Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

En tiennytkään, että asiasta on tehty tutkimustakin, ei kylläkään suoranaisesti narttumaisuudesta, vaan sen vähenemisestä iän myötä:

Naisen narttumaisuus vähenee iän myötä

http://www.mtv3.fi/helmi/hyvinvointi/ar ... tml/748314

Koetko muut naiset uhkana? Vaihdevuodet korjaa ongelman, kertoo brittilehti Daily Mail.

Kun vaihdevuodet olivat ohi, naisten suhtautuminen toisiin naisiin muuttui mukavammaksi! Näin ainakin väittävät Aberdeenin yliopiston tutkijat.

Tutkimuksessa sadalle 40–60-vuotiaalle naiselle näytettiin toisten naisten kuvia, joita heidän tuli arvioida. Vaihdevuodet läpikäyneiden naisten kuvaukset olivat positiivisempia kuin niiden, joilla vaihdevuodet olivat vielä edessä. Vaihdevuosiaan odottelevat naiset julistivat helpommin, ettei kuvan nainen miellytä.

Haluan arvostusta, ei miehiä

Tutkijoiden mukaan narttuilun väheneminen johtuu lisääntymisiän ohittamisesta: muut naiset eivät enää vaikuta uhkaavilta, kun perhe on perustettu ja mahdollinen lastensaanti hoidettu. Tästä voimme kiittää hormoneja.

"Hormonitason muuttuessa myös elämäntyyli muuttuu. Nainen lakkaa etsimästä kumppania, ja haluaa kohota yhteisössään johtavaan asemaan. Kauniit naiset, joita aiemmin pidetiin uhkana, nähdään nyt ystävinä, joita kenties haluaa kohdella äidillisesti muttei kuitenkaan vihamielisesti", kuvaa tutkija Lisa DeBruine.

Vielä lopuksi vähän maustetta, taas kerran:

http://www.youtube.com/watch?v=0gGD2sM72Z4

"you would think that women rule the world.. BUT THEY DON'T..you know why..? cos' women Hate Women.."

Kommentit (7)

Onhan tuo, mutta missä ovat kaikki vapaaottelija naiset? Olisi mukava nähdä naiset moisessa touhussa, herättäisivät varmasti kunnioitusta miehissäkin.

logo
Onhan tuo, mutta missä ovat kaikki vapaaottelija naiset? Olisi mukava nähdä naiset moisessa touhussa, herättäisivät varmasti kunnioitusta miehissäkin.Sellasen sikavahvan kehonrakentajanaisen kanssa olis kiva painia.
Jenkkilässä se kuulemma rahaa vastaan onnistuu. Pojat menee polttareissa ym. vähän mutaan rypemään ja köllö näyttää närhen munat.

Melko pornahtava aloitus, ei järin asiallinen.

Väkivaltaa esiintyy yleensä mielenterveysongelmaisten ja päihdeongelmaisten parissa. Kyseinen kuva ei mitenkään markkeeraa otosta elävästä elämästä.

Men hate men yhtäläillä ja taustavaikuttimet ihan samat kuin naisilla ja kyse ei ookkaan mistään sukupuolisesta ilmiöstä.
Joten.. tässä on ideana siis vaan esitellä kauniita nuoria naisia.

Täälläkin olis:

Ei o yhtä pornahtavaa mutta sopis jotenkin TIEDE teemaan paremmin kun täällä aihevalikomassa on terveydenhuollot, psykologiat, historiat kultturit ja vaikka mitä.

Netti pursuaa tuota pornoa, miks sitä täytyy tänne kuskata jatkuvasti?

Kuvat ovat itse linkistä sattumoisin. Ja vieläpä naisten "omalta" Helmi-sivustolta.

Katso se Rockin pätkä siinä mies osuvasti kertoo miten miehet ajattelevat naisista, eritoten kaverin naisista. Miehillä on hieman epäitsekkäämpi ajattelutapa kyseisessä asiassa.

logo
Kuvat ovat itse linkistä sattumoisin. Ja vieläpä naisten "omalta" Helmi-sivustolta.

Katso se Rockin pätkä siinä mies osuvasti kertoo miten miehet ajattelevat naisista, eritoten kaverin naisista. Miehillä on hieman epäitsekkäämpi ajattelutapa kyseisessä asiassa.
Mulla on halppisliittymä enkä jaksa hi-ta-i-ta latautumisia ja pätkiviä filmejä..
Naistenlehtiäkin on ja niissä vaikka mitä hömppää. On miehille ja naisille, vaikka kelle suunnattuja lehtiä ja netissä sivustoja nykyään. Mä oon aina ronkeli enkä tasan niele nasitenkaan taholta mitä tahansa.

Kun oon paljon ammentanut tietoa neurologiasta ja neuropsykologiasta ja sensortin tietoa, ihan hyvääkin on populaaristi nykyisin helposti saatavilla ja ..kun jo aika hyvin hahmottuu että ihmisyys vaikuttaa tunteisiin (hate etc.) niin sukupuolisuuden korostaminen näyttää vaan kisailulta.
Senssijuttelua kait sitten?

Men hates mens, women hates womens, men hates womens, women hates mens.. Kaikki vihaa kaikkia ... joskus.

Vihan olemus on mielenkiintoinen. Tunteiden olemus on mielenkiintoinen. Paljon mielenkiintoisempaa aukoa tunteiden syntyjä syviä kuin vaikkapa vihata. Ainakaan ihmisiä ei toinna vihata. Se on vähän kun itteensä vihais jos vihaa vertaistaan.
Huonoista ominaisuuksistaan ei tarvi tykätä mutta ei ne vihaamalla parane tai poistu, heikkoutensa pitää oppia muuttamaan vahvuuksiksi ja siinä auttaa järki.

Antonio Damasiolla on teos: Spinozaa etsimässä; ilo, suru ja tuntevat aivot.

Aiheen naiset vihaa naisia ilmaantuminen putkessa jatkoksi kun ensin oli maahanmuuttajanaisiin kohdistuneen väkivallan uutisoinnin pohjalta yks ketju jota "räävittiin". Tuli yleisempi (ei mun aloittama alkujaan) naisiin kohdistunut väkivaltaketju, missä jotkut innostuikin syyllistämään naisia ja jatkoksi ilmaantui miehiin kohdistuva henkinen ja fyysisen väkivalta jossa lisäks koitettiin kuvata että naiset harjoittaa suhteessa enemmän väkivaltaa .. tämmösen vois luulla olevan provoakin?

Jotkut naiset on väkivaltaisia ja jotkut keskenään. Ei se mikään uutinen taida olla monillekkaan. Ihmisillä on tunteita.
Minä alunperin olisin halunnut puhua nimenomaan maahanmuuttajanaisten ongelmista. Pakolaisten jotka tulee sota-alueilta, katastrofialueilta tyhjin taskuin tai köyhyyttä pakenevien "elintasopakolaisten" ongelmista, avioliittojen kautta maahanmuuttajista joilla saataa olla hankalat oltavat puutteelisen kielitaidon takia, taloudellinen asema voi olla surkea ja ihmiskauppa, prostitutio yms. liittyy usein vähäosaisten naisten elämään.
Siitä muualla.

Tokihan sitä juttua varmaan piisaa nartuista, teinipissiksistä samoin kuin uraputkessa etenevien politikkojen tai bisnesnaisten keskinäisestä kilpailusta jossa tunteet voi kuumentua häviön ja pettymysten hetkellä.
Yleisinhimillisenä minä sen kuitenkin nään, en erityisesti naisilmiönä.

Minulla kun ei oo uskonnollisen mustavalkoista hyvä/paha käsitteistöä ja näen yksilöt enemmänkin prosesseina joissa on myös mielialavaihteluita hormonitoiminnan kuin olosuhteidenkin vaikutuksesta, ei oikein oon havaintoa kenestäkään naisesta vain pelkästään muita naisia vihaavana olentona. Enemmän on sitä ylisinhimillistä ihmisten sosiaalisen vuorovaikutuksen ongelmoinnin hahmottamista josta ei erotu miehet edukseen eikä naisetkaan. Jotkut yksilöt kyllä.

Persoonallisuushäiriö tietenkin voi olla ihmisellä sukupuolesta riippumatta.
Sellaisista kannattais tuoda näytille joku kooste jos on intoa kuvata asioita sukupuolitetusti.

No.. kunhan nyt kommentoin, ei mun sanomisista tartte välittää jos ei nappaa.

logo
..miten miehet ajattelevat..Miehet on yksilöitä, naiset myös.
Toi on pelottava asenne. Kaikki ajattelevat. Keskimäärin enemmistö. Ok. Enemmistö ihmisistä maapallolla uskoo johonkin jumalaan, etupäässä persoonaluojajumalaan. Enemmistö uskovaisista lisääntyy eniten ja tilastoissakin sen on pakko näkyä, gallupeissa vastaajista enemmistö on sitä ja sitämieltä.

Entäs vähemmistöt?
Entäs ne ihmiset jotka ei lisäänny kuin hiiret, ne joitten ajatukset kiinnittyy muualle kuin lisääntymisen ja sukupuoliasioiden ympärille?

Miehillä on hieman epäitsekkäämpi ajattelutapa kyseisessä asiassa.Enemmistö miehistä suhtautuu kaverin vaimoon varmaan ihan myönteisesti, enemmistö miehistä suhtautuu toisiin miehiin kaverillisesti. Naisten enemmistökö sitten jotenkin kehittyis poikkeaviksi, epäsosiaalisiksi, vihamielisiksi, itsekkäiksi?

Mä olen ymmärtänyt niin että valtaosa ihmisistä on semmosia lepsuja ettei niitä erityisesti harmita ja hauskaakin riittää, jos ovat enemmän miehiä niin kyllä se käy jos se on totta.

Mistä vankilohin sitten riittää urospuolisia väkivaltarikollisia eikä naisia ole läheskään niin paljoa?
Miks tieteilijät väittää että kehityspoikkeavuus on pojilla yleisempää kuin tytöillä? Jne.?

Ei tämä mitään jumalansanaa oo.. kunhan nyt mietin että miten on.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat