Seuraa 
Viestejä45973

Ehkä tämä on vähän tyhmä kysymys mutta olen saanut sen kuvan että jopa suurin osa määrätyistä psykolääkkeistä menee ihan vaan sen vuoksi että joku ne on määrännyt käyttöön. Jos henkilö on yhtään "tavallisesta viinankuluttajasta" poikkeava niin lääkemääräys rapsahtaa todella helposti.

Vai onko niitä käyttävillä ihmisillä todella sellaisia piirteitä, että he muuttuvat poikkeuksellisen (itse)murhaisiksi tai menevät esim. hallitsemattomaan tilaan(psykoosiin) elleivät käytä näitä lääkkeitä?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

En tiedä puhunko aivan puuta heinää.

En usko että on. Harva lääkäri osaa päätellä mielentilojen perusteella, mitä lääkkeitä kirjotetaan. Sen takia sieltä määrätään näitä keskushermostolääkkeitä. Ja jos potilas saadaan rauhoittumaan, sekin onnistuu vain lääkkeillä.
Ja kaikilla lääkkeillä kasvaa toleranssi. Hoidon tarkoitus on pienentää annostus siihen pisteeseen, että se minimoituu ja lopulta otetaan pois käytöstä. Pahana sivuvaikutuksena voi mainita, että kognitiiviset toiminnot heikentyvät...
Jos psykolääkitys ei tepsi. Määrätään potilaalle bentsojohdannaisia. Jotka heikentävät päivittäistä ajattelua ja tekee elämästä (varsinkin nuorilla) tietääkseni liian tylsää ja yksinkertaista, joka johtaa masennukseen ja sitten vasta mainitsemiisi itsemurha ajatuksiin. hituce offtopikkii mukana.

Erittäin mielenkiintoista. Ensin määrätään lääkkeitä, kun niitä käytetään ja valitetaan että niistä tulee paha olo, lisätään lääkkeiden määrää ja henkilö ei enää valita, kun aivotoiminta muistuttaa lähinnä kasvista. Ja jos lääkkeitä ei suostu ottamaan, laitetaan pakkohoitoon. Ja jos asiaa vielä vastustaa, on erittäin väkivaltainen ja joutaa siteisiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Psyykelääkityksen levittämiseen liittyy se, että asioita ja ongelmia analysoimatta ja ajan kanssa miettimättä saadaan ulosantia ja ilmiöitä teollisessa massatuotantoyhetiskunnassa standardisoitua: "Tällä pillerillä opit pitämään mölyt mahassasi!"

Ideologiaan psyykelääkityksen levittämisen tarpeellisuudesta liittyy kaiken standardisointiin prykivän yhetsikunnan potema mystiikanomainen pelkouskonto kaikkea yllättävää, kiusallista tai "poikkeavaa" kohtaan.

Niin sanottu psyykkinen työkyvyttömyys on lisääntynyt räjähdysmäisesti juuri lääkityksen voimakkasta yleistymistä seuranneiden lääkkeiden sivuvaiktusten seurauksena. Eihän siitä mitään tulisi jos kaikenlaiset uteliaat olisivat täysivaltaisina asioita tonkimassa

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat