pönni
Selitäs hiukan tarkemmin mitä hyötyä olisi korostaa kenenkään ihonväriä?

Ellei Pönnin päässä ole kellot vielä yhtään soittaneet, niin ketjussa puhutaan tuntomerkeistä, ja erityisesti tärkeistä sekä oleellisista tuntomerkeistä, jotka johtavat vakavan rikoksen tehneen henkilön kiinnisaamiseen!
(en todellakaan ala puhumaan mistään somaleista, vaikka Pönni niin kiihkeästi toivoisikin päästäkseen esitelmöimään omaa moraalista ylivertaisuuttaan.)Lässynlässyn.
Samasta teemasta lie jo tuhat ketjua joissa samat tyypit kirjoittaa uusilla multinkeillään. Sen Pönni kyllä näkee oikein selkeesti. Luikerra mitäs luikerrat.

Pönni
Onko sinulla tarve selittää julkisesti tällä nettisaitilla että joku rotu planeetalla omaa rodullisista tai kulttuurisyistä suuremman taipumuksen väkivaltaan?

Ennen kuin vastaan tuohon järjettömään kysymykseen, niin voisitko ensin kertoa että missä jotain tuollaista aiemmassa viestissäni väitin?Plaa plaa plaa.

Pönni
Älkää te idiootit jauhako paskaa täällä.
Menkää pois.

Vois olla paikallaan, että Pönni pitäis pienen hermoloman ja olisi itse poissa keskustelupalstoilta vähän aikaa. Ilman Pönnin meskaliinin katkuista rönsyilyä ketjussa on edelleen kyse on edelleen tuntomerkeistä väkivaltarikosten selvittämiskesi.Lässynlässyn.

Barbaari
Seuraa 
Viestejä13621
Liittynyt4.10.2007

Kai nyt nainenkin voi ymmärtää että tämä nuori nainen on raiskattu sellaiseen kuntoon että ei tämä nainen eikä tämän mies voi ikinä nauttia seksistä sillä tavalla kuin on tarkoitus.

Nuoren naisen seksuaalielämä on tässä raiskattu pilalle niinkuin yleensä kaikissa raiskauksissa. Samaten kai parisuhteet kun seksi on tärkeä osa sitä.

Se että käydään käsiksi viattomaan naiseen sukupuolensa perusteella on julmaa. Joukkoraiskauksissa lienee kyse kostosta tälle yhteiskunnalle.

Raiskarit joutaisi kastroida siis ihan oikeasti. Raiskaus on rikos vakavimmasta päästä. Nämä tapaukset eivät kuulu yhteiskuntaamme eikä pitäisi hyväksyä. Ei mitään päänsilityksiä, asiaan ei liity mitään seikkaa minkä perusteella pitäisi ymmärtää raiskaajia.

Juttua muuten ei enää löydy linkistä.

Tumma meni lääkäriin, ja ihmetteli miksi silmiä kirvelee aina kun harrastaa seksiä suomalaisen naisen kanssa.
Lekuri aikansa tutki. Selvisihän se.
Se on vain pippurisumutetta.

Valitettavaa mutta totta se että poliisien pitää puntaroida mitä voi korostaa ja mitä ei.
Niinkin että uhri ei aina näe päällekarkaajaa.
Päällekarkaaja voi vetää hupun päähän, on pimeä tjms.

Tämän ketjun idea ei kuitenkaan ole mikään muu kuin koittaa pitää pinnalla natsipaskojen vihakirjoituksia. Kun samat tyypit tai vaihtuvat nikit ei muista aiheista osaa aloituksia tehdä, aina vaan tätä niin homma on ihan selvä.

Totta helvetissä raiskaaminen on vakava rikos.
Mut on raiskattu, ei minulle tarvitse selittää. Minä olen kuitenkin tyypillinen raiskaustapaus. Kotona oman (valkoihoisen) kumppanin toimesta raiskattu. Niinhän se yleensä silloin kun ei oo joku sota, tms. poikkeustila missä kajotaan vihollisen "tavaraan".
Siitäkin tutkijat puhuu, joka loogistakin on että primitiivikäyttäytymiseen liittyy rasikaaminen ihan lisäntymistarkoituksessakin. Geenien siirto pois sisäsiittoisuudesta.. Joskin siinä se sisäsiittoisuus vois vaikuttaa niin että on jo niin rappeutunutta porukkaa ettei kykene pokaamaan eikä muuten saa, pitää ottaa väkisin.

Mutta se tästä.
Mun harmagedon osio tuli taas tältä päivältä tässä ketjussa täyteen vaikka heinäsirkat ja rutto on mainitsematta.
Kyä on kauheeta kun on niiiiiin kauheeta että voi että. Ajatella. Kyllä se on niin sääli ja pahuutta piisaa.
Amen

napo
Tumma meni lääkäriin, ja ihmetteli miksi silmiä kirvelee aina kun harrastaa seksiä suomalaisen naisen kanssa.
Lekuri aikansa tutki. Selvisihän se.
Se on vain pippurisumutetta.Irvikää nyt siinä oikein urakalla typerykset.

Pönni
Savolainen, Hämäläinen, Satakuntalainen tai Sevettijärven Saamelainen, Ruottalainen, Ryssä, Sakemanni..

Ei ketkään erityisen tummia mutta kun mukahan otetatahan Pohojaammaalaaset niin olis se hyvä kun olis joku tatuointi ottassa niin osais varoa puukkoa!

Ai saatanan perkele näitä rotuja ja roturistiriitoja. On se yhtä helvettiä kun ei voi sanoa että Somali. Somalilta se ihan näytti vaikka oli pimeetä ja oli niin musta, eikä ollut katulamppuakaan kohdalla.

Tiedoksi jos tätä lukee joku nuori Somaliasta päin. Täti tässä hiukan vetää överiksi kun on niin kyllästyttäviä nuo .. mitälie kansallisuutta tai heimoa ovatkaan, nuo rasistit. Niistä minä en tykkää vaikka ymmärränkin toki jälkeenjääneisyytensä, yms.
Voisivat kyllä pitää jo pikkuhiljaa päänsä kiinni.

Syrjintä on laissa kielletty mutta ei sitä sanavapaudella ratsasatava rastisti tajua että siitä on kyse.
Toivottavasti päämajassa joku vähän älykkäämpi, siis jos siellä on sellaisia, kertoo näistä asioista hiukan tarkemmin. Minuahan ne ei usko kun en oo mikään yltiöisänmaallinen natsi.


Tuo on muuten hyvä pointti. Mikseihän rikosuutisissa lue koskaan esimerkiksi "tekijä puhui suomea savolaisittain murtaen" tai "pohjalaisittain murtaen"?

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat