Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Työttömyyden kaltaista tekaistua vallankäyttövälinettä ja nälkää sekä suuremman luokan talouskikkailua on tällä mantereella alkanut esiintyä vasta, kun rahaa alettiin laajemmassa mittakaavassa käyttää mittayksikkönä ja vaihdannan välineenä 1700-1800-lukujen vaihteessa.

Rahan olemassaolo on pelkkä vallankäytön väline, josta on pääasiassa haittaa suurimmalle osalle ihmisiä.

Kommentit (5)

Arvaan olet juuri nähnyt Zeitgeist - Addendum ja uskoit kaiken mitä siinä sanottiin? Ihminen ei tarvitse rahaa orjuuttaakseen muita kyllä ihminen keksii siihen välineet ilmankin.

Saksan liittokansleri Angela Merkelin teettämissä selvityksissä on ilmennyt, että 65 prosenttia maailman vaihtokelpoisen valuutan varannoista on jo enemmän tai vähemmän hämärillä veroparatiisitileillä, usein erilaisten nimettömien omistajien yhtiöiden tileillä.

Tällainen järjestelmällinen yhteiskuntajärjetyksen olennaisen osan putsaus on mahdollista vain rahan ollessa mittayksikkö ja vaihdannan väline.

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615
Liittynyt18.10.2007
Hybrid
Ehdota sitten vaihtoehtoista järjestelmää. Vaihdantatalous? Kommunismi? Paluu luontoon?"Juche" -aatettahan hän on jo kaupustellut...

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat