Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Kuvittele että vaihtoehdot olisivat nämä:

- sinulla olisi suuri ja mahtava rakkaus sellaisen ihmisen (tai useammankin!) kanssa joka kaikin tavoin olisi lihaksi tullut unelmasi ja jokainen hetki hänen kanssaan olisi hurmiota - MUTTA syystä tahi toisesta et voisi ollenkaan harjoittaa hänen etkä kenenkään muunkaan kanssa seksiä

- sinulla olisi seksiä aina kun haluat, mutta kukaan ei rakastaisi sinua etkä itse pystyisi rakastamaan syystä tahi toisesta ketään

Kumpi on tärkeämpää? Rakkaus vai seksin saatavuus?

Kolmas vaihtoehto "nirri pois" on niille jotka kokevat jommankumman asian täydellisen puuttumisen niin raskaaksi asiaksi etteivät haluaisi enää elää moisessa puutteessa.

Mainitse kumman asian puutetta sinun on vaikeampi sietää!

Sivut

Kommentit (30)

Ylimmäisen vaihtoehdon valitsisin. Toiseen vaihtoehtoon on keinot olemassa. Vai sulkeeko ylempi vaihtoehto masturboimisen?

Ymmärrän kyllä, että joskus ruoho näyttää vihreämmältä aidan toisella puolen, mutta kyllä sinne siirtymisellä on tiettyjä haittojakin.

Tulen hyvin toimeen ilman seksiä ja rakkautta. Molempia olen kokeillut ja kyllähän kummassakin tapauksessa toimii tämä klassinen riippuvuuden kierre. Ensimmäinen kerta on paras ja sen jälkeen sitä vaan yrittää epätoivoisesti saavuttaa saman tunteen tekemällä koko ajan rankempia juttuja, mutta epäonnistuu aina.

Sen verran pitää tarkentaa, että masturbointi ei koskaan korvaa seksiä ja varmaan minua joku rakastaa, mutta ei romanttisessa mielessä.

Taas mustan ja valkoisen ultra-ääripäät. Löysin muuten titaanisen ruuvin. Yhtä outoa.

En ole koskaan elänyt ilman rakkautta ja sekstaan joka kerta kun vain vaikka katselen mielihyvällä naista.

jormala
Seuraa 
Viestejä66
Liittynyt13.10.2009

Olen aina ollut hyvin itsenäinen ihminen joten kun asiaa ajattelen niin useammin kaipaan hyvää seksiä kuin rakkautta, eli valitsen jälkimmäisen.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä30784
Liittynyt16.3.2005

Aika äärimmäinen tilanne. Totta puhuen en tiedä miten toimisin tuollaisessa tilanteessa. Jos nyt joku herra yliolento tarjoaisi tuollaista valintaa, ottaisin sen seksin ja elelisin sitten loppuikäni katkeroituneena öykkärinä naisia alistaen. Se olisi kuitenkin jotenkin hallittava juttu kuitenkin, vaikka en voisikaan olla onnellinen. Tuo seksittömyys rakkaussuhteessa luultavasti tekisi minut mielenvikaiseksi, enkä osaa arvioida miten se päättyisi.

Vastasin rakkaus. Olisi kyllä aika vaikea tilanne. Minulle romanttinen rakkaus on aina ollut sidoksissa myös seksuaalisiin tunteisiin, joten käytännössä rakkaus varmaan loppuisi ilman seksiä. Mutta jos tässä oli ehtona, että rakkaus olisi ikuista, niin kai se sitten olisi.

[size=150:3dws8laq]Rakkaus tietty! [/size:3dws8laq]Onhan se ihana fiilis 24/7 verrattuna vaan seksiin sen 3x päivässä.

Onko itsetyydytys ok? Silloin ei tulisi mitään mahdollisia hämäriä oireiluja.

dot4
Seuraa 
Viestejä410
Liittynyt11.5.2007

Rakkaus. Se on vaan niin tärkeää, seksiä ilman voi hyvin elää, vähän ikäkaudesta riippuu mitkä on tarpeet. Nirriä en pois ottaisi näiden puuttumisen takia, pitäisi vaan yrittää enemmän.

T-Bolt
Seuraa 
Viestejä3602
Liittynyt6.5.2009

Rakkaus on sen luokan mielenhäiriö ettei siinä mitään seksiä tarvita jos tauti iskee pahasti. Huono juttu on että tosielämässä se huuma menee aina ohi.

Totta kai siis valitsisin ikuisen rakkauden. Vahinko että niin ei voi tehdä tosielämässä

Too many protest singers, not enough protest songs...

Neutroni
Seuraa 
Viestejä30784
Liittynyt16.3.2005

Tuo on muuten vähän itsessään ristiriitainen kysymys. Kyllä minusta rakkauden hurmio tulee ennen kaikkea mahdollisuudesta harrastaa seksiä rakkaan kanssa. Esimerkiksi sukulaisten välisessä epäseksuaalisessa rakkaudessa ei ole mitään hurmiontunteita, vaan se on paljon arkisempaa ja käytännöllisempää, vaikka voikin olla yhtä tärkeää ja arvokasta.

Vähän kuin kysyisi kumman valitsisit, onnellisen elämän kommunistisella keskitysleirillä vai onnettoman elämän ökyrikkaana? Mitä tuohon sitten pitäisi vastata, koska onni keskitysleirillä on niin täydellisessä ristiriidassa omien tietojen kanssa. Samalla tavalla onnellinen seksitön rakkauden hurmio on sisäisesti ristiriitainen käsite.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat