Seuraa 
Viestejä45973

http://www.synapsi.net ja sieltä aiheeksi aurinkokunta.

Selvee pässin lihhoo, sannoo Kuopion poika.

Myös pioneerluotaimien selittämätön vauhdin hidastuminen saa selityksen E=TILA ajatuksella.

;):)

Ja sitä shamppanjoo Kuopioon.

;):)

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (18)

Se siis voi aiheuttaa muutoksia Einsteinin gravitaatioteoriaan ja niinhän se myös tekee. Se myös muuttaa koko nykyfysiikkaa eli Kuopiosta katsottuna vanhaa fysiikkaa.

;):)

ja mitäs ihmeellistä tapahtuu esim. auringon pimennyksen aikana painovoimalle?

No, kun auringosta ei pääse kuumasti tiheitä tilapaketteja, niin sen aikaa maapallon pinnalta ylöspäin onkin vähemmän tiheää aluetta kuin normaalisti päiväsaikaan, jolloin esim. heilurikellon atomeista vapautuu nopeammin tilaa eli heilurikellon atomeista muljahtelee enemmän tai voimakkaampia lämpimästi tiheitä tilapaketteja ylöspäin ja kun nämä avautuvat ylöspäin ja sinkoutuvat alaspäin normaalia tehokkaammin, niin silloin heilurikello heiluu nopeammin.

On se niin Savolaisen loogisen kauniin yksinkertaista ajttelua, varsinkin, jos muistin oikein sen, että heilurikellot heilahtelevat auringon pimennyksen aikaan nopeammin.

;):)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Muistin kuin muistinkin oikein. Eli heiluri heilahtelee aavistuksen nopeammin auringon pimennyksen aikaan.

Ja nythän minä vasta muistankin, että shamppanjaahan sitä pitää saada Kuopioon ja nopeasti.

;):)

Onko vaikeneminen myöntämisen merkki?

Ei vainiskaan, oli mulla asiaakin.

Ajatellaanpa Merkuriusta, joka kiertää lähimpänä aurinkoa.

Arvaan, että Merkurius pyörii akselinsa ympäri nopeammin kuin muut planeetat, koska se muodostuu aineesta, joka vapautuu nopemmin.

Enkäpähän nyt viitsi kirjoittaa enempää ennenkuin käyn tarkistamassa arvaukseni. Joo, olenhan minä nuo tiedot joskus nähnyt, mutta en edes muista tuliko tuota tietoa just luettua.

;):)

SELKEET TODISTEET

Merkurius siis pyörähtää akselinsa ympäri noin 58 vuorokaudessa, joten väärin meni arvaus, mutta sitä parempaa on tiedossa.

HAH HAH Merkuriuksella, jos oikein ymmärsin on yöllä pakkasta ja sehän selittää sen miksi myös Merkurius pyörähtää akselinsa ympäri vastapäivään. Eli jos lämpötila käy pakkasen puolella, niin silloin auringosta tuleva tila eli energia vapautuu suureksi osaksi ennen yötä.

Kun taas venuksella lämpötila pysyy korkeana ja näin tilaa eli energiaa vapautuu enemmän vasta yön jälkeen, jolloin venus pyöriikin myötäpäivään.

Molemmilta tietysti vapautuu tilaa eli energiaa paljon yöllä ja tuo on se energia, jolla vängätään kohti aurinkoa.

Meneepä tosi jännäksi. Mitenkän se Uranus, eikös Uranus ollut myös planeetta, joka venuksen lisäksi pyöri myötäpäivään?

Ajatukseni mukaan uranuksella ei olisi pakkasta yöllä. Vaan vähän epäilen, koska on niinkin kaukana auringosta.

Saas nähdä pitääkö Uranuksen suhteen vielä keksiä jotakin muookkaamista?

Mutta alkaa maistua shamppanjalle.

Niin, eikähän tästä tietysti puutu muuta kuin se, että venuksellakin yöllä olisi pakkasta, mutta keskilämpötilasta ja kasvihuoneilmiöstä päättelin ettei olisi.

;):)

Onhan tässä tullut koko ajan hehkutettua, että minä poika ne vaatteet sille keisarille ompelen, mutta huh huh, nyt vetää melkein hiljaiseksi.

Eihän se magneetikenttä aiheuta mitään. Magneettikenttä on seurausta, ei syy johonkin ilmiöön. Tosin tuotahan E=TILA ajatukseni on koko ajan teille yrittänyt kertoa, vaan minun huono selityskykyni on ehkä tehnyt siskäli tepposet, ettette ole osanneet sitä tietoa lukea tai ette ole edes halunneet sitä yrittää.

Vaan kuka on kunkku.

Uranuksella painavampi aine on pakkautunut tietysti auringosta katsottuna takapuolelle ja fotoneina tuleva tila eli energia ehtii vapautua nopeammin, kuin mitä se ehtii lisätä Uranuksen auringon puoleista sivua.

Niin ja pitänee tietysti ottaa huomioon ehkä ne kaikki uranuksen kuut, eikös niitä ollut kuitenkin joitakin kymmeniä?

;):)

Kuka löytää planeettojen lämpötiloista, kierrosajoista ja akselin ympäri pyörähdysajoista vastaavia yhtäläisyyksiä ajatellen E=TILA ajatustani?

;):)

shamppanjoo, kyllä!

;):)

Jo tällä hetkellä yksi teorioista oiettaa Uranuksen kallellaan oloon olevaksi syyksi planeetan nestemmäisen muodon.

Ja sehän on päivän selvee Savolaisittain ajatellen, että Uranuksessa tuo auringosta tuleva tila eli energia liikkuu hissimäisesti Uranuksen toiselle puolelle, jossa se vapautuu, jolloin tuo tila eli energia on se millä Uranus vänkää kohti aurinkoa.

;):)

Niin, Uranus on kaasuplaneetta, jolla on keskustassaan nestemmäisessä muodossa olevaa ainetta ja siitä sen tapa edetä kallellaan auringon ympäri.

Muutenkin näyttäisivät nuo planeettojen aineet, tiheyden ja muut tuolleen lonkalta arvioiden täsmäävän, vaan miksei täsmäisi?

;):)

Mars on kirkas, mutta silti Marsista heijjastuvat fotonit ovat menettäneet energiastaan melkoisesti ja eihän Marsin painovoima ollutkaan kuin 0,38 % maapallon painovoimasta. Vai miten?

Marsin ulkopuolella oleviinhan planettoihinhan Marsista heijastuu myös fotoneita, mutta silloin kun marsin ulkopuolella oleva planeetta on konjuktiossa Marsin kanssa, niin silloin Marsista tuleekin sitä tilaa eli energiaa, joka Marsista vapautuu poispäin auringosta.

;):)

Auringonpimennys ei voi vaikuttaa painovoimaan koska auringosta tuleva "gravitonipulssi" (mikäli gravitoneja on olemassa) ei pysähdy kuuhun.
Ja se näkyvä säteily joka menee piiloon pimennyksessä ei myöskään ole se painovoiman aiheuttaja.

Vastaan tähän siksi että tämä hölynpöly on paremmin perusteltua kuin hölynpöly yleensä, vaikka perusteluilla ei mitään pohjaa olekaan.

Myös painovoima perustuu siihen, että kaikki on yhtä ja samaa tilaa eli energiaa.

Raskaiden aineiden atomeissa havaitaan enemmän elektroneja, jotka ovat lämpimästi tiheitä tilapaketteja, jotka muljahtelvat atomista vähemmän tiheälle alueelle alkaen saman tien avautumaan poispäin atomista, jolloin ne sinkoutuvat atomiin takaisin.

Ja kun raskaissa aineissa on enemmän noita elektroneja, jotka tönivät atomeja alaspäin, niin silloin raskaat aineet painavat meille enemmän.

Esim. selittämätön jupiterin pilkku johtuu tuosta tilasta eli energiasta, joka vapautuu Jupiterista.

;):)

JukriS
Myös painovoima perustuu siihen, että kaikki on yhtä ja samaa tilaa eli energiaa.

Raskaiden aineiden atomeissa havaitaan enemmän elektroneja, jotka ovat lämpimästi tiheitä tilapaketteja, jotka muljahtelvat atomista vähemmän tiheälle alueelle alkaen saman tien avautumaan poispäin atomista, jolloin ne sinkoutuvat atomiin takaisin.

Ja kun raskaissa aineissa on enemmän noita elektroneja, jotka tönivät atomeja alaspäin, niin silloin raskaat aineet painavat meille enemmän.

Esim. selittämätön jupiterin pilkku johtuu tuosta tilasta eli energiasta, joka vapautuu Jupiterista.

;):)

Tämän ja muutman muun aiheen kera JukriS, nykyinen Savor, kerkesi uudelle palstalle niin aikaisin, että minä en kerennyt käsittelemään.

Noista ajoista JukriSin teorian tapainen on muuttunut hyvin vähän. Vrt.
minun avaruusfysiikan teoriani tuli suunnilleen nykyiseen muotoonsa vasta viime syys- ja talvikautena.

Tuolloinen JukriS kuitenkin tunnustaa PAINOVOIMAN. Milloin lie tullut hämmästyttävään tulokseen, että gravitaatiota ei ole. Se muuten lienee ainoa kehitysmuutos hänen ns. teoriassaan.

Olipa hymy herkässä, kun noita juttuja luki.

Niin, aikoinaan atomien ytimistä avautuvat energia-aallot ja niissä olevat energiakimput kääntyivät silloisen ajatukseni mukaan takaisin sillä energialla joka niistä avautui poispäin atomista.

Eli silloisen ajatuksen mukaan atomit pysyivät suht saman kokoisina ja atomien ytimistä avautuneet energia-aallot eivät jatkaneet matkaansa kohti viereisten atomien ytimiä, jossa ne nykyisen ajatuksen mukaan palavat loppuun vastaan tuleviin energia-aaltoihin ja tempautuvat niiden mukana toiseen suuntaan.

Nesteessä ja kaasussahan nuo avautuvat energia-aallot pääsevät liikkumaan pidempiäkin matkoja, jolloin nesteen ja kaasun molekyyleihin kohdistuu erilainen paine eri puolelta, jolloin ne muljahtelevat suhteessa tosiinsa ja näin kiinteää ainetta ei pääse syntymään.

Eli kyllä ajatukseeni on tullut erittäin oleellinen muutos noista ajoista.

Savor

;):)

Tuo muutoksesi johtikin harhapoluille. Atomit kokonaisuudessaanhan ovat kyllä tilasuuruudeltaan muuttuviakin. Ydinhiukkaset ja elktronit eivät kutienkaan muuta tilavuuttaan. Sen sijaan ydinnergian vapautuessa protonin ytimestä irtoaa gammafotoneja. Tilavuus pienenee poistuvan massan verran.

Gravitaatio, vetovoima, eihän liity fotonisiin ilmiöihin. Jos rajaat tarkastelusi vain niihin, olet oikeassa, mutta kuin silmäsi sulkien.
Gravitaatiota välittää huomattavasti pienempää kokoa oleva siruhiukkasto.
Ulottuvuus noin 10^-35 m, kun vaikutushiukkasen, myös fotonien vaikutuskiteissä, 10^-23 m. Et ole koskaan kuullutkaan? Siruhiukkastolla ei ole mitääön tekemistä fotonisten ilmiöiden kanssa. Paitsi että ne kulkevat fotonienkin läpi, kuten minkä tahansa muunkin aineen läpi. Ja ne kulkevat aina valon vakionopeudella. - Et seuraa aikaasi. Tuo siruhiukkasmuutokseni ei ole varsin vanha, päädyin siihen lopullisesti ja varmasti vasta viim vuodenvaihteen aikaan.

Ovatko kaikki pohjois-savolaiset trolleja? Johan niiden järjettömyydestä kertoo jotain sekin että kannattavat kalpaa..

JukriS
SELKEET TODISTEET

Meneepä tosi jännäksi. Mitenkän se Uranus, eikös Uranus ollut myös planeetta, joka venuksen lisäksi pyöri myötäpäivään?

;):)

Eikö kaikki planeetat, joilla on vuorokausivaihtelut, pyöri vastapäivään?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat