Seuraa 
Viestejä45973

Otsoniterapia.
Vaikka nämä hoitomuodot ovat Suomessa vielä varsin tuntemattomia, niillä on viime vuosikymmeninä saavutettu hämmästyttäviä tuloksia sadoissa kliinisissä tutkimuksissa ympäri maailmaa sellaisissakin taudeissa kuten syöpä, sydän- ja verisuonisairaudet, infektiotaudit, hammasmätä, haavat ja avanteet, iho-oireet ym.. Täydellisempi lista löytyy täältä. Esimerkiksi Englannin edesmennyt kuningataräiti tunnusti nuorekkuutensa olleen otsoniterapian ansiota. Otsoniterapia on myös eräs niistä salaisuuksista, minkä vuoksi rutiköyhässä Kuubassa ihmisten terveys on erinomainen ja elinajanodote maanosan korkeimpia.

http://www.otsoniterapia.net/linkit.htm

http://www.otsoniterapia.net/

Tunnin ladattava dokumentti:
http://www.mininova.org/tor/1234000

Mitä mieltä olette?

  • ylös 0
  • alas 3

Sivut

Kommentit (36)

vihertaapero
Seuraa 
Viestejä6081
edewit

Mitä mieltä olette?Vai että ihan aidsiinkin pureva hoitomuoto..

Konsta: ...joten jäähdytysvesi on varmasti erittäin korkeaktiivista.
Brainwashed: En tosiaankaan pidä itseäni minään asiantuntijana...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
edewit
Otsoniterapia.
Vaikka nämä hoitomuodot ovat Suomessa vielä varsin tuntemattomia, niillä on viime vuosikymmeninä saavutettu hämmästyttäviä tuloksia sadoissa kliinisissä tutkimuksissa ympäri maailmaa sellaisissakin taudeissa kuten syöpä, sydän- ja verisuonisairaudet, infektiotaudit, hammasmätä, haavat ja avanteet, iho-oireet ym..Näytätkö ne kaksoissokeat ja placebo-kontrolloidut julkaistut tutkimukset jossa menetelmällä on aikaansaatu mitattavia tuloksia?

Mukavaa jos edewit ei sairastu ja voi kaikinpuolin hyvin.

Mutta jos kehittyykin hankala sairaus. Riäpäle antaa edewit-tyypille otsonihöpöä melkein ilmaiseksi. Potilaan kunto ei kohene eikä häntä enää naurata. Onneksi Riäpäleellä on otsonihöpöä varastossa riittävästi. Oli liian pieni annostus höpöä tähän tautiin. Lisätkäämme annostusta.

Täyttä huuhaata, jota taas puolustellaan vedoten "lukemattomiin tutkimuksiin". Ja todistusaineistona muka esitetään hirveän pitkä lista vakavia sairauksia, joihin ihmehoito tepsii näppärästi, ilman sivuvaikutuksia.

Eikös silloin pitäisi viimeistään hälytyskellojen soida, kun joku kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta?

Oletko ajatellut sitä näin, että jos tällainen ihmehoito oikeasti toimisi, miksi lääkärit eivät käyttäisi sitä? Miksi edelleen harrastetaan sydänkirurgiaa, sytostaattihoitoja ja muuta, jos kaikkeen olisi olemassa yksi ainoa ratkaisu - otsoni.

Toivottavasti tämmöinen puoskarointi jääkin Suomessa tuntemattomaksi, eikä sillä aleta laajemmin rahastamaan hätää kärsimässä olevia sairaita.

Ertsu
Seuraa 
Viestejä7573

Tuossa vähän lisätietoa otsonista:

http://fi.wikipedia.org/wiki/Otsoni

"Vaikka yläilmakehässä otsoni on edellytys nykyiselle elämälle, alailmakehässä oleva otsoni on saaste, joka aiheuttaa vaurioita eliöstölle. Yhdysvaltalaisen tutkimuksen mukaan 100 µg/cm3 lisäys otsonia hengitysilmassa lisäsi astmaa sairastavien lapsien vaaraa kärsiä hengityksen vinkunasta 35 prosentilla ja hengenahdistuksesta 47 prosentilla. Suomessa hengitysilman otsoni on usein suurimmillaan helteillä, korkeapainetilanteissa, joissa saastunutta ilmaa virtaa maahan Länsi- ja Keski-Euroopasta. Suomessa suuresta otsonipitoisuudesta tiedotetaan, jos hengitysilman otsoni ylittää tunnin keskiarvona 180 µg/cm3. Tutkimusten mukaan alailmakehän otsoni on suurin yksittäinen kasveja vaurioittava epäpuhtaus ilmassa."

Tuo otsonin kanssa puoskarointi ei siis ole mitään harmitonta leikkimistä, vaan oikeasti vaarallista. Vuonna 1993 Bangkokissa olin vähällä tukehtua otsoniin. Se haisee pahalle ja kuristaa kurkusta sisäpuolelta niin, että on vaikea hengittää. Sitä oli pilvipoutaisella säällä ilmassa päivän aikaan, mutta kun aurinko laski, niin sitä ei enää ollut. Pimeän aikana oli taas helppo hengittää.

Ertsu
Suomessa suuresta otsonipitoisuudesta tiedotetaan, jos hengitysilman otsoni ylittää tunnin keskiarvona 180 µg/cm3.Suositus otsonille on 120 µg/m^3 (8 tuntia), ei cm3.
Otsoni ja typen oksidit ovat ns. “syviä” ärsyttäjiä. Ne ovat huonommin vesiliukoisia kuin rikkidioksidi. Siksi ne eivät jää nenän ja ylähengitysteiden limakalvoihin, vaan menevät keuhkojen alveoleihin saakka ja aiheuttavat turpoamista ja pienimpien keuhkoputken haarojen vaurioitumista. Ne vaurioittavat myös keuhkojen fagosytoivia soluja ja syöttösoluja, mikä edelleen pahentaa seinämävauriota.
Otsoni ja typpidioksidi herkistävät hengitysteitä bakteeri- ja
virusinfektioille sekä allergeenien vaikutuksille.
Pitkäaikaisvauriot saattavat johtaa emfyseemaan. Otsoni ja typpidioksidi ovat yhteydessä myös välittömään hengitystiesairastuvuuteen, ja niitä pidetään nykyään hiukkasten ohella tärkeimpänä yhdyskuntailman terveysriskinä.
Lähde toksikologian kirja.
Otsoni muodostaa yhdisteitä mm. kaksoissidosten kanssa ja saatu otsonidi katkeaa kun se joutuu veden kanssa tekemisiin. Syntyy aldehydejä, joista osa on syöpää aiheuttavia tai muuten myrkyllisiä.
Toivottavasti puoskarit käyttävät erittäin pieniä määriä otsonia ihmisiä huijatessaan, se tuhoutuu kyllä nopeasti reagoidessaan elimistössä.

Minulla on idea, kuinka kansa saataisiin luottamaan tieteelliseen tietoon, eikä syntyisi näitä salaliittomaisia epäilyepidemioita:

Kansa saisi äänestää 5 vuoden välein vaikkapa 10 asiaa, mihin pitäisi saada selvyys, olkoon sitten vaikka tämä otsoniterapia.

Nämä 10 asiaa tutkittaisiin sitten kunnollisilla määrärahoilla niin maan perkuleen tarkkaan, että varmana on kaksoissokkotutkimukset ja placebokontrollit moneen kertaan mukana ja otokset tarpeeksi suuria.

Tutkimuksen tekoa valvottaisiin erittäin tarkasti kuin BigBrotheria konsanaan. Kaikkialla laboratoriossa olisi kameroita, jotka streamaisivat videokuvaa nettiin. Lisäksi tutkijoiden sähköpostit olisivat julkisia.

Tieteellinen totuus on liian arkaluontoinen asia jätettäväksi salaliittoepäilyjen armoille. Aivan liikaa ihmisiä on epäluuloisia, etenkin terveyteen liittyvissä asioissa.

Peksa
Minulla on idea, kuinka kansa saataisiin luottamaan tieteelliseen tietoon, eikä syntyisi näitä salaliittomaisia epäilyepidemioita:

Kansa saisi äänestää 5 vuoden välein vaikkapa 10 asiaa, mihin pitäisi saada selvyys, olkoon sitten vaikka tämä otsoniterapia.

Nämä 10 asiaa tutkittaisiin sitten kunnollisilla määrärahoilla niin maan perkuleen tarkkaan, että varmana on kaksoissokkotutkimukset ja placebokontrollit moneen kertaan mukana ja otokset tarpeeksi suuria.

Tutkimuksen tekoa valvottaisiin erittäin tarkasti kuin BigBrotheria konsanaan. Kaikkialla laboratoriossa olisi kameroita, jotka streamaisivat videokuvaa nettiin.
-Eikös se mene vähän vaikeaksi.

"Otsoniterapia keuhkosyöpäleikkauksien jälkikomplikaatioiden hoidossa
450 ml suolaliuosta otsonoitiin aluksi 15 minuuttia 50 mg/l otsonipitoisuudella. Tämän jälkeen liuos infusoitiin potilaaseen. Näitä infuusioita suoritettiin neljä kappaletta 1, 3, 5 ja 7 päivää leikkauksen jälkeen"

-Tässä ei nyt selviä kaasun virtausnopeus, joten arvaan että se riittää kylläisen liuoksen muodostumiseen, eli n. 1g/l (0 *C)
Eli potilaaseen infusoitiin n. <0,5 g otsonia, mikä on 100.000 ug/litra veressä tai 10.000 ug koko nestetilavuuteen jakautuneena.
Kaloilla LC50 on 9,3 ug (96 tuntia), eli puolet kaloista kuolee pitoisuuksilla jotka ovat tuhat-10 tuhatta kertaa pienempiä kuin otsoniterapiassa käytetyt.
Luvut ovat erittäin suuntaa-antavia koska otsonia tuhoutuu nopeasti mm. soluvaurioiden aiheuttamiseen, eikä 0,5 g ole varmaankaan todellinen määrä.
Tutkimukseen osallistui 200 potilasta, joista 40 kontrolliryhmässä ja 160 otsonoitavana.

"Kuolleisuus oli kontrolliryhmässä 2,6-kertaisesti suurempaa kuin otsoniryhmässä. Kuitenkin kuolleiden lukumäärä (kontrolliryhmässä vain kaksi kuollutta) oli niin vähäinen, ettei tästä voi tehdä tilastollisesti merkittävää johtopäätöstä, vaikka havainto onkin lupaava. Märkivien komplikaatioiden esiintyminen oli kontrolliryhmässä kuitenkin 12,5-kertaa suurempaa, ja vaikka tutkimuksessa ei tehtykään tilastollista vertailua, ero ryhmien välillä oli kuitenkin selkeä. Muita komplikaatioita oli otsoniryhmässä 3,6-kertaa vähemmän, ja näidenkin kohdalla potilasmäärät olivat jo sen verran suuria, että ero ryhmien välillä oli selkeä. Systeemistä otsoniterapiaa voidaan siis ainakin tämän tutkimuksen perusteella pitää tehokkaana tukihoitomuotona vähentämään keuhkosyöpäpotilaiden komplikaatioita ja mahdollisesti myös kuolleisuutta"

-Joo, ei todellakaan voi tehdä mitään johtopäätöksiä otsonoinnin vaikutuksesta kuolleisuuteen lyhyellä aikavälillä.

"Tulokset olivat otsoniryhmässä selvästi parempia. Operaationjälkeisiä komplikaatioita ilmeni vain 11 potilaalla (6,9 %). Viidellä oli verenvuotoja, kahdella keuhkovaltimoiden tromboemboliaa, jotka molemmat kuolivat, yhdellä akuutti aivoverenkierron häiriö, yhdellä kuolemaan johtanut sydänhäiriö, yhdellä keuhkoputken fisteli ja yhdellä rajoittunut keuhkolaajentuma. Märkiviä operaationjälkeisiä komplikaatioita kehittyi vain kahdelle potilaalle (1,2 %). Yhteensä kuolleita oli siis kolme potilasta, eli vain 1,9 % hoidetuista"

"Kontrolliryhmässä komplikaatioita kehittyi kymmenelle potilaalle (25 %). Yhdelle anastomoosin ahtaus aiheutti kuolion ja lopulta potilaan kuoleman. Kolmella oli sydämen vajaatoimintaa, kolmelle kehittyi keuhkokuuma, kolmelle rajoittunut keuhkolaajentuma ja yhdelle pahenevia haavoja. Märkiviä operaationjälkeisiä komplikaatioita kehittyi lisäksi kuudelle potilaalle (15 %), ja operaation jälkeen kaksi potilasta (5 %) kuoli"

-Ryhmät olivat erilaisia, heidät olisi pitänyt jakaa satunnaisesti ryhmiin.
Näistä ei voi vetää muita johtopäätöksiä kuin märkivien haavojen mahdollinen väheneminen potilaita otsonilla myrkyttämällä.
Saiko kumpikaan ryhmä antibiootteja?

Kun käytetään em. otsonimääriä, kyllähän se varmasti jonkin verran tuhoaa mikrobeja.
Huomattavasti enemmän siitä aiheutuu soluvaurioita, esimerkkinä edellisessä viestissäni kerrotut keuhkovauriot otsonia hengitettäessä,
"vaan menevät keuhkojen alveoleihin saakka ja aiheuttavat turpoamista ja pienimpien keuhkoputken haarojen vaurioitumista. Ne vaurioittavat myös keuhkojen fagosytoivia soluja ja syöttösoluja, mikä edelleen pahentaa seinämävauriota"
Kuin myös oksidatiivista stressiä, mikä ei myöskään paranna ketään.

Oksidatiivinen stressi

Suuren reaktiivisuutensa vuoksi happiradikaalit kykenevät reagoimaan epäspesifisesti useimpien kohtaamiensa biologisten makromolekyylien kanssa. Happiradikaali yleensä vaurioittaa kohtaamansa molekyylin rakennetta ja/tai toimintaa. Kohdemolekyylistä riippuen tämä voi ilmetä eri tavoilla:

* Lipidiperoksidaatio eli rasvojen härskiintyminen. Rasvoja eli lipideitä on elimistössä etenkin erilaisissa kalvorakenteissa. Oksidatiivisessa stressitilassa rasvat hapettuvat happiradikaalien liiallisen määrän vuoksi, ja seurauksena voi olla häiriöitä kalvojen toiminnassa, kuten esim. hormonien ja muiden viestiaineiden aikaansaamien signaalien välittymisessä solukalvon kautta solun sisälle.
* proteiinien vauriot. Proteiinit toimivat elimistössä paitsi rakenteita ylläpitävinä komponentteina, myös entsyymikatalyytteinä mahdollistaen elintoiminnoille välttämättömät kemialliset reaktiot. Lisäksi osa proteiineista toimii muilta soluilta elimistön ulkopuolelta tulevia viestejä vastaanottavina reseptoreina. Proteiinin laajan tehtäväkentän vuoksi happiradikaalien aikaansaamat vauriot proteiinien rakenteissa voivat ilmetä moninaisina elintoimintojen häiriöinä.
* DNA-vauriot eli mutaatiot. Solujen perimäaineksen geenien muodossa sisältävä DNA voi myös hapettua happiradikaalien vaikutuksesta. Tämä ilmenee DNA-sekvenssin eli emäsjärjestyksen muutoksina, joita kutsutaan mutaatioiksi. Mutaatiot voivat muuttaa kyseistä aluetta koodinaan käyttävän proteiinin rakennetta, ja tätä kautta mutaatiot voivat muuttaa pysyvästi solun toimintaa. Mutaatioiden kertyminen DNA:han saattaakin muuttaa soluja pahanlaatuisiksi ja näin altistaa syövän synnylle.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Oksidatiivinen_stressi

-Kun otsonin vaikutus on korkeintaan antibioottinen, eiköhän ole parempi käyttää antibiootteja leikkauksen jälkeen mielummin kuin tärvellä koko potilas myrkyttämällä hänet.
Sairasta touhua.
http://www.otsoniterapia.net/uutta/potanin2000.htm

Toiset syövät ratamon lehtiä ja juovat koivu mahlaa reuma oireisiin.
Toiset käyttävät otsonoitua öljyä hiiva tulehdukseen ja sienikynsiin.
Minä käytän otsoniöljyä "luomu deodoranttina"
Kun en alumiinilla kainaloitani viitsi myrkyttää..

Onko ihmisellä oikeus määrätä itsestään ja ravinnostaan? Lääkkeistään? Kuinka mittavaksi meidän holhousmenttaliteetti on mennyt? Sillä se mihin enemmistö ihmisistä uskoo on demokratiassa laki.. Ja tänä päivänä ihmiset "elävät iltapäivälehtien ja saippuaooperoiden kautta".

Otin itse seurantakuvat:
Otsonin käyttö haavanhoidossa - laaja tulostettava pdf-artikkeli (Päivitetty 6.2.2009)
http://www.otsoniterapia.net/
( Kuvat 16-34 "ei herkkähermoisille" )
jossa +70v mies oli jonossa kokoraaja amputaatioon kun antibiotit eivät olleet yli 2v aikan purreet.
+3kk raportoidun haavahoidon jälkeen pappa käveli Pulssi ja Mehiläisen lääkäreille näyttämään parannettua jalkaansa.
Todeten että ei enää tarvi amputoida..

edewit

Otin itse seurantakuvat:Eli olet varmaankin toinen otsoniterapian sairaanhoitajista, vai peräti Miika?
Miika voisi tulla tänne keskustelemaan, olisi vähän asiaa suonen sisäisestä otsonihoidosta. Ulkoisesti otsonin käyttö pahasti tulehtuneissa haavoissa on luultavasti perusteltua, otsonin tökkiminen suoneen on sairasta puoskarointia.
"2.4 Otsonoidut öljyt
Otsonoidut öljyt eivät nimestään huolimatta sisällä
lainkaan otsonia. Otsonoitaessa kasviöljyjä, otsoni
reagoi niiden kaksoissidosten kanssa muodostaen
erityisesti ns. Criegee-otsonideja
Tällaiset yhdisteet ovat stabiilimpia kuin itse otsoni, ja
siksi otsonoitu öljy – toisin kuin otsonoitu vesi – säilyy
jopa kuukausia"
--> Otsonidit hajoavat nopeasti kahdeksi aldehydiksi joutuessaan kosketuksiin veden kanssa, otsonidit räjähtävät herkästi, niiden annetaan siksi yleensä reagoida heti veden kanssa.
Luulisi Miikan kemistinä tietävän asian, monesta muustakin asiasta tulee varmaan kysyttävää kunhan tutustun tarkemmin sivustoon.

Löytyihän mainitsemaltasi sivulta jotain.
"Kiitokset terveydenhoitaja Susanna Hyytiäiselle
Suomen otsoniterapian Jyväskylän klinikalle ja
sairaanhoitaja Anu de Witille Turun klinikka WITA:lle
heidän luovuttamistaan havainnollistavista kuvista"
Kertokaa Miikalle terveisiä..

Itse olen saanut otsonipiikkiä suoraan selkälihakseen alaselkä kivun poistoon. Ja kyllä tunnen Miikan ja muita otsoni porukkaa.
Kysehän on otsonoiduista oliiviöljyistä jota itse olen käyttänyt pieniin tulehduksiin hankautumiin ja "luomudeodoranttina" )
Olin hollannissa viime kesänä ja näytin hollannin asuntoministeriön edustajalle miten otsonivesikone toimii.
Otin pitkään vesilasiin kraanavettä ja käynnistin otsonikoneen ikkunalaudalla vetoisessa paikassa. Kone tuottaa kuplittamalla 200mg/h otsonia siis suhteellisen vähän.
Parin minuutin otsonoimisen jälkeen lasinin oli vesirajaan kerääntynyt valkoista tahnaa ympyrämuotoisesti n. 2-3mm.
Ihmettelimme kaikki ja totesin että ei meillä suomessa tuollaista ole tapahtunut..
Asiantuntiana voit varmaan päätellämitä ainetta Den Haag kaupungin kraanavedessä oli?

edewit
Itse olen saanut otsonipiikkiä suoraan selkälihakseen alaselkä kivun poistoon. Ja kyllä tunnen Miikan ja muita otsoni porukkaa.
Kysehän on otsonoiduista oliiviöljyistä jota itse olen käyttänyt pieniin tulehduksiin hankautumiin ja "luomudeodoranttina" )
Olin hollannissa viime kesänä ja näytin hollannin asuntoministeriön edustajalle miten otsonivesikone toimii.
Otin pitkään vesilasiin kraanavettä ja käynnistin otsonikoneen ikkunalaudalla vetoisessa paikassa. Kone tuottaa kuplittamalla 200mg/h otsonia siis suhteellisen vähän.
Parin minuutin otsonoimisen jälkeen lasinin oli vesirajaan kerääntynyt valkoista tahnaa ympyrämuotoisesti n. 2-3mm.
Ihmettelimme kaikki ja totesin että ei meillä suomessa tuollaista ole tapahtunut..
Asiantuntiana voit varmaan päätellämitä ainetta Den Haag kaupungin kraanavedessä oli?Kramppaavaan lihakseen kannattaisi käyttää ennemmin lihasrelaksanttia, otsonivesi ei varmaan hirveästi auttanut.
En tiedä mitä hollannissa käytetään vedenpuhdistuksessa, luultavasti sammuttamatonta kalkkia, josta veden kanssa syntyy kalsiumhydroksidia. Ca(OH)2 + O3 -->
En ole mikään asiantuntija epäorgaanisessa kemiassa, opiskelin orgaanista kemiaa, lääketiedettä ja toksikologiaa.

edewit onko lääketieteessä
mitään hyvää... ?
rokotukset on vissiin ainakin myrkkyä vaan?

toisinkun esm nää hömppä hoidot...
ei saatana...

omena
edewit onko lääketieteessä
mitään hyvää... ?
rokotukset on vissiin ainakin myrkkyä vaan?

toisinkun esm nää hömppä hoidot...
ei saatana...
Onhan nykysessä H1N1 Rokotteessa se parempi versio..
Ilman lisäaineita.. ( elohopeaa ym. )

Vaihtoehtoja pitää aina olla ja valinnan vapaus.

Demokratiassa enemmistö voi poistaa ihmisiltä ajatuksen ja toiminnan vapauden...

Kun niin käy "hups" olemme kommunismissa, facismissa, tai korporatiivissa.. Siis nykypäivää enemmän Orvellin 1984 tarinassa..

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat