Seuraa 
Viestejä45973

Siirtoja toisaalta uuden otsikon alle:

historia-kulttuurit-ja-yhteiskunta-f13/maahanmuuttajat-suomessa-lapset-nuoret-aikuiset-t41868-60.html

Kunniaväkivalta uhkaa maahanmuuttajanaisia

Pönni:
Just kun on oman kulttuurin arvoja saatu kingettyä paremmalle mallille niin että tasa-arvoa on alkanut olla sukupuolisesti, eikä nainen ole aina se altavastaaja ja miesten omaisuutta, niin maahanmuuttajien mukana tulee eteen vanhoja omia ongelmia.

Suomessa ja länsimaissa tasa-arvoistumiseen on vaikuttanut teollistuminen kuin myös kolonialismi, vai miksi sitä kutsutaan jossa mennään kehitysmaihin ja palkataan hädänalaisia tekemään niitä töitä, joihin ei työnteettäjän kotimaassa tasa-arvoistuneet enää suostu elintasonsa noustua.

Väkivalta näyttäytyy aina jotenkin kamalammalta kun se ilmaantuu lähisuhteissa, niissä joissa kuvitellaan olevan eniten positiivisia tunteita.

Uskonto, se äkikseltään näyttäis olevan joittenkin kulttuurien ongelma, niin voi ollakkin mutta että ongelmaan päästäis ihan oikeesti kiinni pitää uskaltaa tonkia sitä uskontoa, niitä olosuhteita mistä se syntyy, miksi se syntyy. Miksi suomessakin ennen oli niin että viikonloppuisin äiti ja lapset päätyi lumihankeen kun isällä oli viinapullo ja kirves. Mikä kulttuurissa antoi yleisen hyväksynnän sille ettei miehiä haastettu käräjille siitä että kohtelivat "omiaan" kaltoin?
Miehen kunnia?
Miehen tarve omistaa, hallita ja olla kunniallinen?

Onko näitten/tämän ilmiön takana agraaritalousmalli?
Onko perheväkivalta yleistynyt vasta sitten kun ihmisiä on alkanut olla enemmälti maapallolla? Ei ole voitu kierrellä ja keräillä, metsästellä niin vapaasti perhe ja sukukunnittain? Vai.. onko kyse primitiivikäyttäytymisestä missä nimenomaan perhe ja suku täytyy pitää yhdessä hinnalla millä tahansa ja totelemattomia jäseniä uhkaa väkivaltainen kohtelu, kenties kuolema?
Miksi vain naisia?
Se viittaa primitiiviseen käyttäytymiseen jossa urosten ikäänkuin kuuluu automaattisesti levittää siementään kaikkialle ja niin paljon kuin vain suinkin on mahdollista seurauksista piittaamatta ja rapatessa roiskuu.. jopa nuoria naisia alas kerrostalojen parvekkeilta.
_ _ _

Mitä pitäisi tehdä?
Riekkua netissä huudellen että jotkut on kurakikkelirättipäitä?
Uhota vihaa, uhkailla väkivallalla, mitä?
Purkaa omia patoutumiaan tekemättä mitään konkreettista?
Lähettää jokaikinen väkivaltaan syyllistynyt maahanmuuttaja maitojunalla kotimaahansa?
- Hm.. (kinkkistä) jatkamaan siellä takapajuista kulttuuriaan kenenkään puuttumatta? Ehkä livahtaen takaisin väärennetyllä passilla ja vaara sukulaisnaisia kohtaan kasvaa entisestään..

Mieleen pomppii lyhyentvaikutteisia, satunnaisia ratkaisuvaihtoehtoja sieltä täältä ja kaikki toisensa jälkeen muuttuu lisäongelmiksi joita ei voida kontrolloida. Damn.

Eihän kaikki maahanmuuttamiehet, ei edes tietyntyyppisistä kulttuureista kaikki ole väkivaltaisia hulluja. Vain osa.

Yks ratkaisu on koittaa käpertyä tänne lintukotoon ja laittaa silmät kiinni?!
No ei!

Kun täällä kantaväestön ongelmointiin on purrut tasa-arvoistuminen, se että naiset on päässeet pois sieltä kotieläimen takaa ihmisarvoisiksi, eivät ole enää miesten oamisuutta, naisilla on äänioikeus ja oikeus haastaa oikeuteen se joka loukkaa koskemattomuutta, uhkaa terveyttä tai peräti henkeä - eikö siltä suunnalta löydy vastauksia?

Todella vaikeita kysymyksiä mutta ei mahdottomia ratkoa.
Tarvitaan vaan vahvat perslihakset että pystyy istumaan aloillaan miettimässä, hyvät hermot ja vaikka ripaus huumoria ettei mee ns. lapset pesuveden mukana.

Minä en miehiä, niitä ongelmamiehiäkään yksin ja avutta jättäis.
En o paapoja, jotkut pitävät jopa miestenvihaajana.. olen syrjäytyneiden puolesta puhuja ja usein miehiä moitittaessa unohtuu se karu ja kova maailma missä miehet elää. Vastuuta ja velvotteita, vaatimuksia kunniasta ja ties mistä kuninkaaksi pyrkimisestä ja kilpailusta.. alituinen miehuuden kautta suurentunut syrjäytymisriski..

Apu täytyy suunnata sopivina annoksina myös muuallae kuin prosessin loppu-uhreihin.
Syyhyn täytyy vaikuttaa. Kun syy poistuu ei tule seurauksia.

Maahanmuuttajamiesten tasa-arvoistaminen on vakava asia.
Ei miehuus sais, ei saa olla syy syrjiä.

Kulttuuri mistä tulevat?
Siellä ei tunneta meidäntyyppistä tasa-arvoa.
Siellä jyllää joku ikivanha, ikiaikainen, villieläinfilmeistä tuttu, agressiiviseen väkivaltaan perustuva vallankäyttö laumahierarkisesti. Juurikin Afkanistanissa, josta tuossa uutisessakin puhutaan, on Talibanien toimesta tullut kuin maailman persläpi naisten oikeuksia ajatellen.

Miten ongelman kehittymiseen on vaikuttanut siellä jyllännyt sota joka on kestänyt kauan. Siellähän on aseineen olleet läsnä vieraiden valtioiden sotilaat ja valtiossa ei kansa, sivilit ole voineet normaalia sivilielämää viettää aikoihin.
Monennessako sukupolvessa siellä on eletty sodan varjossa?
Miten jatkuva sodan läsnäolo muokkaa ihmismieltä?
Pelko, epävarmuus, epätoivo?

No..
Sanokaa te muutkin välillä jotain ettei mee ihan tolkuttomaksi jaaritteluksi.
Moderaattorit voi poistaa kaikki epäasialliset vouhkaamiset jos niitä taas alkaa syöksyä kun aihe on mikä on.

Tästä pitäis kaikkien voida puhua asiallisesti.
Aihetta ei kukaan omista eikä kellään oo enempää suhteellista sanavaltaa ilman vastuuta sanomisistaan.

([size=85:2fakpyrk]Kopisin tähän jatkoksi myös muiden kommentteja joita ehti tulla aloittamaani avaukseen, siellä oli jokunen kunnolla mietitty ja rakentavakin![/size:2fakpyrk] )

Sivut

Kommentit (285)

Tästä ei ole kauaakaan kun jossain oli tutkimus, jonka mukaan usein naisiin kohdistuva fyysinen väkivalta on seurausta miehiin kohdistetusta henkisestä väkivallasta. Muistaako joku?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Taha
Tästä ei ole kauaakaan kun jossain oli tutkimus, jonka mukaan usein naisiin kohdistuva fyysinen väkivalta on seurausta miehiin kohdistetusta henkisestä väkivallasta. Muistaako joku?Muistan hyvin, etenkin kun erehdyin avaamaan tämän aiheen. Poistun mitä pikimmin takavasemmalle ettei vaan tulisi mieleenkään.....

Ämmät ku tappelee ne vetää toisiaan tukasta ja raapii.
Kerran oon nähny ku karvatukot vaa lentelee.
Naiset on kyllä väkivaltasia. Ne otta aseita. Lyövät esimerkiks korkokengällä toista muijaa päähän niin että reikä tulee ja veri lentää. Pulloja ja muita vempeleitä käyttävät myös.

Uroksista usein tappelevat kapakassa.

Taha
Tästä ei ole kauaakaan kun jossain oli tutkimus, jonka mukaan usein naisiin kohdistuva fyysinen väkivalta on seurausta miehiin kohdistetusta henkisestä väkivallasta. Muistaako joku?Paljonhan siitä on puhuttu mutta käsi sydämellä ainakin osa ihmisistä uskaltaa puhua myös naisiin kohdistuvasta väkivallasta käännähtämättä oitis kannoillaan ja syyttämällä jotakuta muuta kuin sitä väkivaltaista miestä itseään. Joskus syy voi olla yksilöllinen. Toki kulttuuri voi olla mätä ja sallia väkivallan. Kulttuuri voi olla "paavalistinen" ja yllyttää alistamaan naisia, tjms.

Kulttuurin tai toisten miestenkin taholta voi tulla henkinen väkivalta, tjms. ärsyke mikä laukaisee kohdistamaan väkivaltaa sellaiseen, joka ei puolustautumalla voi vastata niin että tempasee hyökkääjän seinälle.

Siitähän naisiin kohdistuvassa väkivallassa juurikin on kyse että he eivät voi puolustautua ja joutuvat uhriksi paljon helpommin.
Miehet mätkii toinen toisiaan myös mutta siitä ei tässä threadissa nyt tehdä pääotsaketta. Senverran pitää osata nöyrtyä välillä että naistenkin ongelmista voidaan puhua. Lopulta kun ongelma kuitenkin koskettaa kaikkia. Päättymätön ketju on lähteä vihjomaan että kun se eka löi niin mä saan kans lyödä. Ei ei ei.. lapset se ei käy!

Rasputin
Ämmät ku tappelee ne vetää toisiaan tukasta ja raapii.
Kerran oon nähny ku karvatukot vaa lentelee.
Naiset on kyllä väkivaltasia. Ne otta aseita. Lyövät esimerkiks korkokengällä toista muijaa päähän niin että reikä tulee ja veri lentää. Pulloja ja muita vempeleitä käyttävät myös.

Uroksista usein tappelevat kapakassa.
Silloin ei pidä antaa kenellekään, jos tuollaista tekevät...

Sanasaattoa muualta:
: Re: Maahanmuuttajanaisiin kohdistuva väkivalta?
ViestiLähetetty: 19 Loka 2009, 14:36

Pönni
ralf64
Pönni
Kun täällä kantaväestön ongelmointiin on purrut tasa-arvoistuminen, se että naiset on päässeet pois sieltä kotieläimen takaa ihmisarvoisiksi, eivät ole enää miesten oamisuutta, naisilla on äänioikeus ja oikeus haastaa oikeuteen se joka loukkaa koskemattomuutta, uhkaa terveyttä tai peräti henkeä - eikö siltä suunnalta löydy vastauksia?

Tiedätkös Pönni että tästä suomalaisesta tasa-arvosta vinkuvat emansipoituneet femakot pyrkivät pukemaan onnettoman "miehensä" esiliinaan ja laittamaat hänet astioita tiskaamaan. Sen jälkeen ei yleensä menekään enää kauan kuin tämä nainen painelee shovinistisikashiiamuslimin kainolossa Iraniin karvaranteen neljänneksi vaimoksi ja kehuvat naistenlehdissä olevansa ikionnellinen. Ja voi sitä islamilaisen kulttuurin kauneuden ja aistillisuuden ylistystä.

Tällainen on lyhyesti tiivisteltynä ruotsalais-sosialidemokraattis-feministisen tasa-arvoideologian alku ja loppu.


Seuraava sovinisti olkaa hyvä!
Tämä ehkä kuvasta sitä itsetuntovammaisuutta että ne vie meidän naiset, työpaikat, kulttuurin, kaiken, uikutiui.

Odotin koska ensimmäinen rääpäles ehtii paikalle kadehtimaan sitä ettei itse saa toimia niinkuin kaukomaan karvaranne..
Voi voi voi voi voi voi voi.. voi!

Jos nyt mitenkään olis mahdollista yrittää asiallisesti.
Jos ei .. niin älkää kirjoittako!
Jos vaan vituttaa kahta kauhemmin päivä päivältä kun lukee jostakin mamu niin menkään nyt jo lääkäriin!
Ei mitään kurakikkelikirjoituksia, eikä vähämielisiä puheita siitä että demokratia ja tasa-arvo on emakkofemakkovinkumista, ees sitä että mieskin voi pestä edes omat lautasensa, pyykkinsä, tehdä työtä, olla duunari, ihminen, muutosvoima, jne.!
Äly hoi!

Muutaman nimimerkin listan vois tähän laittaa niistä joilta takuuvarmasti tulee tuon sorttista aikamiespoikaperäkamarihorinaa uuninpangontakaa jostain pönden peräkyliltä tai eliittilähiöistä kellareista.
"Meidän omat musulmaanit", joiden reviiri on uhattuna.

Siirto

Pönni
Mette
Olet aivan oikeassa. Ongelma ei muuten ole uskontosidonnainen; esimerkiksi Syyriassa kristityt tekevät kunniamurhia erityisesti, jos suvun nainen haluaa naida muslimin, kuten tapahtuu.

Maahanmuuttajilla ongelma lienee kahden kulttuurin väliin putoamisessa. Nuoret eivät noudata omaa, vanhaa kulttuuria, eikä vanhempi osaa irroittaa.

(Sivuhuomautukena muistan, miten pahasti siskoni sai korvilleen, kun hän lättähattuaikoina meni "Hämpille hempsaamaan", kuten sanonta silloin kuului, isäni kiskoi saman sisaren autoon ja haukkui hänet huoraksi, koska hänellä oli luomiväriä, ja häntä ennen isoäitini äiti suti tyttäriensä puhtaat puserot uuniluudalla mustiksi, koska he lähtivät tanssimaan - ongelma on sinänsä ikivanha.)


Kuin meiltä laspuudenkodistani. Isä heiti esikoistyttären meikit roskiin ja huusi huoraa. Isä kävi myös nolaamassa itsensä nuorten kokoontumispaikkalla: "Ja meirän likka kotio niinkun olis jo!"
Ja niin ne vaan likat ei totelleet. Tekivät salaa.
Mutta ei se ollut vaan isä joka vahti.
Itse jouduin kerran repimään äitiä irti pitkistä hiuksistani kun koitin hiipiä aamuyöstä kellarin kautta sisään. Oli piru kytiksessä vaanimassa ja hyökkäsi pilkkopimeästä kimppuun, repi ja haukkui suu vaahdossa.

Onneks seitkytluvulla oli jo mahdollista saada itsenäisesti työpaikka, vuokrata asunto, lähteä kotoa. Ei tarvittu niitten puumerkkejä mihinkään papereihin, ei lupia. Ja jos niistä olis tehnyt rikosilmoituksen.. no, ei silloin vielä lapsen sana painanut, se tuli sit 80-luvun puolella. Oliko se 1983?

Siihen asti täälläkin on paineltu villaisella sinelmiä, verinaarmuja, katkeneita hampaita, "astumisia luutaan", outoja "putoamisia portaista", .. kuolemantapauksiakin joissa "uhri itse oli aiheuttaja"..

Vieläkin on ongelmana lapsiin kohdistunut väkivalta. Vauvoja ravistellaan niin voimakkaasti että tulee aivovaurioita.
Usein väkivaltaa täällä on kun juodaan viinaa.
Ei ole poistunut mihinkään paikallisväestön väkivalta, se on vaan vähentynyt ja lainkoura pääsee nyt helpommin kiinni.

On myös psykolgiaa, terapiaa. Salat tulee julki ja ihmisiä hoidetaan.
Pönni
Mette
Ainoa mieleen tuleva korjaus olisi koulussa tarjottu tuki ja valistus. Voi olla outoa kertoa koulutytöille naisten turvakodeista, mutta se olisi käytännöllistä apua.

Entäs mielenterveyspalveluiden lisääminen?
Niistä on pulaa kantaväestönkin kohdalla, saati kun ihmisiä tulee sieltä missä on sodittu niin ettei muusta tiedetä.

Avoimmuutta ja vaihtoehtoja tilalle.
Terapiaa.
Ihan yhtäläillä kun ruosteiseen naulaan repeytynyt haava tarvitsee desinfioida ja sitoa, tarvitsee mielen nirhamat, rajun elämän jäljet paljastaa ettei ne muhi jossain vaatteiden, lakin alla ja tulehdu ajankanssa niin että "mätii koko pää".

Rasputin
Ämmät ku tappelee ne vetää toisiaan tukasta ja raapii.
Kerran oon nähny ku karvatukot vaa lentelee.
Naiset on kyllä väkivaltasia. Ne otta aseita. Lyövät esimerkiks korkokengällä toista muijaa päähän niin että reikä tulee ja veri lentää. Pulloja ja muita vempeleitä käyttävät myös.

Uroksista usein tappelevat kapakassa.
Sinällään miehet muistuttavat yllättävän paljon eläimiä. Hakataan nyrkein ja sovitaan siten että kuka on pomo. Tämäkin tosin useimmiten taitaa tapahtua humalassa

Metsäläinen
Rasputin
[size=50:28hiohvj]Ämmät ku tappelee ne vetää toisiaan tukasta ja raapii.
Kerran oon nähny ku karvatukot vaa lentelee.
Naiset on kyllä väkivaltasia. Ne otta aseita. Lyövät esimerkiks korkokengällä toista muijaa päähän niin että reikä tulee ja veri lentää. Pulloja ja muita vempeleitä käyttävät myös.

Uroksista usein tappelevat kapakassa.[/size:28hiohvj]


Sinällään miehet muistuttavat yllättävän paljon eläimiä. Hakataan nyrkein ja sovitaan siten että kuka on pomo. Tämäkin tosin useimmiten taitaa tapahtua humalassaKanat nokkii toisilta silmät pästä, rukoilijasirkkanaaras siinä kuin joku mustaleskihämähäkki tappaa uroksen ja rukoilijasirkka jopa syö parittelukumppaninsa.

Ei o reilua syyllistää miehiä yhtään enempää tai väittää etteikö eläimissä ole sävyisiämpiä ja rauhanomaisia, diplomaattisempia yksilöitä.

Elukoittenkin kulttuuri säätyy siitä millainen on niitten taloustilanne, ruokatilanne, vehmaus tms. mikä nyt kulloinkin on tarpeita vastaavaa. Joku kärpäspopula voi riemuita yhdessä sontatunkiolla eikä kukaan lyö ketään.

Joskin.. hyvinvoinnissakin esiintyy tönimistä ja tuuppimista. Ainakin ihmiset on ahneita. Jotkut. Mikään ei riitä. Kyse on kait luonneviasta tai sitten on vauvana vähän ravisteltu.. olipa tyttö tahi poikavauvasta kyse. Äitikin voi olla sekopää.

Mikä mahti maailmassa pakottaa naisen hakattavaksi?
Ylpeä hän vielä siitä on. Katsokaa, ukkeli pieksää minua, tämä on mahtavaa lausuu porttomme syksyisin.

Pönni

Ihan miten vaan. Minkäs sitä luonnevialleen ja asennevammoillen voi. Ja sitten pois henkilökohtaisesta ja eteenpäin aiheessa.
Naiset ovat yhtä väkivaltaisia, siitä puhuu uusimmat tutkimustuloksetkin kun on selvitetty sitä että myös estrogeeni, ei vain testosteroni aiheuttaa agressiivisuutta mm. reviirinpuolustuksessa, poikasten suojelussa, jne.

Ei tämän ketjun idea ole kilpalaulanta siitä kuka on eniten väkivaltainen. Ei ole pakko rinnastaa sukupuolia niin että syytellään..

Tuossa aloituksessani yritin luotsata siihen suuntaan että vois miettiä rakentavasti. En tiedä onko mua sitten jo vauvasta asti ravisteltu niin että aivot hölskyy ja minä oon huonoin puhumaan aiheesta mutta jos muut osais ja rakentais?
Et sitten vastanut kysymykseen vaan kiersit sen. No, samapa se.

Mitä sä tässä ketjussa yrität hakea?
Yritätkö löytää keinoja musliminaisten pahoinpitelyjen estämiselle?
Yritätkö löytää syitä tai ymmärtää paremmin miksi heitä pahoinpidellään?
Yritätkö vaikuttaa siihen mitä musliminaiset saa tehdä ja mitä ei?
Yritätkö valistaa musliminaisten aviopuolisoita vai mitä?

Siis yksinkertaisesti mikä on tän aiheen punanen lanka.
Nyt se vaan kelluu. Voisit hiukka jäsennellä mitä ajat takaa vai yleensäkkö vaan haluat pamista pamisemisen takia ilman mitään päämäärää?

Riäpäle
Mikä mahti maailmassa pakottaa naisen hakattavaksi?
Ylpeä hän vielä siitä on. Katsokaa, ukkeli pieksää minua, tämä on mahtavaa lausuu porttomme syksyisin.?

Missä joku ylpeilee? Miten? Mitä sinä tarkoitat?

Yleensä nainen hakataan kotona lähisuhdeväkivallan uhrina.
Kotoa on hankalaa lähteä pois jos ei ole varaa hotelliin, tjms.
Eroaminen suhteesta ei ole helppoa jos on pikkulapsia tai vaikea jakaa omaisuutta, jne.
Harvat niihin huonoihin suhteisiin kuitenkaan suomessa jää kun ei ole pakkoja.
Tunteet voi kyllä sitoa. Onhan niitä bibolaarisia ja vaikka mitä pershäröisiä ja kaks biboa voi yhdessä tapella vaikka koko elämänsä ja mätkiä toisiaan.

Yhtäläillä vois kysyä miks pässinpääpukit jää huonoihin suhteisiinsa kärsimään henkistä väkivaltaa?
Miks aikamiespojat roikkuvat äideissään vielä vanhoina itsekkin ja mätkivät mummoja turpaan niin että tekarit helisee ja mummot valehtelee terveyskeskusvastaanotoilla ja pliklinikoilla että "kaaduin vahingossa" ja niitä kun tapahtuu tarpeeks usein eläkepäivinä niin hoitajat laskee että 1+1=2

Notta silleen..

Joskohan tästä sukupuolistamissuolistamis-esta ja naisten syyllistämisestä, huorittelustakin päästäis itse asiaan? Hohhotihojjakkaa..

[size=50:263rltwl]Rasputiini saa taas kadota silmistäni vihamieslistalle. Liika kova luu ns. Juttelen mieluimmn muiden kanssa tai annan muiden jutella keskenään.

Ei henkilöhyökkäyksiä, ei tivaamista ja hyökkäämistä.
Minä en ole lyönyt ketään, tämä ei ole mikään henk. koht. oikeudenkäynti nytten-kään. [/size:263rltwl]

Lis.
Mamunaisten kohdalla, joittenkin pakolaisten, toki avioliitonkin kautta suomeen tulleiden tai ulkomailla elävien.. ihanmitenvaan naisten asema voi olla tosi huono.
Islamin nimissä voidaan alistaa naista väkivallalla.
Sitten on seka-aviolittoja joissa on yhteisiä lapsia ja riitoja huoltajuudesta ja nyrkit heiluu. Nainen se usein saa turpaansa kun on pienikokoisempi eikä pysty puolustautumaan fyysistä väkivaltaa vastaan. Ja.. voi se mies olla teräväpäinen ja paha suustaan, osata sen henkisen väkivallan ja pelotella lisäksi niin että nainen on todella ahtaalla.
Lapsillakin voidaan kiristää muualta tullutta vaimoa, jolla on ehkä huono kielitaito ja ongelmia pitää puoliaan. Ei ehkä varaa tai sanoja ees oikeusaputoimeen ja miehellä on vakuutukset joilla ostaa oikeuksia ohi toisen, yms.

Nainen voi jäädä lasten takia kamalaan parisuhteeseen.
Eikä ole ehkä paikkaa mihin palata jos on vaikka kotimaassa sota tai joku maanjäristys tai tsunami, tjms. vienyt kaiken.

Semmosia "porttoja" *auts!*

Taha
Tästä ei ole kauaakaan kun jossain oli tutkimus, jonka mukaan usein naisiin kohdistuva fyysinen väkivalta on seurausta miehiin kohdistetusta henkisestä väkivallasta. Muistaako joku?Hm... Jos ajattelemme tapausta jossa perheenisä heittää tyttärensä parvekkeelta alas koska tämän räpsytteli silmäripsiään vääräuskoiselle pojalle, pitänee tehdä se johtopäätös että teinityttö teollaan kohdisti isäänsä suunnatonta henkistä väkivaltaa jonka johdosta miesraiska meni pois raiteiltaan?

Entä miten mahtaa olla, kun Turkissa äijä leikkaa pikkutytöltä klitoriksen irti (näin tämän itse tv:stä vuonna 1994), minkähän sorttista väkivaltaa tämä lapsukainen mahtoi käyttää tuohon mieheen?

Kumma juttu miten nämä jokututkimukset aina puoltavat sitä että nainen on suuri saatana ja miehet pikku reppanoita...

Pönni

[size=80:tuxj5le6]Rasputiini saa taas kadota silmistäni vihamieslistalle. Liika kova luu ns. Juttelen mieluimmn muiden kanssa tai annan muiden jutella keskenään.

Ei henkilöhyökkäyksiä, ei tivaamista ja hyökkäämistä.
Minä en ole lyönyt ketään, tämä ei ole mikään henk. koht. oikeudenkäynti nytten-kään. [/size:tuxj5le6]
Jaa, että kysyminen on hyökkäämistä?
Kuka suo on lyömisestä syyttäny?

Kysyin vain että mihin pyrit tällä aiheella? Pikkasen vois suuntaa näyttää kun aiheen aloittaa eikä suoltaa määrätöntä joukkoa epämääräistä tajunnanvirtaa muille pureksittavaks.

Barbaari
Seuraa 
Viestejä13621
Pönni
Miksi suomessakin ennen oli niin että viikonloppuisin äiti ja lapset päätyi lumihankeen kun isällä oli viinapullo ja kirves. Mikä kulttuurissa antoi yleisen hyväksynnän sille ettei miehiä haastettu käräjille siitä että kohtelivat "omiaan" kaltoin?
Miehen kunnia?
Miehen tarve omistaa, hallita ja olla kunniallinen?Sota teki sukupolvensa miehet hulluiksi. Varsinkin kun viinaa ovat vetäneet.

Ei suomalaisessa kulttuurissa koskaan naisten tai lasten hakkaaminen ole saanut yleistä hyväksyntää. Jos löydät miehen joka sellaista hyväksyy niin kysy ihmeessä.

Nyt kun on jäkätetty siitä että kyllähän naisetkin ovat väkivaltaisia, niin voisiko joku kertoa että minkä vuoksi naiset eivät sitten pätki takaisin miehiä ja kunnolla? Okei, muutamia tapauksia löytyy aina sieltä täältä, mutta mikseivät naiset esim. jossakin naista alistavassa kulttuurissa päätä yhdessä että ensi yönä lähtee jokaiselta kusipäiseltä äijältä nirri? Tämä jälkiabortointimenetelmä johtaisi siihen että vain hyvätapaiset ja kivat miehet jäisivät henkiin siittämään hyvätapaisia lapsia.

Kiinnostaisi myöskin että kuinka moni nainen lyödessään (nyrkillä, veitsellä, kolpakolla tai millä hyvänsä) itseasiassa puolustautuu vihdoin viimein kenties vuosiakin kestäneen, usein sekä fyysisen että henkisen väkivallan jälkeen? Kyllä miehetkin osaavat olla oikein pirullisia suustaan (senhän näkee vaikka netistäkin).

Kaikkein eniten kuitenkin kiinnostaisi miksi ihmiset mieluiten käyvät sellaisten ihmisten kimppuun joista ei ole heille lainkaan vastusta. Miksi pitää olla niin pelkurivellipaskahousu että lyö sellaista joka ei pysty puolustautumaan, kuten yleensä siis mies naista ja nainen lasta? Tuollaiset tyypit joutaisivat mennä vaikka kiikkuun, sitten kun jollain helkkarin ilveellä tajuaisivat HÄVETÄ. Mutta ilmeisesti siinä vaiheessa kun häpeä uhkaa, tulekin aika usein Jeesus apuun ja tyyppi pamahtaa uskoon - jos ollaan länsimaissa. Muslimimaissa ei tarvitse kertaakaan vahingossakaan edes unta nähdä syyllisyydestään, kun koko kulttuuri toitottaa sitä että miehellä on lupa ja miehellä on oikeus.

Suomessa kuulema joku nainen toimitti koosteen väkivaltaa kotonaan miehensä tahoilta kokeneista naisista. Tästä hyvästä toimittaja sai tappouhkauksia näiden naisten miehiltä. Siinä sitä on sankareita. Syvää ja kovaa ja pelvottavaa henkistä väkivaltaa kokeneita?

Voi kun siitä muijasta voi ottaa eronkin siinä vaiheessa kun tekee mieli upottaa nyrkki sen naamaan.

Qadesha

Hm... Jos ajattelemme tapausta jossa perheenisä heittää tyttärensä parvekkeelta alas koska tämän räpsytteli silmäripsiään vääräuskoiselle pojalle, pitänee tehdä se johtopäätös että teinityttö teollaan kohdisti isäänsä suunnatonta henkistä väkivaltaa jonka johdosta miesraiska meni pois raiteiltaan?

Entä miten mahtaa olla, kun Turkissa äijä leikkaa pikkutytöltä klitoriksen irti (näin tämän itse tv:stä vuonna 1994), minkähän sorttista väkivaltaa tämä lapsukainen mahtoi käyttää tuohon mieheen?

Kumma juttu miten nämä jokututkimukset aina puoltavat sitä että nainen on suuri saatana ja miehet pikku reppanoita...
Tätähän se LIITTYNYT yritti täällä tyrkyttää miljoonissa ketjuissaan.
Kaveri sai bannit moneen kertaan.

Vaan ei kai tota nyt kukaan voi hyväksyä. Päässä täytyy olla vikaa vaikka kuinka olis muslimi. Normaali ihminen ei toimi noin.

EDIT: Vieläkin penään, että onko tässä ketjussa tarkotus hakea ratkasuita, syitä, analysoida vai mitä?
Vai onko tässä nyt tarkotus paasata että muslimimiehet on täysiä paskoja ja suurin osa suomalaisistakin.

MLT
Seuraa 
Viestejä571
Qadesha
Nyt kun on jäkätetty siitä että kyllähän naisetkin ovat väkivaltaisia, niin voisiko joku kertoa että minkä vuoksi naiset eivät sitten pätki takaisin miehiä ja kunnolla? Okei, muutamia tapauksia löytyy aina sieltä täältä, mutta mikseivät naiset esim. jossakin naista alistavassa kulttuurissa päätä yhdessä että ensi yönä lähtee jokaiselta kusipäiseltä äijältä nirri?Pudasjärvellä tätä juuri äsken kokeiltiin.

MLT

MLT
Qadesha
Nyt kun on jäkätetty siitä että kyllähän naisetkin ovat väkivaltaisia, niin voisiko joku kertoa että minkä vuoksi naiset eivät sitten pätki takaisin miehiä ja kunnolla? Okei, muutamia tapauksia löytyy aina sieltä täältä, mutta mikseivät naiset esim. jossakin naista alistavassa kulttuurissa päätä yhdessä että ensi yönä lähtee jokaiselta kusipäiseltä äijältä nirri?Pudasjärvellä tätä juuri äsken kokeiltiin.

MLT
Kui? Oliko siellä äijien joukkolahtaus?

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat