Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Oletteko panneet merkille, että koko todellisuus ja talous peilataan osittain Hitlerin, Stalinin, Kuuban ja pohjois-Korean avulla ?

Kuinka paljon nämä ovatkaan opettaneet meille ihmisestä, talousjärjestelmistä ja monesta muusta asiasta.

Millaista olisi keskustelu ilman heitä ?

Kommentit (6)

Boysen
Oletteko panneet merkille, että koko todellisuus ja talous peilataan osittain Hitlerin, Stalinin, Kuuban ja pohjois-Korean avulla ?

Kuinka paljon nämä ovatkaan opettaneet meille ihmisestä, talousjärjestelmistä ja monesta muusta asiasta.

Millaista olisi keskustelu ilman heitä ?
Despoottiset diktaattorit ovat opettaneet ainakin minua että ei ole olemassa mitään todellista jumalaa tai kaikkivaltiasta. On vain ihminen, loputon tyhjyys ideologioiden turhamainen kilvoittelu.

Ihmiset saadaan uskomaan ideologioiden siivittämänä aivan mitä vain isänmaallista paskaa ympäri maailmaa. Sama meno jatkuu edelleenkin.

Tulevaisuudessa saamme nähdä lisää samanlaisia despootteja ihmismassoja johtamassa, eikä siitä maailma tule miksikään muuttumaan.

BTW. Kuka on Juche?

John Carter
Seuraa 
Viestejä9878
Liittynyt17.2.2006

Niin, joidenkin maailmankuva olisi myös tylsä ilman Jeesusta, jonka vuoksi on vuodatettu verta enemmän, kuin edellä mainittujen herrojen yhteensä. Millainen olisi maailmankuvamme ilman valheita, joita Jeesuksesta on sepitetty?

" Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys. " Albert Einstein

John Carter
Niin, joidenkin maailmankuva olisi myös tylsä ilman Jeesusta, jonka vuoksi on vuodatettu verta enemmän, kuin edellä mainittujen herrojen yhteensä. Millainen olisi maailmankuvamme ilman valheita, joita Jeesuksesta on sepitetty?Erityisesti itse olen pohtinut, että millainen tieteellinen kehitys olisi ollut jos oltaisiin pysytty näissä kansantarustoissa kuten kalevala. Ne kuitenkin perustuivat luonnon tarkkailuun ja sen jumalointiin.

Petu
Seuraa 
Viestejä2287
Liittynyt17.3.2005

Eiköhän tähän maailman olisi saatu vaihtelua ilman näitä kolmeakin. On meinaan sen verran tuhoa saaneet historiansa aikana. Mieluummin ilman.

Boysen

Millaista olisi keskustelu ilman heitä ?Tarkoitatko että minkälainen olisi kehityksemme tai sen aste, ilman ääri-ilmiöitä?

Niin, kai se voisi olla hitaampaa kehitystä.
Kai koko maapallon tai maailmankaikkeuden pitäis olla erilainen ja meki oltais erilaisia.

Mutta ehkä nimenomaan haluat paremminkin pohtia ääriilmiöiden positiivisuutta tai niiden muuta rakenteellista paikkaa olemuksellisuudessa?

Kyllähän joo kun on erilaisia yksilöitä ja lajeja ja erilaisia ympäristöjä sekä tilanteita, niin ääriilmiöt kuuluvat siihen maailmankaikkeudelliseenkin diversiteetisyyteen, biodiversiteettisyyteen ja mihin lie diversiteettisyyteen sekä antidiversiteettisyyteenkin ehkä.

Ainakin luin kutakuinkin että "diversiteettisyys lisää taistelua". Siis jotenkin kun on rajallinen tila ja sitten se on täynnä monipuolisuutta, niin silloin se on jatkuvaa taistelua.
Mutta jos sen vie tarpeeksi pitkälle, niin voidaan varmaan ajatella että taistelu menee mikrotasolle eikä suuria mullistuksia sisäisesti pääse tilassa syntymään?
Tällöin jos olisi näin, niin voisi ajatella että monipuolittomuus aiheuttaa tilassa tilaa tapahtumille jotka voivat saada vaikkapa nimityksen "sisäinen-ääri-ilmiö"?

Tietysti jos ajatellaan sitten ihan antidiversiteettiä, niin tilassa on vain yksi, vaikkapa se jumala, niin silloin voisi myös kuvitella, ettei ääri-ilmiöitä synny, jos ajatellaan se yksi sellaiseksi joka on täysin täyttänyt tilan eikä siellä ole mitään muuta, eli jotenkin vakaa tila, paitsi jumala nyt on ehkä huono vertaus, kun se ei vaikuta vakaalta kun se haluaa luoda uutta, paitsi jos ajatellaan että uusi ei vaikutakaan siihen vanhaan tilaan mitenkään, no-joo!?

John Carter
Millainen olisi maailmankuvamme ilman valheita, joita Jeesuksesta on sepitetty?Ehkä ihmiskunnan tie kohti maailmankaikkeuden supersivilisaatioksi kulkee kaikkien entisten ja tulevien despoottisten hallitsijoiden kautta, niin hyvässä (teknologian huima kehitys) kuin pahassa (inhimillisen elämän halveksunta).

Edellyttäen tietysti että olisimme universumin super-sivilisaation mahdollinen itu.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat