Seuraa 
Viestejä45973

Maailma ei ole koskaan sellainen, kuin kukaan haluaisi. Auttaako valittaminen?

Hommia mitä kuka vaan pystyy tekemään haluamansa maailman edistämiseksi:

- Opiskelu! Tärkein lähtökohta kaikelle muulle toiminnalle. Objektiivinen tieto ja sitä kautta saavutettavat rationaaliset päämäärät ja keinot ovat aina hieman vajaavaisia ja edistyssysäystä vailla. On selvää, että nyt moni yhteiskunnan ja ihmisten yleisen ajattelun osa-alue toimii järjettömästi ja tuhoisasti, mutta niiden rakentavien keinojen keksiminen asioiden muuttamiseksi on tärkein virstanpylväs kohti haluttua tulevaisuutta. Opiskelu auttaa näkemään asiat mahdollisimman laajalta kantilta

- Flaijereiden, iskulauseiden, palopuheiden, seminaarien, herättävän kuva-, runo- ja musiikkitaiteen luomista

- Valmiiden flaijereiden ja julisteiden paperille saattaminen ja levittäminen, samalla voi myös herättää keskustelua julkisilla paikoilla ja avata uusia näkökulmia asiasta kiinnostuville

- Epäkaupallisten aktiivien nettitoiminnan kehitys. Jos löytyy ATK-taitoja ja intoa auttaa muita toteuttamaan tehtäväänsä, erinäisten sivustojen kehittäminen, mainostus ja ylläpito auttavat kaikkien asiasta kiinnostuneiden työtä ja verkostoitumista.

- Keskustelufoorumeilla, harrastustiloissa, saunailloissa, sukukokouksissa, firman pikkujouluissa - missä ikinä - ajankohtaisten ja tärkeiden asioiden esille tuonti. Keskustelun ei aina tarvitse olla pelkästään maailmanloppua manaavaa tai eliittiä halveksuvaa, "vakavia" asioita voi käsitellä myös arkipäiväisin esimerkein ja sen verran kevyesti, että totuuden sulattaminen tuntuu helpommalta

- Oman työtehtävänsä valitseminen ja hyödyntäminen niin, että se tukee sellaista maailmaa, jossa haluaisit elää. Me olemme kaikki ihmiset arvokkaita resursseja ja voimme itse suunnata potentiaalimme sinne, missä se tuntuu omasta mielestä tarpeelliselta. Kukaan ei yksin hallitse maailmaa eikä voi muuttaa kaikkea yksin, mutta oman panoksensa voi laittaa sinne, missä se tuntuu tärkeältä. Mielummin tekee jotain konkreettista, kuin miettii koko elämänsä mitä kaikkea olisi voinut tehdä!

- Älä masennu. Tietyt faktat eko- ja ihmissysteemien tulevista kohtaloista ovat täysin käsittämättömän järkyttävää luettavaa. Masentumalla, antautumalla tai unohtamalla asiat kuitenkin jatkuvat vain samaan malliin ja tulevat skenaariot ovat vielä tuskallisempia. Jos pystyt kaikesta huolimatta suhtautumaan lämmöllä ja optimismilla jäljelle jääviin vaihtoehtoihin, voit toimia ainakin astetta vähemmän karvaan skenaarion puolesta! Ja se on sitä edistystä.

- Opettele rakastamaan. Sen avulla taistelu sairasta maailmaa vastaan tuntuu mielekkäältä ja vähemmän lannistavalta. Elämästä nauttiminen on loputon voimavara, josta voi ammentaa itselleen jaksamista hautaan asti. Itsensä, muiden ihmisten, eläinten, luonnon moninaisuuden sekä maailmankaikkeuden antamien mahdollisuuksien rakastaminen antaa hyvää oloa ja jaksamista ottamatta mistään mitään pois. Rakentavin energiavara ihmiselämässä ja tekee elämän missä tahansa olosuhteissa mielekkääksi.

Aina voi tehdä, luoda, väitellä, vaatia, ravistella, rakentaa jne.
On vain kyse siitä, että haluat kerätä itsellesi tarvittavat voimavarat hyvän ajatuksesi toteuttamiseen. Ja kun toteutat ajatuksen, lähetät elintärkeitä signaaleja maailman tilasta ympärillesi ja saat itsellesi todella hyvän mielen saadessasi aikaiseksi sen, mitä sinun mielestäsi piti pitkään saadakin!

Voimia, rakkautta ja jaksamista kaikille niin hyvä tulee!

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat