Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Mä en hiffaa. Ihminenhän koostuu atomeista. Ihmisen iho koostuu kai happiatomeista, hiilestä, mangaanista ja ties mistä kaliumista tms. En siis tajua että jos näiden atomien lähelle tuodaan esim. nikkeliä, alkaa nikkeliallergikkojen atomit punottamaan ihossa. Miten atomi voi olla allerginen nikkeliatomille ja siksi alkaa punottamaan?

Kommentit (2)

Kuramalli
Mä en hiffaa. Ihminenhän koostuu atomeista. Ihmisen iho koostuu kai happiatomeista, hiilestä, mangaanista ja ties mistä kaliumista tms. En siis tajua että jos näiden atomien lähelle tuodaan esim. nikkeliä, alkaa nikkeliallergikkojen atomit punottamaan ihossa. Miten atomi voi olla allerginen nikkeliatomille ja siksi alkaa punottamaan?Ei siellä atomit ala punoittamaan.
Allergiaa aiheuttava aine synnyttää vasta-aineita, jotka tunnistavat em. aineet kun niitä tulee uudestaan elimistöön. Vasta-aineet vapauttavat sitten histamiinia soluista, mistä aiheutuu mm. punoitusta verisuonten laajentuessa. Monet aineet mm. nikkeli voi vapauttaa histamiinia soluista suoraan ilman vasta-aineiden muodostumista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat