Seuraa 
Viestejä13176
Liittynyt3.4.2005

Kissasta reidet ja hyvät osat on Esim. Perussa suosittuja.

Esim. kissasta saa hyvät lihapullat.

Kissaa on käytetty suomessakin syöttinä kalastuksessa. Ilmeisesti tieltä on kissat poimittu jos ne on jäänyt esim. auton alle. Kissanliha on hyvää ja mureaa.

Oletko turistimatkalla koskaan syönyt kissa. Sveitsissäkin kissan syöminen on yleistä. Olisi hyvä että kissanlihaa saisia k-kaupasta tai suomesta. Kissannahkaa ei saa myydä. mutta lihaa ei ole kielletty.

Kommentit (12)

Neutroni
Seuraa 
Viestejä30795
Liittynyt16.3.2005
tiäremiäs
Olisi hyvä että kissanlihaa saisia k-kaupasta tai suomesta. Kissannahkaa ei saa myydä. mutta lihaa ei ole kielletty.Yleensä pienpetoeläinten lihaa pidetään huonona, ja sitä ei syödä. En tiedä liittyykö huono maine lähinnä trikiinivaaraan, vai onko lihassa jotain laadullista vikaa. Kunnolla kypsennettynä kissanlihaa voi vallan hyvin syödä. Varmasti kissa käy hyvin ainakin voimakkaasti maustettuihin itämaistyyppisiin ruokiin, vaikka ei sellaisenaan erityisen herkullista olisikaan.

Aikoinaan kun kissoja saapui maahan jossa niitä ei entuudestaan ollut, pesantit luulivat kissaa jänikseksi ja pistivät tietenkin pataan. Kissanliha kun kuulema on kovin imelän makuista, niin mahtoivat ihmetellä että kumma rusakko.

Olen joskus syöny ilvestä. Siis ihan laillisesti suomesta kaupasta ostettua lihaa. Liha oli aika sitkeää ja voimakkaan makuista kuten aina peto eläimissä on. Hain liha on aika mautonta

Aweb
Seuraa 
Viestejä41238
Liittynyt16.3.2005

Papillonissa ne ainakin syöttää pampuille kissat kaneina ja täydestä menee. Kunnes lääkäri tunnistaa kanit kissoiksi kylkiluiden muodoista. Toteaa, että hyvin valmistettua kissaa. Pamppu siihen, että jänistä se kylläkin on. Ja lääkäri näyttää ne kylkiluut ja kertoo, mikä ero on kanin ja kissan kylkiluilla. Sitten muistaakseni tuleekin kokeista ruumiita...

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

Tiäremies Aimo, mitä kalaa Suomessa on pyydystetty kissalla tai kissanlihalla? Juttuja ravustuksesta olen kuullut, mutta taitavat nekin olla enemmän urbaanilegendoja. Voisi jäädä kalastusretket tekemättä, jos syöttejä etsittäisiin teiden varsilta.

Oletko turistimatkalla koskaan syönyt kissa.

En. Enkä koirakaan

Sveitsissäkin kissan syöminen on yleistä.

Onko?

Olisi hyvä että kissanlihaa saisia k-kaupasta tai suomesta.

Kummasta mieluiten? Olisitko valmis ostamaan?

Kissannahkaa ei saa myydä. mutta lihaa ei ole kielletty.

Mistä tiedät?

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat