Kommentit (9)

Kyllähän me olemme hyvin vauras maa. Puita, makeaa vettä ja viljelypinta-alaa per nuppi on todella paljon. Tänne rantautunut rahanpalvontakulttuuri vaan on aika sairas, kun mihinkään ei saa tyytyä ja kaikki hyvinvoinnin perusosat ollaan valmiita uhraamaan globaalin idiotismin edesauttamiseksi.

Rere

Aina on parannettavaa. Muu maailma ajaisi Suomen ohi kaikilla osa-alueilla vuodessa, ja tyytyisimme nykyiseen hallintoon --aivan kuten muu maailma ajoi Suomen ohi internetteknologiassa, kun Suomessa alettiin hehkuttaa, kuinka hyviä olemme

Ei muuta kuin lisää julkisuutta poliitikoiden kähminnästä ja pirun pankkiherrojen ahneudesta ja oikeuslaitoksen mädännäisyydestä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hyvinvointi pitää työllä rakentaa (tai hyväksyä..).
Hyvinvointi ei myöskään säily, jos sitä ei aktiivisesti kynsin ja hampain pidetä yllä.

Oho
Seuraa 
Viestejä2004
Rere

Nauttikaa vauraudesta!
Taitaa olla vikat hetket, elintaso Suomessa tulee tippumaan radikaalisti seuraavan 20 vuoden aikana. 80 luvulla syntyneet jäävät usein vanhempiaan köyhemmiksi, vaikka viihde-elektronikkaa kämpät pursuaakin, ja tulevat polvet perivät pelkät velat.

Suomi on pysyvään taantumaan ajautuva tai ajautunut auringonlaskun maa jonka iltahämärää nopeutetaan miltei itsetarkoituksellisen oloisesti, no toivottavasti ei ehdi mua koskea.

Oho
no toivottavasti ei ehdi mua koskea.Tällä näkemyksellä kaikki tuntuvat elämää tällä hetkellä elävän. Ikävä kyllä todellisuudessa välinpitämättömyyden seuraukset aiheuttavat katastrofaalista tuhoa jo nyt ja se tulee väistämättä lähivuosina kantautumaan myös meidän mannuillemme. On toki meistä kiinni, kuinka hyvin ja kuinka ajoissa valmistaudumme todennäköisiin kriiseihin.

Oho
Seuraa 
Viestejä2004
Carcara
Oho
no toivottavasti ei ehdi mua koskea.Tällä näkemyksellä kaikki tuntuvat elämää tällä hetkellä elävän. Ikävä kyllä todellisuudessa välinpitämättömyyden seuraukset aiheuttavat katastrofaalista tuhoa jo nyt ja se tulee väistämättä lähivuosina kantautumaan myös meidän mannuillemme. On toki meistä kiinni, kuinka hyvin ja kuinka ajoissa valmistaudumme todennäköisiin kriiseihin.Paskan lati, tähän sopii AA:n viiden sentin viisaus, se menis suomeksi varmaan jotenkin näin:

"Herra an minulle voimaa muuttaa aisat, jotka voin muuttaa. Pitkämielisyyttä hyväksyä asiat, joita en voi muuttaa, sekä viisautta erottaa nämä toisistaan"

Tässä kuitenkin asutaan maassa, jota johtaa "inversit patteritermostaatit". Kun tavallinen patteritermostaatti lisää tai vähentää lämmitystehoa tavotelämpötilan ohjaamana, inversi termostaatti säätää tavotelämpötilansa vastaamaan mitattua lämpötilaa ja on tulokseen tyytyväinen.

Nyt on vaan termostaateissa ympäri maailmaa pahasti toimintavikaa, kun ne paahtavat kaikki täysillä vaikka on jo pitkään ollut liian kuuma.

Oho

Taitaa olla vikat hetket, elintaso Suomessa tulee tippumaan radikaalisti seuraavan 20 vuoden aikana. 80 luvulla syntyneet jäävät usein vanhempiaan köyhemmiksi, vaikka viihde-elektronikkaa kämpät pursuaakin, ja tulevat polvet perivät pelkät velat.itsekin ihmettelen kyllä, miten ihmeessä suomi on tuolla listalla kärjessä

laittakaapa kommenttia...
"millä ihmeen lääkkeillä Suomi nousee lamasta?" muka nousee...
historia-kulttuurit-ja-yhteiskunta-f13/milla-ihmeen-laakkeilla-suomi-nousee-lamasta-t42104-15.html

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat