Seuraa 
Viestejä451

Sähköyliherkkyydestä tuli TV-ohjelma sunnuntaina, ja Prisma jatkaa aihetta tänään tiistaina.

Jos ajatellaan, että ihminen on sähköyliherkkä, niin hänen pitäisi aistia se, onko laboratoriossa kytketty sähkökenttä päällä, vai ei.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/sites/entre ... s=15784787
Systemaattinen katsaus sähkökentän havaitsemiseen löysi 31 tutkimusta aiheesta, joissa koehenkilöinä oli yhteensä 725 ”sähköyliherkkää” osallistujaa. 24 tutkimuksista ei löytänyt mitään tukea oletukselle sähköyliherkkyydestä. 7 tukimusta raportoi jotain tukea oletukselle. 2 näistä 7:tä ei tuottanut samaa tulosta, kun samat tutkimusryhmät toistivat kokeen. 3 muussa positiivinen tulos näytti olevan tilastollinen harha. Lopulle jääneet kaksi antoivat toisilleen ristiriitaiset tulokset. Tulosten mukaan siis näyttää siltä, että sähköyliherkkyyden oireet eivät ole yhteydessä elektromagneettisen kentän läsnäoloon.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (6)

kuningas
Seuraa 
Viestejä1246

Kyse on amplitudista. Kännykän taajuuksia käytetään amerikassa mellakantorjunnassa välitöntä kipua aiheuttamaan.

Luulen että ainakin rikkoontuneen kännykän antennin voi tuntea jos se aiheuttaa esim iholle polttopisteen.

War doesn't determine who's right but who's left.

There is no such thing as an atheist in a foxhole.

Voi liittyä myös pölyyn. Läppärin näyttö ja telkkariruutu kerää pölyä saatanasti. Siinä koneen ääressä jos istuu koko päivän niin varmaan pölyä hengitteleekin. Siis pölysissä paikoissa se magneettikenttä saattaa suunnata pölyä.

Kuhan arvailen...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
kuningas
Kyse on amplitudista. Kännykän taajuuksia käytetään amerikassa mellakantorjunnassa välitöntä kipua aiheuttamaan.Enpä usko. Näytätkö tällaisen laitteen? Kaikki tietämäni vastaavat laitteet käyttävät voimakasta ääntä, eikä mitään "kännykän taajuuksia".

kuningas

Luulen että ainakin rikkoontuneen kännykän antennin voi tuntea jos se aiheuttaa esim iholle polttopisteen.Minä luulen, että sinä tai kukaan muukaan ei pysty havaitsemaan kännykän läsnäoloa vaikka rikkoontunut antenni työnnettäisiin korvaasi ja kontrollina sinne laitettaisiin placebo-tikku. Et pysty sanomaan kumpi oli kumpi. Luulenpahan vaan.

Teknistymistä ja sähkölaitteita vieroksuvat viherpiipertäjät vaan vetävät oma showtaan, jolla yritetään pelottaa kansaa.

Väittäväthän monet myös "tietävänsä" oman verenpaineen arvojen vaihtelun fiiliksen perusteella. Asiaa on tutkittu, ja tämä kyky "tietää" omat paineet on oikeamminkin yhtä kuin arvata paineet.

On monia asioita, joita ihminen ei vain pysty aistimaan. Haiskahtaa julkisuuden tavoittelulta ja ESP (Extra-Sensory Perception) -huuhaan levittämiseltä tällaiset jutut.

JW
Skeptikko
Enpä usko. Näytätkö tällaisen laitteen? Kaikki tietämäni vastaavat laitteet käyttävät voimakasta ääntä, eikä mitään "kännykän taajuuksia".Ei ole ihan kännykän taajuus, mutta EM-säteilyä kuitenkin.
http://en.wikipedia.org/wiki/Active_Denial_SystemTuohan on metka laite! Tosin kyseessä on lähinnä ulkokäyttöön tarkoitettu tehokas mikroaaltouuni joka toimii lämmittämällä kohteensa.

Toisin sanoen, tämän laitteen teho ei perustu mihinkään mystiseen ESP-voimaan kuten sähköyliherkkyyteen vaan lämpöön.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat