Seuraa 
Viestejä57

Näin siis kertoo tiedemies Gordon Brown Britanniam pääministeri. Voi h******i mitä paskaa, mihin tuo väite perustuu, kun koko lämpenemistä ei ole edes tapahtunut. Näin meitä pelotellaan ja saadaan ihmiset ilomielin maksamaan valtavia summia tyhjästä jonkun taskuun. Pelastetaanhan me sillä maailma tuleville sukupolville, eiks je.

Lämpenemisteoria kun on jo kaatunut niin panokset sen puolesta vain tuntuvat koventuvan.

Kun totuus selviää keksitään jotain uutta mitä mallit eivät osanneet ottaa huomioon. Ei mene kovinkaan kauaa aikaa kun lämpeneminen on syynä tulevaan kylmyyteen. Hiilidioksidi kun on lämmittänyt maata niin paljon, että pilvisyys alkaa lisääntymään. Tämä johtaa auringonvalon määrän vähentymiseen ja meret alkavat jäähtyä. Kaikki siis ymmärtävät kuinka täysin harmittomasta CO2:sta on päästävä hinnalla millä hyvnsä eroon. Uskovaiset saavat vahvistusta uskolleen, että he olivat sittenkin oikeassa ja tätä tullaan perustelemaan vakuuttavilla tieteellisillä näytöillä huippututkijoiden taholta. Poliitikot alkavat puhumaan kuinka kylmyyttä on torjuttava ja CO2 päästöt on saatava alas. Aiheuttaahan se nopeita muutoksia ilmaston lämpötilassa. Lasketaan kuinka mieletömän kalliiksi tulee kylmyyden torjuminen ja kuinka luonnonvarat katoavat lämmittämiseen.

Parasta tietysti on se kuinka tärkeitä me poliitikot olemme maailman pelastamisessa. Me pelastamme maailman teidän alamaisten ymmärtämättömyydeltä resursseja säästelemättä.

Älkää vaan uskoko, jos tuollaisia tutkimuksia ja puheita eteenne sattuu. Valitettavasti tiedemaailman ja poliitikkojen uskottavuuden palauttamiseksi ei ole enää mitään muuta tehtävissä. Niin, me muuten maksamme tuonkin p*****n, siis tuplasti vääristä teorioista ja mittausten vääristelemisistä.

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat